Cine este Lucian Mîndruță. “Nu era doar că nu aveam bani, dar ea era și bolnavă de inimă, erau nopți în care alergam prin cartier după medicamentul ei.”

Cine este Lucian Mîndruță. “Nu era doar că nu aveam bani, dar ea era și bolnavă de inimă, erau nopți în care alergam prin cartier după medicamentul ei.”
Cine este Lucian Mîndruță

Află din rândurile de mai jos cine este Lucian Mîndruță!

Lucian Mîndruță, în vârstă de 55 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști, prezentatori de televiziune și realizatori de emisiuni radio din țara noastră. Acesta a devenit cunoscut și îndrăgit de către români și datorită stilului său de umor și ironie în prezentare.

Ce studii are Lucian Mîndruță

Prezentatorul TV a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, obținând o diplomă în domeniul jurnalismului, intrând ulterior în domeniul mass-media și jurnalismului.

Citește și: Lucian Mândruță, mesaj plin de revoltă, după moartea Cristinei Țopescu: „Să ai milioane de spectatori, să te salute lumea pe stradă și să mori singură”

Cine este Lucian Mîndruță[Sursa foto: Facebook]

Copilăria lui Lucian Mîndruță 

În urmă cu mai mulți ani, Lucian Mîndruță a participat într-o emisiune de radio în care mama lui a discutat despre copilăria jurnalistului.

Astfel, aceasta a menționat că vedeta era o fire independentă, însă a fost și un băiat răsfățat deoarece era singurul nepot din familie.

"Când era mic era o fire mai independentă. A fost foarte răsfățat pentru că a fost singurul nepot din familie, făcea așa multe năzbâtii că toți îi spuneam domnul boțoroagă. Dar în același timp a fost și foarte serios de mititel când a înțeles ce situație avem și întotdeauna îmi spunea să nu mă bazez pe nimeni, numai pe ce pot să fac eu",

a spus mama lui Lucian Mîndruță.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Interviu Adina Halas: "Atunci când există o ceartă, eu sunt mai vocală, sunt o furtună într-un pahar cu apă. Îmi trece repede." EXCLUSIV

Cine este Lucian Mîndruță[Sursa foto: Facebook]

De asemenea, în cadrul aceleiași emisiuni, Lucian Mîndruță a precizat că familia lui nu avea bani iar mama lui era bolnavă de inimă.

Acesta a făcut destăinuiri emoționante despre faptul că umbla prin farmacii pentru a-i găsi pastile mamei sale.

"Am priceput de mic ce situație avem, așa este. Nu era doar că nu aveam bani, dar ea era și bolnavă de inimă, erau nopți în care alergam prin cartier după medicamentul ei. Medicamente care nu se găseau la farmacii. Eram un copil care ieșeam singur noaptea pe stradă.

A fost o concluzie logică că nu poți să te bazezi decât pe tine. Nimeni nu te ajută. Nu eram dintr-o familie de oameni bogați sau conectați, mama era asistentă medicală, lucra la spital și nu lua șpagă”, a menționat el.

Cine este soția lui Lucian Mîndruță 

Ioana Mîndruță, soția jurnalistului, este mamă a doi copii, Matei și Mihai, o soție devotată și, în același timp, un medic neurolog remarcabil.

Cei doi și-au unit destinele încă din anul 1999 și, deși au avut de înfruntat momente dificile, au reușit să le depășească împreună. De asemenea, Ioana mai are o fiică, Andreea Cheroiu, dintr-o căsnicie anterioară, iar în urmă cu câțiva ani, Lucian Mîndruță și soția lui au devenit bunici. Cei doi s-au cunoscut la spital, unde el își adusese bunica, și de atunci au rămas împreună.

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

”Lucian își însoțea bunica și o aducea la camera de gardă pentru un episod cu pareză și probleme de vorbire. S-a întâmplat să fiu medicul de gardă din ziua aceea și am coborât să o examinez. Cum era vară și frumos afară, eram obișnuiți cu tinerii care aduceau bătrânii pe care îi aveau în îngrijire, susținând că au o problemă acută ca să poată pleca la mare fără grija lor și să-i știe în spital. Am coborât cu ideea aceasta în minte, dar am fost surprinsă să văd o bătrână cu un accident vascular, acut, dar bine îngrijită, prosperă, care avea un nepot foarte grijuliu căruia nici nu-i trecea prin cap să o abandoneze. M-a impresionat din start felul delicat în care se purta cu ea, mi s-a părut că spune ceva frumos despre el. Am continuat să vorbim despre bunica, apoi despre noi, totul s-a desfășurat rapid și ne-am trezit căsătoriți”,   povestea Ioana Mîndruţă pentru  viata-medicala.ro.  

Cine este Lucian Mîndruță[Sursa foto: Facebook]

Ce regrete are Lucian Mîndruță 

De asemenea, Lucian Mîndruță a menționat în cadrul unui podcast regretele pe care le are el ca tată. Astfel, acesta a precizat că  îi pare rău că i-a păsat prea mult de locurile sale de muncă, și că nu a fost alături și copiii lui mai mult timp.

„Ca părinte, îmi reproșez că am fost prea jurnalist, că am fost prea obsedat de carieră, că atunci când cariera s-a împotmolit mi-a păsat prea tare de asta, că n-am înțeles că, până la urmă, în viața unui om, mai mare realizare decât copiii, asta în situația în care acei copii apar în viața lui, că sunt oameni care nu au acest noroc și trebuie să se mulțumească cu alte realizări. Dar când ai copii știi, la un moment dat, descoperi, că nu e carieră mai importantă, nu e nimic mai important decât ei. Deci asta îmi reproșez. N-am fost acolo, mi-a păsat prea mult de corporațiile la care am lucrat, nu de copiii mei atât de tare, multă vreme din viața mea. Nu sunt un părinte super, n-ați găsit un om de la care să luați sfaturi bune. E complicat să ai copiii, fiindcă vezi în ei tot ce ți-ai dorit tu să faci, pui prea multă presiune și pe tine și pe ei. Și, până la urmă, e alt destin, nu e al tău”, spune Lucian Mîndruță.

Cine este Lucian Mîndruță[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Regretata Cristina Țopescu a trăit o dramă cu Ștefan Bănică Junior. „Ştefan era impulsiv!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies