Cine este Mario Fresh. „Tata a albit instant! Atunci a albit, avea 34-35 de ani.”

Cine este Mario Fresh. „Tata a albit instant! Atunci a albit, avea 34-35 de ani.”
Cine este Mario Fresh

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre Mario Fresh!

Mario Fresh, pe numele real Mario Gălățanu, în vârstă de 25 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți din țara noastră.

Ce studii are Mario Fresh

Cine este Mario Fresh[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cum a reușit Andreea Esca să păstreze echilibrul dintre viața profesională și cea personală? „Eu nu aș fi putut să îmi sacrific cariera ca să stau mai mult cu copiii!”

Artistul a absolvit liceul și promovat examenul de Bacalaureat. Cu toate astea, Mario nu a dorit să urmeze o facultate, deoarece a considerat că nu are nevoie, având deja multe cunoștințe în acest domeniu.

“Nu am făcut facultatea pentru că fix după ce am terminat cu bac-ul am intrat în pâine, am intrat puternic în treabă. Am avut foarte multe concerte, foarte multe lucruri de rezolvat cu muzica și nu am mai avut nevoie să merg la facultate să învăț ceea ce știam deja”,

a explicat el în cadrul unei emisiuni online.

Cum s-a cunoscut Mario Fresh cu partenera lui de viață, Alexia Eram

Cine este Mario Fresh[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Cum a petrecut Mario Fresh Paștele Catolic cu iubita și viitorii socrii „Ne-am simțit bine!”

Mario Fresh trăiește de câțiva ani o adevărată poveste de iubire alături de Alexia Eram, fiica Andreei Esca. În anul 2015, artistul a cântat la ziua ei. Un an mai târziu, cei doi s-au întâlnit din nou la lansarea unui videoclip de-al lui Alex Velea într-un club din București, unde Antonia le-a făcut cunoștință.

„Am cântat în 2015 la ziua ei, nu ne cunoșteam, eram cu Velea, îl dublam.

Ea era fanul meu, mă plăcea foarte mult și nu știam care-i Alexia. Eu spuneam la microfon: «La mulți ani, Alexia!». Dar nu știam cine e Alexia, mă uitam în stânga, în dreapta, erau zeci de fete în fața mea. După un an ne-am cunoscut la o lansare de videoclip de la Velea, la un club din București. A venit și ea, ne-a făcut cunoștință Antonia. Eu tânjeam după o relație (…) și o căutam așa, când o să apară și la mine.
A apărut și a fost tare rău de tot, a fost superfrumos”
, a povestit cu ceva vreme în urmă artistul pentru Libertatea.

Copilăria lui Mario Fresh

Cine este Mario Fresh[Sursa foto: Instagram]

Artistul a avut parte de o copilărie fericită, însă nu poate uita un eveniment care l-a traumatizat atât pe el, cât și pe părintii săi. Acesta a povestit că la vârsta de 8 ani, a trecut printr-o experiență aproape fatală când ghidonul bicicletei sale s-a blocat, lucru care l-a făcut să se izbească de o vitrină de doi

metri.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: "S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă- stirilekanald.ro

„La 8 ani era să mor. Mi s-a blocat ghidonul, am intrat cu bicicleta într-o vitrină de doi metri, m-am tăiat tot. M-au dus la spital, nu mai aveam sânge deloc, de-abia mă mai țineau părinții. Și am intrat în vitrina aia fix în fața tatălui, care asambla un chioșc propriu. S-a ridicat un pic, că-l durea spatele, m-a văzut cum am intrat în vitrina aia uriașă. Mi-am spart tot în mine. A albit instant! Atunci a albit, avea 34-35 de ani. M-au cusut în ziua respectivă, am stat acolo două nopți, apoi m-au trimis acasă. Mi-era frică de spital”, i-a dezvăluit Mario Fresh lui Damian Drăghici.

Cine este Mario Fresh[Sursa foto: Instagram]

De asemenea, la vârsta de 4 sau 5 ani, în timp ce se juca cu mașinuțe pe un preș la țară, Mario Fresh a descoperit doi șerpi ascunși sub preș. Înfricoșat, a țipat, iar șerpii au început să se apropie de el.

„Mi se strânge inima când văd șerpi sau rechini. Am o frică teribilă și când văd filmulețe pe Instagram. Pe la 4 sau 5 ani, eram la țară, mă jucam cu niște mașinuțe pe preș. Și erau două gâlme, la un moment dat, am tras preșul și erau doi șerpi. Am țipat, șerpii veneau spre mine, dar a venit bunicul cu o sapă, pe unul l-a omorât, celălalt a intrat în pământ, a scăpat”, a mai povestit el.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Alexia Eram, recunoscătoare părinților pentru realizările ei. Vedeta a ținut un discurs ce i-a provocat lacrimi mamei sale, Andreea Esca

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul prin care Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea din fotbal: "Am fost binecuvântat și onorat să practic acest sport"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies