Cine este Sali Levent. „Am avut probleme cu drogurile”

Cine este Sali Levent
Cine este Sali Levent. „Am avut probleme cu drogurile”

Sali Levent este un tânăr actor turc care se bucură de o carieră în plină ascensiune. Cum a ajuns tânărul cunoscut?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Sali Levent, dar și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și care a fost debutul său în lumea actoriei și alte detalii din viața sa personală.

Cine este Sali Levent

Citește si: Cine este Radu Vlăduț. “Să particip a fost pentru mine un vis devenit realitate. Mi-am dorit foarte mult această experiență!"

Sali Levent vârstă

Citeste si: Cine este Roxana Nemeș. „Suntem patru fete cu mama. Suntem trei surori"

Ce vârstă are Sali Levent  

Sali Levent este un tânăr actor în vârstă de 29 de ani de origine turcă. Tânărul provine dintr-o familie turcă, dar s-a născut la noi în țară, în Constanța.

Când era mic, Sali Levent a visat să devină electrician pe navă. Astfel, până în clasa a zecea, a urmat cursurile Colegiului Tehnic Energetic din Craiova. Ulterior, și-a descoperit talentele muzicale și s-a mutat la Colegiul Național de Arte „Regina Maria” din Constanța.

Pe lângă talentul său muzical, Levent este pasionat și de actorie. În cadrul liceului de arte a urmat și un curs de actorie, iar astfel a ajuns să își descopere chemarea pentru scenă și a absolvit Actoria la Universitatea Ovidius din Constanța.

Levent Sali a ajuns cunoscut de la vârsta de 18 ani când a obținut un rol în serialul „ Pariu cu viața ”. Talentul său actoricesc și naturalețea de care dădea dovadă, l-au făcut pe Levent să fie apreciat de publicul larg. Astfel, a îmbinat cele două pasiuni ale lui, muzica și actoria și a fost și membru al trupei pop Lala Band.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În noiembrie 2010 Levent a câștigat trofeul Festivalului de Muzică Ușoară Românească „Florentin Delmar”, ediția a XXXV-a de la Focșani.    

Sali Levent a avut probleme cu drogurile

Citeste si: Cine este Anisia Gafton. „Eu nu ţin neapărat să mă căsătoresc, dar nu cred că aş refuza dacă cineva ar veni cu un ineluş cu diamant."

Cine este Sali Levent

Citeste si: Cine este Cristi Mitrea. „Probabil pe certificat e linie la mine"

Faima și banii l-au făcut pe Sali Levent să cadă pradă tentațiilor adolescenței. Astfel, tânărul a căzut în patima jocurilor de noroc și a consumat și anumite substanțe interzise.

Din fericire, părinții i-au fost aproape și au reușit să îl aducă pe drumul cel bun.

„Am avut probleme cu drogurile, toți banii pe care i-am produs timp de doi ani i-am dat pe droguri, jucam la ruletă, am intrat în datorii, mi-am pierdut mașina și tot. Părinții au fost alături de mine și m-au ajutat. Îi iubesc foarte mult și acum sunt alt eu.”, a declarat Sali Levent în cadrul unui interviu.

Sali Levent s-a logodit

Citeste si: Cine este Giani Kiriță. „Doamne, câte a mai făcut în copilărie! Nici nu vă daţi seama"

Citește și: Denisa și Bogdan, ceartă aprinsă în camera roșie! Concurentul nu vrea să înțeleagă că fata nu are sentimente pentru el: „Mai mult decât prieteni nu putem să fim”- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

 

După ce a scăpat de problema cu drogurile și jocurile de noroc, Levent și-a trăit visul american în Beverly Hills, unde a petrecut acolo mai bine de doi ani. Tânărul nu a rămas însă acolo deoarece dorul de casă era mult prea puternic.

„E dorul de casă, de părinți. Văd toți prietenii că sunt la distracție și e un pic greuț așa'”, a declarat Levent la vremea respectivă.

În America Levent a cunoscut o tânără exotică și au format un cuplu minunat pe întreg parcursul șederii sale în SUA. Odată întors în România, tânărul i-a spus însă adio iubitei sale și și-a găsit fericirea în brațele altei brunete.

Aceasta este o tânără superbă de naționalitate turcă ce i-a furat inima lui Levent, iar acum actorul este pregătit să facă pasul cel mare alături de iubirea vieții sale.

Sali Levent a postat zilele acestea pe pagina sa de Instagram o poză alături de frumoasa lui iubită de la cererea în căsătorie într-o locație de poveste. În dreptul fotografiei, Levent a scris „A zis DA”, semn că bruneta a acceptat cerea lui Levent în căsătorie.

Astfel, actorul se bucură de o perioadă fericită, atât din punct de vedere profesional, cariera sa fiind în plină ascensiune, cât și din punct de vedere sentimental.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este (RUXI) Roxana Erdei. „Am crescut într-o familie normală, nu eram nici săraci, nici bogați"

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies