Cine este Olimpia Melinte. "Am început să mă cunosc odată cu actoria!"

cine este olimpia melinte
Cine este Olimpia Melinte

Olimpia Melinte este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. Insă știați că aceasta a intrat în domeniul actoriei încă din perioada liceului?

Aflați din rândurile următoare, cine este mai exact Olimpia Melinte, ce vârstă are aceasta dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și câteva aspecte legate de viața sa personală.

 

Ce vârstă are Olimpia Melinte

Olimpia Melinte s-a născut pe data de 7 noiembrie 1987, în Iași. Prin urmare, aceasta are frumoasa vârstă de 36 de ani.

" Am crescut liberi, aveam doar câteva reguli nescrise: să îi respectăm pe ceilalți (prieteni, vecini, rude – n.r.), influențele religioase din partea bunicilor, care s-au prins de frate-miu, care e preot, și care pe mine m-au făcut o persoană mai empatică. Mergeam des cu bunica la biserică și împărțea mereu pachete, dona lucruri. Mi se părea frumos, a fost o lecție. Tata ne punea să citim – de mine s-a prins, de frate-miu mai puțin, îmi spunea ce cărți să citesc, de ce sunt importante, el fiind un mare pasionat de lectură.

Cu fratele meu nu prea mă înțelegeam. Era mai mare și ne certam foarte des. Ai mei făceau comparații între noi, eu eram o tocilară și frate-miu se compara constant cu mine. Era un soi de invidie din cauza căreia mă punea mereu la punct. Cu timpul ne-am relaxat, acum e un om de bază în viața mea.", a dezvăluit aceasta în cadrul unui interviu.

Citește și: Cine este Gina Chirilă. "Viața de mămică e cu urcușuri și coborâșuri!"

olimpia melinte varsta
Cine este Olimpia Melinte[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Cine este Bogdan Vlădău. "Eu nu simt că ea e mai mică decât mine, pentru că este extrem de matură și are momente când este mai înțeleaptă ca mine!"

Ce studii are Olimpia Melinte

In ceea ce privește studiile sale, se pare că Olimpia Melinte a urmat cursurile Colegiului Național de Artă "Octav Băncilă", din Iași, dar și Facultatea de Arte George Enescu, în cadrul secției de artă dramatică, tot din orașul său natal.

Am început să mă cunosc odată cu actoria – adică de prin clasa a 9-a.

M-a forțat să mă gândesc la cine sunt, ce vreau, de ce am nevoie. M-a ajutat mult în adolescență, când de cele mai multe ori te simți pierdut și ai senzația că nimeni nu te înțelege. Toate exercițiile pe care le-am făcut la actorie – de la a fi o plantă, sau piatră, ceea ce la început mi se părea absurd, m-au făcut să descopăr esența. Și fascinant în meseria asta este că toate aceste căutări nu se vor opri niciodată.
”, a dezvăluit aceasta în cadrul unui interviu.

olimpia melinte declaratii
Cine este Olimpia Melinte[Sursa foto: Instagram]

Cu ce se ocupă Olimpia Melinte

Debutul său în actorie a avut loc încă din perioada liceului, atunci când a primit rolul de Wendla din "Deșteptarea primăverii" de Frank Wedekind, rol în urma căruia aceasta a obținut și premiul de “Cea mai bună actriță”, în cadrul “Olimpiadei Naționale de Artă Teatrală”, Timișoara 2005.

Odată cu înaintarea în vârstă, aceasta a luat parte și la primul său lungmetraj de film, denumit “Cele ce plutesc”, urmând ca mai apoi să obțină un rol și într-un scurtmetraj, rol care a fost răsplătit cu premii în anul 2014, atât în țară cât și în străinătate.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

De atunci și până în prezent, Olimpia Melinte a avut și colaborări cu mai multe filme TV și nu numai, a fost și prezentatoare a unei emisiuni TV, în anul 2010, iar în plus, la începutul anului 2022, aceasta a lansat și prima sa carte pentru copii.

olimpia melinte instagram
Cine este Olimpia Melinte[Sursa foto: Instagram]

Cine este Olimpia Melinte

Olimpia Melinte este una dintre cele mai apreciate actrițe de teatru, televiziune, voce și film de la noi din țară. Pe lângă succesul său pe care îl deține încă din perioada studiilor, Olimpia Melinte se mândrește și cu planul său personal, în ceea ce privește familia pe care o are alături de soțul său și copiii lor. Cei 2 au o relație încă din perioada liceului, iar la vârsta de 22 de ani au făcut pasul cel mare și s-au căsătorit.

Încă de la început am avut parte de un echilibru în relație, m-a susținut dintotdeauna și, fiind acolo la fiecare succes și fiecare eșec, m-a impulsionat să merg mai departe, mi-a dat încredere și a contat foarte mult. ”, a declarat aceasta cu ceva vreme în urmă în cadrul unui interviu.

olimpia melinte
Cine este Olimpia Melinte[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cine este Bogdan Vlădău. "Eu nu simt că ea e mai mică decât mine, pentru că este extrem de matură și are momente când este mai înțeleaptă ca mine!"

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies