Cine este Monica Bîrlădeanu. „Toate lucrurile astea îţi dau un complex extraordinar”

cine este monica birladeanu
Monica Bîrlădeanu este una dintre cele mai frumoase femei din România

Monica Bîrlădeanu este una dintre cele mai frumoase și apreciate femei din România. Însă știați că aceasta a absolvit Facultatea de Drept?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact   Monica Bîrlădeanu, dar și cum a ajuns aceasta să se bucure de succesul pe care îl are în cariera sa. În plus, descoperiți și prin ce momente de cumpănă a trecut, în timpul copilăriei sale.

 

Cine este  Monica Bîrlădeanu  

Monica Bîrlădeanu, pe numele său întreg, Monica-Elena Bîrlădeanu, s-a născut pe data de 12 decembrie, în Iași. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 43 de ani. Aceasta a absolvit studiile la Facultatea de Drept, din Iași, în cadrul universității "A.I. Cuza".

Monica Bîrlădeanu  este o cunoscută actriță, știută și sub numele de Monica Dean. Aceasta este populară atât în România, cât și în străinătate, în primul rand, datorită modului său în care a reușit să fie o prezentatoare de televiziune, de succes.

Monica Barladeanu Wikipedia
Monica Bîrlădeanu este una dintre cele mai frumoase femei din România[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este soția lui Serghei Mizil. "Am simţit mereu energii, dar nu m-au interesat."

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Momentele de cumpăn ă prin care a trecut Monica Bîrlădeanu în copilăria sa

În prezent, Monica Bîrlădeanu este una dintre cele mai frumoase și apreciate femei din România. Cu toate acestea, deși a fost discretă cu privire la viața sa privată, aceasta a făcut anumite declarații în legătură cu momentele de cumpănă prin care a trecut în copilăria sa, pe care doar puține persoane le cunosc. Se pare că Monica Bîrlădeanu a suferit foarte mult din cauza tatălui său, care era violent cu mama sa.

Zgomotele înfundate, ştii cum e când lovești un corp şi corpul ăla se lovește de altceva, dar e un perete şi e o bufnitură. Loviturile în corp sună într-un anume fel. Simțeam teroare. Mai mare teroare era când după un episod din ăsta, nu mai zicea niciunul nimic şi atunci îmi era frică să deschid uşa.

El stătea la 38-40 de km de Iaşi şi odată am fost şi pe jos până la el cu fratele meu, cu bicicleta sau cu autostopul.

A fost ultima lui vizită la noi acasă. El a murit după o lună (…). Şi când te gândeşti că toată lumea se uită la noi şi zice «că suntem prinţese» oamenii au senzaţia că «Doamne!», şi ştii de ce? Pentru că nimeni nu vorbește despre lucrurile astea.

Eu nu înţeleg de ce lucrurile astea care i-ar putea ajuta şi pe ceilalţi să-şi înţeleagă situaţia, pentru că nu am ajuns la felul în care am ajuns, să mă uit la lucrurile care mi s-au întâmplat, pentru că sunt câteva variante, de cele mai multe ori te

uiţi la ele din poziţia de victima şi ai senzaţia că cu acest bagaj, nu ai cum să faci paşi înainte în viaţă şi mie mi se pare că nu e deloc aşa că, de fapt, toate lucrurile astea care îţi dau un complex extraordinar, pentru că în primul rând te duci la şcoală şi auzi copii care vorbesc despre tine că eşti orfan, ăla e primul lucru care te complexează.
Ei au un tată, tu n-ai asta. Pe mine toate aceste complexe m-au făcut şi m-au alimentat să învăţ să ajung să stau pe scaun cu cei de la București sau cu cei din clasă
”, a declarat Monica Bîrlădeanu.

monica barladeanu poze
Monica Bîrlădeanu este una dintre cele mai frumoase femei din România[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Iulia Albu. "Am lângă mine un om care mă susține 100%"

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce vârstă Monica B î rlădeanu

Treapta de debut a Monicăi Bîrlădeanu a fost în industria de divertisment, acolo unde aceasta era model în diverse campanii publicitare. Se pare că aceasta și-a dorit foarte mult să intre și în industria televiziunii, aspect ce s-a realizat în anul 2022, atunci când Monica Bîrlădeanu a devenit prezentator al unei emisiuni TV. Tot în acest an, a fost desemnată ca fiind cea mai frumoasă celebritate din România, în luna noiembrie, iar în luna decembrie a primit premiul pentru cea mai focoasă vedetă.

În anul 2003, Monica Bîrlădeanu a început să prezinte, de această dată, o altă emisiune TV, alături de Dan Tudor, iar în anul 2004, spectacolul estival denumit "Extravacanzza". Acela a fost momentul în care vedeta a plecat la Los Angeles, pentru a urma cursuri de televiziune și actorie.

De atunci, Monica Bîrlădeanu și-a început cariera în film, urmând ca în anul 2006 să accepte un rol în serialul “Lost”, în Statele Unite ale Americii, după rolul din “Moartea domnului Lăzărescu” (2005), film regizat de către Cristi Puiu.

Printre rolurile interpretate   de   Monica Bîrlădeanu se numără și Helen Ritter, în filmul “Fall Down Dead” (2007), rolul principal în filmul “Francesca” (2009), Nicoletta, în filmul “Angel of Evil” (2010), Eloisa, în filmul “Maternity Blues” (2011), Manuela, în filmul “Of Snails and Men” (2012),  Sonia, în filmul “Closer to the Moon” (2013), Carla, în filmul “Vlad” (2019) și multe altele de acest gen.

monica barladeanu si bobby paunescu
Monica Bîrlădeanu este una dintre cele mai frumoase femei din România[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este chef Foa. „Mama e gospodina supremă. Nu ne ducea la restaurante, căci nu-și permitea, însă gătea în fiecare zi"



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cine este Iulia Albu. "Am lângă mine un om care mă susține 100%"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies