“M-ați zăpăcit cu întrebările astea.” Oana Zăvoranu a vorbit despre operațiile estetice. A mers sau nu vedeta la medicii esteticieni?

“M-ați zăpăcit cu întrebările astea.” Oana Zăvoranu a vorbit despre operațiile estetice. A mers sau nu vedeta la medicii esteticieni?
“M-ați zăpăcit cu întrebările astea.” Oana Zăvoranu a vorbit despre operațiile estetice. A mers sau nu vedeta la medicii esteticieni?

Oana Zăvoranu a dat un răspuns celei mai controversate întrebări din ultimul timp. Are sau nu operații estetice?

Oana Zăvoranu, în vârstă de 49 de ani, a reușit să se mențină în formă până la această vârstă, cu toate că criticii sunt de părere că vedeta s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni. Zăpăcită deja de întrebările despre operațiile estetice, Oana a decis să spună lucrurilor pe nume, așa că a răspuns întrebărilor care îi macină pe internauți. Multe femei din România, dar și de peste graniță merg la medicii esteticieni pentru modificări de înfățișare.

Deși nume cunoscute au dat startul acestui trend, Oana Zăvoranu, se pare, că are o altfel de opinie despre operațiile estetice.

Citește și: Oana Zăvoranu, pe punctul de a deveni mamă? Mesajul impresionant postat în mediul online: „Unele lucruri pot fi împărtășite cu voi...”

Oana Zăvoranu, declarații privind operațiile estetice[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru șantaj! Procesul are loc la Curtea de Apel București

Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre operațiile estetice

Fanii au fost întotdeauna curioși de viețile personale ale vedetelor. Recent, admiratorii Oanei Zăvoranu au întrebat-o pe aceasta dacă a apelat vreodată la schimbări sau modificări de înfățișare. Reacția acesteia a apărut, și a dat răspunsul la cea mai așteptată curiozitate. Oana Zăvoranu, așa cum este cunoscută de multă lume, este extrem de directă, iar de această dată a dat răspunsul fără să se mai gândească de două ori.

Vedeta a declarat că nu are în plan să își facă operații estetice prea curând, deoarece poate să se mențină în formă în prezent, dar motivul principal ar fi că nu își dorește să arate ca restul femeilor. Totodată, frumoasa brunetă a precizat că în cazul în care își va dori să își schimbe părerea, va anunța comunitatea de pe Instagram, întrucât tot mai multe persoane sunt curioase de acest aspect.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Nu eram eu, eram posedată.” Oana Zăvoranu și-a cerut iertare public, după scandalul pe care l-a purtat ani de zile cu mama ei

Oana Zăvoranu, declarații privind operațiile estetice[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Pepe. "Fiind patru frați în casă și locuind în apartament, la bloc, tata a și plecat din țară pe vremea lui Ceaușescu și cumva ne lipsea tot timpul de Crăciun."

„Nu știu dacă mă operez...și ce să operez când sunt așa perfectă? M-ați zăpăcit cu întrebările astea...Vă anunț...Nu dormiți de grijă”, a spus Oana Zăvoranu, pe pagina sa de Instagram, în secțiunea Stories.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Cum se menține în formă Oana Zăvoranu

Într-o altă postare, Oana Zăvoranu a fost întrebată ce face, în mod obișnuit, pentru a se menține în formă. Aceasta a mărturisit că nu urmează un ritual anume, ci doar își face un scrubbing și folosește și câteva creme.

„Nu fac nimic în afară de a-mi face un scrubbing puternic de câte ori fac baie, corporal și facial, apoi niște serumuri și creme bune și iată-mă! Dar nimic cu un program anume.

Gena…ADN-ul părinților mei, șansa mea și fără diete vreodată în viața mea”, a susținut Oana Zăvoranu pe Instastory.

Citește și: Pepe și Yasmine Ody, nuntă în secret? Care este detaliul care a dat-o de gol pe partenera sa

Oana Zăvoranu, declarații privind operațiile estetice[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

“Prefer să mă abțin.” Marian Vanghelie, primele declarații după ce Oana Mizil a anunțat divorțul

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies