Cine este Nuami Dinescu. „Abia treceam la nenorocita aia de matematică”

Cine este Nuami Dinescu
Cine este Nuami Dinescu

Nuami Dinescu este cunoscută pentru rolul său de „Tanța” din emisiunea lui Teo Trandafir.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Nuami Dinescu și cum ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiși și alte detalii neștiute din viața actriței care a jucat unul dintre cele mai emblematice personaje din televiziunea românească.

Cine este Nuami Dinescu

Citește și: Cine este soțul Alinei Gorghiu. „La cununia civilă au participat doar apropiaţii!”

Cine este Nuami Dinescu
Cine este Nuami Dinescu[Sursa foto: Facebook]

Nuami Dinescu s-a născut în data de 13 septembrie 1962 în Pucioasa, județul Dâmbovița într-o familie modestă, fără prea multe posibilități financiare.

Într-o familie cu patru fete, Nuami a avut îndatoririle surorii mai mari și a fost foarte apropiată de părinții săi, care au constituit un exemplu pentru ea.

Nuami Dinescu a terminat un liceu cu profil tehnologic la specializarea construcții deși, potrivit spuselor sale, nu a fost niciodată foarte bună la tot ceea ce reprezintă științe exacte.

 

Eu sunt de formație umanistă. Abia treceam la nenorocita aia de matematică. Am avut un profesor de matematică ce mă scotea la tablă ca să mă facă de râs. Făcea mișto de mine și îmi dădea 2. Abia mi-a ieșit media 5 .”, a povestit Nuami Dinescu în cadrul podcastului „ Împreună cu Gelu Duminică ”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Deși visul său a fost să fie profesoară de limba și literatura română, viața a purtat-o într-o altă direcție și a ajuns una dintre cele mai cunoscute actrițe de televiziune de la noi din țară.

Am vrut să mă fac profesoară. Asta a fost cea mai mare ambiție a mea, să mă fac profesoară. Eu am avut 9,25 și s-a intrat cu 9,50. Erau 25 de oameni pe loc.

Sora mea a intrat, eu am tot dat și am tot picat .”, a povestit Nuami Dinescu.

Între timp, a absolvit Facultatea de Teatru a Universității Hyperion din București și a jucat în numeroase piese de teatru, mai întâi ca amator, apoi ca profesionist. Nuami Dinescu a jucat pe scenele teatrelor din Craiova, Brașov, Reșița și Ploiești și a interpretat roluri foarte cunoscute și apreciate, precum Ortansa din „Proștii sub clar de lună” de Teodor Mazilu, Katarina din „Îmblânzirea scorpiei” de Wiliam Shakespeare și Veta din „O noapte furtunoasă” a lui I.L.

Caragiale.

Copilăria lui Nuami Dinescu

Cine este Nuami Dinescu
Cine este Nuami Dinescu[Sursa foto: Facebook]

Chiar dacă a făcut parte dintr-o familie modestă, Nuami Dinescu a avut o copilărie foarte frumoasă, potrivit spuselor sale, în cadrul căreia s-a bucurat de atenția și grija părinților, care au constituit un model pentru ea.

Am avut noroc de o mamă care a fost foarte practică și bun organizator.

Eu nu am auzit-o niciodată pe mama să se vaiete. Făcea mâncare din orice. Eu sunt mama întreagă. Mie îmi plăcea să stau cu tata, mă țineam după el toată ziua. Tata spunea povești foarte frumoase. Tata era foarte deștept, făcea înmulțiri din cap, doar că nu a avut noroc. Eu am avut o copilărie foarte frumoasă .”, a declarat Nuami Dinescu în cadrul podcastului „Împreună cu Gelu Duminică”.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Nuami Dinescu, cunoscută ca „Tanța lui Teo”

Citește și: Cine este Doinița Oancea. „Nici eu nu am acordat suficient de multă importanță!”

Cine este Nuami Dinescu
Cine este Nuami Dinescu[Sursa foto: Facebook]

Deși a jucat în numeroase piese de teatru pe marile scene ale Teatrului Românescu, Nuami Dinescu a devenit cunoscută de către publicul larg datorită showlui de televiziune „Teo Show”, în cadrul căruia a interpretat un personaj foarte îndrăgit pe nume Tanța.

Despre celebrul personaj care i-a marcat existența, Nuami Dinescu a declarat că i-a fost foarte greu să scape deoarece multă lume o identifica pe Nuami cu personajul respectiv.

<<Toate sunt personajele mele, ăsta este singurul lor lucru comun. Tanţa, Viorica, Florica sunt personaje cărora, instinctiv, le-am dat câte ceva din mine. Mi-a luat mult să scap de „Tanţa“ pentru că, fiind zi de zi la televizor, personajul s-a fixat în memoria tuturor și drama a fost că, din acest motiv, mulți ani nu am putut lucra nimic, din cauza superficialității producătorilor de televiziune și a regizorilor care pun un actor într-un singur tipar. N-a fost drept. Eu nu eram doar Tanţa, eram o actriță care făcuse o partitură credibilă. Asta e meseria mea, să fac personaje, să fac divertisment>>, a spus Nuami Dinescu în cadrul unui interviu.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cine este Mihai Zmărăndescu. „Nu mai vreau să aud în viața mea de el!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies