Cine este soțul Alinei Gorghiu. „La cununia civilă au participat doar apropiaţii!”

cine este sotul alinei gorghiu
Alina Gorghiu este Președintele interimar al Senatului României și vicepreședinte PNL

Alina Gorghiu este Președintele interimar al Senatului României și vicepreședinte PNL. Însă știați cine este soțul acesteia?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact soțul Alinei Gorghiu, ce vârstă are acesta, dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și câteva aspecte interesante despre căsnicia celor doi, dar și care sunt doar câteva dintre întrebările adresate soției sale, Alina Gorghiu, în această duminică, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

 

Ce vârstă are soțul Alinei Gorghiu

Soțul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, căci despre acesta este vorba, are în prezent, frumoasa vârstă de 47 de ani.

alina gorghiu si lucian isar
Alina Gorghiu este Președintele interimar al Senatului României și vicepreședinte PNL[Sursa foto: Facebook]

 

Ce studii are soțul Alinei Gorghiu

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că Lucian Isar a urmat studiile superioare la Academia de Ştiinţe Economice, cu specializarea Finanţe şi Bănci, apoi la Şcoala Doctorală de Finanţe şi Bănci ASE, cursurile în Politica Monetară l.

În anul 2002 a obţinut și o diplomă în Matematică aplicată, în cadrul Universităţii din Bucureşti, urmând să studieze și un master de Matematica Finanţelor, al Universităţii Oxford.

În plus,  Lucian Isar  a urmat și un program de doctorat în Managementul Riscului, tot la Academia de Ştiinţe Economice, urmând ca mai apoi să ia parte la un program de MBA al “The University of Chicago Graduate School of Business”, sfârșind studiile prin cursurile Colegiului Naţional de Apărare şi Academiei Naţionale de Informaţii “Mihai Viteazu”, din Bucureşti. 

alina gorghiu wikipedia
Alina Gorghiu este Președintele interimar al Senatului României și vicepreședinte PNL[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Mihai Zmărăndescu. „Nu mai vreau să aud în viața mea de el!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 

Cine este soțul Alinei Gorghiu

Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu, și-a început cariera încă din anul 2006, atunci când a ocupat funcţiile de vicepreşedinte şi Head of Trading Unit la Citibank, apoi pe cele de director

executiv al Departamentului de Pieţe Globale al Bancpost şi cea de membru al Comitetului Executiv, urmând ca în anul 2009 să ocupe funcție de vicepreşedinte.

În anul 2012, acesta intrat și în lumea politică, atunci când în luna mai, a fost propus de către Victor Ponta să ocupe funcţia de ministru delegat pentru mediul de afaceri, în cadrul Ministerului Economiei. Funcția a fost ocupată de către Lucian Isar timp de doar patru luni, din cauza faptului că a renunţat după ce a intrat în conflict cu Victor Ponta.

În prezent,  Lucian Isar  este reprezentantul României la Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare și consilier la Banca Feroviară.

lucian isar varsta
Alina Gorghiu este Președintele interimar al Senatului României și vicepreședinte PNL[Sursa foto: Facebook]

 

Lucian Isar și   Alina Gorghiu sunt căsătoriți și au împreună doi băieței

Atunci când vine vorba despre viața personală, Lucian Isar și Alina Gorghiu sunt căsătoriți încă din anul 2016.

Evenimentul a fost unul restrâns, motiv pentru care cei doi au dorit să aibă aproape doar persoanele dragi lor, la cununia lor civilă.

Și-au dorit să facă acest pas important pentru viaţa lor în mare discreţie. La cununia civilă au participat doar apropiaţii ”, a dezvăluit o sursă apropiată a cuplului, la momentul respectiv.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Astfel, căsnicia dintre Lucian Isar și  Alina Gorghiu  a evoluat foarte bine și frumos, iar pe data de 10 mai 2016, a venit pe lume și primul lor copil, un băiețel pe nume Noah Isar. La distanță de doi ani, cei doi și-au mărit familia cu încă un membru, iar pe data de 8 octombrie 2018, a venit pe lume și cel de-al doilea băiețel, Amon Isar.

alina gorghiu sot
Alina Gorghiu este Președintele interimar al Senatului României și vicepreședinte PNL[Sursa foto: Facebook]

 

Alina Gorghiu este invitată la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Printre nenumărații invitați care trec pragul emisiunii TV “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, se pare că în această duminică, în ediția specială, Alina Gorghiu este invitată. Așadar, aceasta va răspunde curiozităților legate atât de viața sa personală, cât și profesională.

“Poate o femeie să aibă cu adevărat putere în politică?”, “Ce calități are Alina Gorghiu?”, “Cât de bogată sunteți?”, “De câte ori ați fost șantajată?”, “Sunteți pregătită să îi luați locul Președintelui Iohannis?”, “Când ar fi fost tăcerea dvs. de aur?”,  sunt câteva dintre întrebările la care va răspunde aceasta în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:00, pe Kanal D!

lucian isar studii
Alina Gorghiu este Președintele interimar al Senatului României și vicepreședinte PNL[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Doinița Oancea. „Nici eu nu am acordat suficient de multă importanță!”



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cine este Daniel Onoriu. „Trăiesc o viaţă nouă!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies