Cine este Oana Zăvoranu. „Eu în viața de zi cu zi nu sunt nimic din omul dur care pare că sunt la televizor”

Cine este Oana Zăvoranu
Cine este Oana Zăvoranu. „Eu în viața de zi cu zi nu sunt nimic din omul dur care pare că sunt la televizor”

Oana Zăvoranu este o actriță, cântăreață, moderatoare de televiziune și femeie de afaceri din România.

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Oana Zăvoranu, dar și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii neștiute din viața controversatei vedete de televiziune.

Cine este Oana Zăvăranu

Citește și: Oana Zăvoranu, pe punctul de a deveni mamă? Mesajul impresionant postat în mediul online: „Unele lucruri pot fi împărtășite cu voi...”

Cine este Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu, pe numele său real, Ioana Zăvoranu s-a născut în data de 16 iunie 1973 în București, unde a urmat cursurile Colegiului Național I. L. Caragiale și a absolvit dreptul la Universitatea Titu Maiorescu din București.

Viața însă, i-a rezervat un alt destin, altul decât o carieră în domeniul justiției. Astfel, în anul 2000, la sugestia unor prieteni, vedeta s-a prezentat la un casting de prezentatoare a unei emisiuni și a câștigat competiția, începându-și astfel cariera în televiziune.

De aici și până a avea parte de succes și faimă nu a fost decât un singur pas, Oana Zăvoranu fiind o actriță talentată care a jucat în numeroase seriale de televiziune, telenovele, dar și în cadrul unui film italian, care s-a bucurat de un succes considerabil în țara sa de origine.

Talentul său muzical a fost descoperit datorită rolurilor pe care vedeta le-a avut în telenovele.

Astfel, în anul 2007, artista și-a lansat albumul de debut.

Povestea de viață a Oanei Zăvoranu

Citește și: “Tu ești regina inimii mele.” Oana Zăvoranu a postat un mesaj special pentru mama sa, în ziua în care ar fi făcut 72 de ani

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cine este Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu este un personaj de-a dreptul controversat în showbizul românesc, care până la vârsta de 49 de ani a ajut parte de numeroase întâmplări care i-au schimbat viața, adunând atât de multe evenimente marcante, cât pentru un întreg film.

În cadrul podcastului, „ Acasă la Măruță ”, Oana Zăvoranu a vorbit despre întâmplările care i-au marcat existența și cum a ajuns să se ridice de fiecare dată când viața a pus-o la pământ, mai puternică decât era.

Eu în viața de zi cu zi nu sunt nimic din omul dur care pare că sunt la televizor. Doar pare, nu sunt dură, sunt foarte dureros de sinceră .”, a declarat vedeta.

Încă din copilărie Oana Zăvoranu a avut parte de experiențe marcante. Ea este fiica Marianei și a lui Ioan Bănicioiu, de care Mariana a divorțat, căsătorindu-se cu prima sa iubire, Nicolae Zăvoranu, care a înfiat-o pe Oana deoarece tatăl său biologic fusese condamnat la închisoare pe vremea comunismului.

Tot în cadrul podcastului lui Măruță, vedeta a declarat că i-a iubit pe amândoi bărbații din viața ei, care i-au fost atât tată biologic, cât și tată adoptiv și a suferit de două ori odată cu pierderea lor la o perioadă scurtă de timp.

Am rămas fără doi tați la o perioadă scurtă. Eu nu am știut ce înseamnă tată vitreg. Dumnezeu m-a binecuvântat cu doi tați.

I-am iubit pe amândoi extraordinar de mult .”, a declarat bruneta.

Deoarece amândoi bărbații din viața sa care i-au devenit tați au fost realizați din punct de vedere financiar, după moartea acestora au apărut certuri între Oana Zăvoranu și mama sa, Mariana din cauza moștenirii celor doi bărbați, fiind un subiect destul de mediatizat pe posturile de televiziune din vremea respectivă.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Mama Oanei Zăvoranu, Mărioara Zăvoranu a decedat și ea în anul 2015.

Oana Zăvoranu iubește din nou după căsnicia eșuată cu Pepe

Citește și: “M-ați zăpăcit cu întrebările astea.” Oana Zăvoranu a vorbit despre operațiile estetice. A mers sau nu vedeta la medicii esteticieni?

Cine este Oana Zăvoranu

Nici pe plan sentimental lucrurile nu au fost în tocmai roz pentru Oana Zăvoranu. Actrița a fost căsătorită timp de 4 ani cu Pepe, alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar care s-a terminat cu scandal, ocupând mult timp prima pagină a revistelor de scandal.

În prezent, bruneta și-a găsit liniștea în brațele partenerului său de afaceri, Alex Ashraf, fiind căsătorită cu el încă din anul 2018 după o lungă poveste de dragoste.

Alex e balansul meu, e omul care câteodată mă enervează fantastic pentru că nu este pe aceeași lungime de undă cu mine la anumite chestii, e foarte critic cu mine, dar în proporție de 90% mă calmează. Eu tot timpul am tânjit după o familie pentru că nu am avut parte foarte mult timp de ea. Eu în Alex am întâlnit soțul, iubitul, fratele, copilul, tot am întâlnit în el. Eu cred în proporție de 99,9% că este bărbatul pe care pot să spun până la această vârstă că îl iubesc cel mai complet .”, a declarat Oana Zăvoranu despre actualul său soț, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este Iulia Vântur. „Mi-a plăcut din totdeauna să cânt, dar cumva eram atât de ocupată în România cu ceea ce făceam aici încât nu am mai avut timp să mă gândesc la altceva”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies