Cine este Mihaela Rădulescu. “Nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România!”

mihaela radulescu 2022
Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate prezente de televiziune, de la noi din țară

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate prezențe de televiziune, de la noi din țară. Însă știați că aceasta locuiește în Monaco?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Mihaela Rădulescu, ce vârstă are aceasta, dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și câteva aspecte legate de frumoasă sa relație, din prezent. 

 

Ce vârstă are Mihaela Rădulescu 

Mihaela Rădulescu s-a născut pe data de 3 august, în Piatra Neamț.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 53 de ani. 

mihaela radulescu varsta
Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate prezente de televiziune, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

 

Ce studii are Mihaela Rădulescu 

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că Mihaela Rădulescu a frecventat cursuri la patru facultăți diferite, dintre care trei ani de I.E.F.S., doi ani la filologie, unul de psihologie și alți trei de regie, la Facultatea de Artă, Hyperion.

Cu toate acestea, se pare că Mihaela Rădulescu nu a absolvit-o pe niciuna. 

mihaela radulescu studii
Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate prezente de televiziune, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Cine este Ioana Maria, mama lui Smiley. „Datorită lor sunt ceea ce sunt acum!”

 

Cine este Mihaela Rădulescu 

Mihaela Rădulescu  este una dintre cele mai apreciate prezențe de televiziune, de la noi din țară. De-a lungul timpului, aceasta a fost și realizatoare, dar și moderatoare de emisiuni de radio și televiziune, chiar și realizatoare de filme documentare ca autor și actriță de film, din când în când. Astfel, în perioada anilor 2015-2018, Mihaela Rădulescu fost unul dintre membrii juriului unei emisiuni TV de talente, urmând să fie și co-prezentatoare la o altă emisiune TV. 

Cu toate acestea, înainte ca Mihaela Rădulescu să ajungă în atenția publicului larg, debutul său în televiziune a avut loc încă din anul 1994. De atunci și până în prezent, Mihaela Rădulescu a mai prezentat și realizat și alte emisiuni la diferite posturi de televiziune. Aceasta a fost primul jurnalist român care a transmis în direct, pentru televiziune, de la decernarea Premiilor OSCAR, în 1998. 

În ciuda imaginii și notorietății pe care aceasta și-a creat-o de-a lungul timpului, Mihaela Rădulescu a decis să se retragă din lumina reflectoarelor, după ce a fost implicată într-un conflict destul de mediatizat, din momentul în care, în primăvara anului 2009, a divorțat de omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Astfel, Mihaela Rădulescu  a decis să se mute, alături de fiul său, Ayan, în Monaco. 

În plus, Mihaela Rădulescu s-a implicat de-a lungul timpului și în mai multe activități umanitare, a fost ambasadorul pentru România al organizației United Way, iar de mai bine de 10 ani este unul dintre principalii susținători și donatori ai Centrului de îngrijire paleativă, denumit "Hospice-Casa Speranței", din Brașov. Mihaela Rădulescu este și singura femeie din România cu patru titluri de" Femeia Anului", iar atunci când vine vorba despre domeniile în care aceasta a activat, se pare că printre acestea se numără și cel de film, atunci când Mihaela Rădulescu a realizat 4 filme documentare și

nu numai, ca regizor și scenarist, dar și câteva videoclipuri muzicale, în plus, aceasta a jucat și în câteva filme și piese de teatru. 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

mihaela radulescu copii
Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate prezente de televiziune, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

 

Mihaela Rădulescu trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Felix Baumgartner 

Mihaela Rădulescu trăiește, în prezent, o frumoasă poveste de iubire, alături de Felix Baumgartner. Acesta este un cunoscut sportiv și antreprenor austriac. Deși cei doi formează un cuplu de ceva vreme, se pare că nu au ajuns niciodată în punctul de a se despărți, aspect povestit chiar de către aceasta, într-un interviu TV. 

Suntem împreună deja de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă, locuim în Elveția, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult. Asta mă ajută, că nu spăl, nu fac de mâncare. Iar Felix… el e foarte zăpăcit, nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene. În rest, avem o relație perfectă. Chiar dacă nu ne vedem multă vreme. Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe Facetime ”, a povestit aceasta .  

mihaela radulescu 2023
Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate prezente de televiziune, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine a fost Karl Lagerfeld. Portretul creatorului de modă faimos care a redefinit industria modei!



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este Edward Sanda. “Nu mă văd să mă las de muzică, este pasiunea mea, viața mea!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies