“Tu ești regina inimii mele.” Oana Zăvoranu a postat un mesaj special pentru mama sa, în ziua în care ar fi făcut 72 de ani

“Tu ești regina inimii mele.” Oana Zăvoranu a postat un mesaj special pentru mama sa, în ziua în care ar fi făcut 72 de ani
“Tu ești regina inimii mele.” Oana Zăvoranu a postat un mesaj special pentru mama sa, în ziua în care ar fi făcut 72 de ani

Oana Zăvoranu a publicat în mediul online un mesaj emoționant pentru femeia care i-a dat viață, în ziua în care ar fi trebuit să facă vârsta de 72 de ani. Mărioara Zăvoranu s-a stins din viață în urmă cu 7 ani.

Mărioara Zăvoranu a trecut în neființă la vârsta de 66 de ani, pe data de 16 aprilie 2015, din cauza mai multor probleme de sănătate care i-au devenit fatale. În timpul vieții sale a dus lupte grele cu fiica sa, Oana Zăvoranu, având diverse apariții publice în care cele două, mamă și fiică, și-au aruncat cuvinte jignitoare ani de-a rândul.

După mult timp de la decesul mamei sale, bruneta a încercat să își mențină aceeași atitudine indiferentă față de cea care a adus-o pe lume, însă acest lucru s-a schimbat radical acum câteva luni, în

momentul în care Oana Zăvoranu a dezvăluit că cea mai mare greșeală a vieții ei a fost să o considere pe propria mamă un dușman. În urmă cu puțin timp, Querida a transmis pe rețelele de socializare un mesaj emoționat pentru mama sa, în ziua în care aceasta ar fi împlinit 72 de ani.

Citește și: “M-ați zăpăcit cu întrebările astea.” Oana Zăvoranu a vorbit despre operațiile estetice. A mers sau nu vedeta la medicii esteticieni?

Oana Zăvoranu a postat un mesaj special pentru mama sa, în ziua în care ar fi făcut 72 de ani[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Oana Zăvoranu, pe punctul de a deveni mamă? Mesajul impresionant postat în mediul online: „Unele lucruri pot fi împărtășite cu voi...”

Cu un regret imens în suflet pentru comportamentul pe care l-a avut cât Mărioara Zăvoranu încă era în viață, Oana Zăvoranu a recunoscut în mod public că, în prezent, este conștientă de răul pe care l-a cauzat mamei sale.

Bruneta s-a apropiat din ce în ce mai mult de Dumnezeu în ultima perioadă, reușind să observe care este calea cea dreaptă. Cu mare durere în suflet, Oana Zăvoranu și-a anunțat susținătorii că mama sa ar fi împlinit astăzi onorabila vârstă de 72 de ani. Deși nu se mai află pe acest pământ, Oana Zăvoranu continuă să vorbească cu mama sa și să îi mărturisească ce are pe suflet, dar mai ales să-și recunoască greșelile pe care le-a făcut la adresa celei care a adus-o pe lume.

Oana Zăvoranu, mesaj emoționant pentru persoana care i-a dat viață

Oana Zăvoranu a scris un mesaj extrem de emoționat și special despre părinții săi, dezvăluind că ziua în care mama ei a venit pe lume va rămâne pentru ea cea mai sfântă zi. Cu multă recunoștință și iubire pentru ambii părinți, bruneta se simte protejată și iubită de oamenii care i-au dat viață, chiar și după plecarea acestora.

„Mama azi ai fi împlinit 72 de ani. 17 decembrie este și va rămâne o si sfântă pentru mine. E ziua în care tu ai venit pe lumea asta cu o misiune grea, pe care ți-ai dus-o la sfârșit cu curaj, onoare, demnitate... ca o adevărată învingătoare. Te iubesc, mama! Mulțumesc că m-ai ocrotit cât ai trăit, mi-ai vegheat copilăria, m-ai învățat să fiu un om de onoare și m-ai adus pe lume un suflet cald, onest și puternic.

Mama, tu ești regina inimii mele. Tata, tu ești regele sufletului meu. Știu și simt că mă vegheați și mă ocrotiți împotriva tuturor celor care mă trădează și îmi fac rău! Știu și simt că prin voi am puterea să lupt și ies întotdeauna învingătoare pentru că sunt fata voastră. Vă iubesc cu toată ființa mea. Părinții mei speciali.”, este mesaj pe care Oana Zăvoranu l-a scris pe rețelele de socializare, pentru mama sa.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru șantaj! Procesul are loc la Curtea de Apel București

Oana Zăvoranu a postat un mesaj special pentru mama sa, în ziua în care ar fi făcut 72 de ani[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Pepe. "Fiind patru frați în casă și locuind în apartament, la bloc, tata a și plecat din țară pe vremea lui Ceaușescu și cumva ne lipsea tot timpul de Crăciun."



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Oana Zăvoranu, pe punctul de a deveni mamă? Mesajul impresionant postat în mediul online: „Unele lucruri pot fi împărtășite cu voi...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies