Cine este LORELEI BRATU. "Ce vreau eu sa arăt este ca poți să fii sexy și senzuală, iar asta nu are nicio legătură cu măsura pe care o porți la haine"

Cine este Lorelei Bratu. Biografie: data nașterii, carieră, iubit
Cine este LORELEI BRATU. "Ce vreau eu sa arăt este ca poți să fii sexy și senzuală, iar asta nu are nicio legătură cu măsura pe care o porți la haine"

Află tot ce nu știai despre Lorelei Bratu, unul dintre cele mai cunoscute modele XXL din România.

Lorelei Bratu s-a născut pe 25 martie 1987, în Tecuci, județul Galați, într-o familie de oameni care au pus mare preț pe bagajul cultural.

A învățat la Colegiul Național „Calistrat Hogaș” din Tecuci, profilul matematică-informatică și ulterior, a continuat studiile la București.

A absolvit Școala Națională de Studii Politice și Administrative SNSPA, apoi a urmat un master în Administrarea Afacerilor în cadrul Academiei de Studii Economice din București.

Cine este Lorelei Bratu

În prezent, Lorelei este antreprenor și deține o agenție de PR pentru influenceri, „We Are Heroes”.

Lorelei a devenit cunoscută pentru publicul larg din România ca model plus-size. Aceasta promovează ideea conform căreia femeile corpolente trebuie să aibă încredere în ele, întrucât frumusețea nu stă în numărul de kilograme.

lorelei bratu asia express

„Pentru mine nu e o campanie, e o misiune dacă vrei.

Nu vreau să fiu doar această grasă care se îmbracă drăguț, îmi doresc realmente să schimb ceva în percepția femeilor cu forme din țara asta. Aș vrea ca toate să se simtă mândre de corpul lor. Și să conștientizeze că nu trebuie să respecți vreun standard sau să te încadrezi într-un șablon impus de societate. Viața e prea scurtă să ne pierdem vremea cu insecurități și complexe.

Cred ca româncele au nevoie de o imagine reală și autentică, în care să se regăsească.

Să înțeleagă că celulita există și că vergeturile apar pe unde nici cu gândul nu gândești. Că multe femei se confruntă cu asta și e normal să fie și așa.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine sunt EMI & CUZA de la Noaptea Târziu

Cu cât suntem mai expuși la o diversitate de corpuri și fizionomii cu atât suntem mai dispuși să tolerăm, să acceptam și da, chiar să preferăm diferite tipuri de corp.

Doamne, cât timp prețios aș fi câștigat dacă cineva mi-ar fi spus asta când eram mai tânără.

Încerc să fiu vocea femeilor ca mine care se luptă să găsească un model cu care să rezoneze; pentru toate acelea care nu reușesc să se uite în oglindă și să-și spună: îmi iubesc corpul; pentru toate femeile care duc războaie cu trupul lor, nu se simt confortabil cu ele și încearcă să-și recapete încrederea în ele însele.   

Uite, eu cred foarte tare că o femeie poate fi atrăgătoare, chiar dacă are câteva kilograme în plus, dar această reprezentare este foarte rară. În filme, de pildă, femeile grase sunt aceste personaje simpatice care ne fac să râdem, dar nu sunt niciodată sexi. Și tot filmele, dar de altă factură, exploatează imaginea femeii cu forme ca obiect sexual. Însă un discurs vizual asumat, decent, frumos nu prea există. 

Ce vreau eu sa arăt este ca poți să fii sexy și senzuală, iar asta nu are nicio legătură cu măsura pe care o porți la haine. Totul depinde de atitudine și de cum te simți în pielea ta", declară Lorelei într-un interviu.

Este nonconformistă, nu își ascunde defectele și se simte extrem de bine în pielea ei, chiar dacă are o greutate de peste 80 de kilograme.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

lorelei bratu biografie

„Militez pentru drepturile tuturor felurilor de trupuri. Inspir femeile să se iubească indiferent de numărul de kilograme, de cum arată… Fiecare trebuie să fie așa cum se simte bine și să se iubească indiferent de cum arată", a declarat Lorelei în cadrul unei emisiuni TV.

Lorelei nu este străină de lumea reflectoarelor, întrucât aceasta a mai apărut pe micile ecrane, în cadrul unui celebru show culinar, unde a mărturisit că după ce s-a chinuit jumătate din viață să piardă în greutate, și-a dat seama că valoarea morală e mai importantă decât aspectul fizic.

„Eu sunt obișnuită să se bată bărbații pentru mine… În același timp, s-or fi bătut vreo 3-4, nu luptă dreaptă, ca-n filme. Am avut de ales între 4 bărbați, da. A câștigat cel mai creativ. Știu ce înseamnă să te simți urâtă, eu sunt așa de când mă știu și cred că mi-am pierdut jumătate din viață încercând să slăbesc. La un moment dat, pur și simplu m-am oprit din caruselul ăsta.

Mi-am dat seama că îmi place de mine și nu o să aștept ani de zile până când o să slăbesc. Poate că lucrul ăsta nu se va întâmpla niciodată. Nu kilogramele mă definesc și valoarea mea umană e mai presus de treaba asta.”, declara Lorelei Bratu în anul 2019.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este FRANCESCO PAGLIERI, fiul Patriziei Paglieri

Lorelei Bratu este foarte activă pe rețelele de socializare, adunând o comunitate destul de numeroasă.

Aceasta își dorește să evidențieze frumusețea și senzualitatea femeilor cu forme, încercând să le determine să nu mai fie complexate de kilogramele în plus.  

„Mi-am petrecut mulți ani din viață dorind să slăbesc și încercând să arat ca femeile pe care le vedeam în reviste. În tot acest timp, eram atât de focusată pe felul cum arată corpul meu, încât amânam să fac lucrurile pe care le visam. Îmi spuneam că voi merge în vacanță când voi fi slabă, că voi purta fustă scurtă când voi fi slabă. Iar la un moment dat, mi-am dat seama că, poate, nu voi fi slabă niciodată și că vreau să trăiesc aici și acum.

Viața e prea frumoasă și scurtă ca să-ți pierzi vremea cu în securități legate de felul în care arată corpul tău. Încrederea și iubirea de sine se construiesc în fiecare zi și încep în momentul în care realizezi că reprezinți mai mult decât un trup și că meriți să fii apreciată și iubită indiferent de câte kilograme ai. Da, sunt grasă și am celulită! Dar nimic nu mă va opri să merg la plajă și să râd cu gura până la urechi în această vară", a postat Lorelei Bratu, pe Instagram.

Lorelei Bratu a primit provocarea de a participa la emisiunea Asia Express, pe care a acceptat-o fără să stea pe gânduri, fiind convinsă că va avea parte de aventura vieții sale.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este Cosmin Natanticu. Biografie: data nașterii, carieră, căsătorie

Aceasta a plecat pe „Drumul Împăraților', împreună cu Zarug, designer vestimentar.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

lorelei bratu si zarug asia express

Lorelei a știut că va întâmpina momente dificile, dar și-a propus să trateze eperiența cu mult umor.

„În general, iau viața cu tot ce e mai bun în ea, aşa că am răspuns instant ‘da’ la o vacanţă prelungită pe banii altora.

Mă aştept să fie cu hohote de râs şi înfiorător de greu, dar hei, m-am antrenat toată viaţa să caut şi să găsesc soluţii pentru orice situație.

Altfel, mă bazez pe tehnicile mele avansate de seducţie şi pe ambulanţa de pe traseu. De vis va fi!”, a spus Lorelei.

Lorelei povestește că a avut o revelație care i-a schimbat total perspectiva asupra vieții. Aceasta a realizat, la un moment dat, că nu se va încadra niciodată în standardele impuse de industria de fashion, ajungând totodată la concluzia că nici măcar nu își dorește acest lucru.

„Nu am fost dintotdeauna așa, dar nici nu am trăit vreo traumă legată de greutatea mea, să mă îmbrac în saci sau să-mi acopăr excesiv corpul. Dar, ca orice femeie, mi-am petrecut vreo jumătate din viață încercând să slăbesc, de pe la 18 ani, până acum vreo 2-3 ani.

Ce-am făcut? Am lua-o metodic, ca tot omul. M-am dus la sală, după ce mi-am descărcat de pe net toate dietele care mi se păreau utile, cu varză, cu salată, cu cârnați, cu ouă. Da, o vreme am mâncat doar ouă dimineața, la prânz, și seara.  Apoi am mers la nutriționiști, în țară și în străinătate, adică exact ce face orice femeie care își dorește să slăbească.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este ELIZA NATANTICU. Biografie: data nașterii, carieră, căsătorie

Trebuie să îți spun că toate aceste diete și sfaturi funcționează. Dar funcționează doar cât timp le ții. Atunci când te oprești, pentru că nu poți să mănânci toată viața doar ouă, de pildă, lucrurile se întorc la normal.

Și la un moment după tot caruselul acesta mi-am dat seama că nu o să mă încadrez niciodată în standardele impuse de industria de fashion, că nu o să arăt niciodată că fetele din revistă, că am un trup diferit și nu există nici un motiv pentru care ar trebui să-mi fie rușine că sunt așa. Pentru că nu există un corp perfect. Nu o să fiu niciodată perfectă într-o lume care definește perfecțiunea doar prin ce se vede la exterior. 

Am înțeles că avem cu toții corpuri diferite. Că e perfect normal și natural să fie așa și doar pentru că nu am măsurile clasice de 90-60-90 nu înseamnă că sunt cu nimic mai prejos sau că nu sunt frumoasă", mărturisește Lorelei Bratu.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este ALEXANDRA UNGUREANU. Biografie: data nașterii, carieră, iubit



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Numarul destinului. Prin cifra destinului putem obține o mulțime de informații despre noi înșine

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies