Cine este Șerban Puiu, soțul Alexandrei Velniciuc. „Nu sunt singurul profesor însurat cu o studentă de-a lui în școală!”

cine este serban puiu
Cine este Șerban Puiu

Șerbn Puiu este un pilon în lumea teatrului românesc, fiind regizor, actor și professor în cadrul Universitatății Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică (UNATC) din București. Deși visul lui era să devină medic, viața l-a dus către domeniul artistic.

În ultima periodă, actorul a devenit și mai popular, datorită parițiilor publice din showbizul românesc, alături de soția sa, Alexandra Velniciuc.

Ce vârstă are Șerban Puiu

serban puiu si alexandra velniciuc
Șerban Puiu si Alexandra Velniciuc[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Alexandra Velniciuc. „Toată copilăria mea eu am studiat la pian și am plâns”

La vârsta de 52 de ani, Șerban Puiu se poate mândri cu o carieră de succes și cu o viață personală împlinită, alături de soția sa, actrița Alexandra Velniciuc.

Șerban Puiu și Alexandra Velniciuc

regizor serban puiu
Șerban și Alexandra, partenera lui[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cei doi sunt un cuplu foarte îndrăgit din România, având o poveste de dragoste de peste două decenii. Plini de umor, empatie și replici bune, Alexandra și Șerban au avut din ce în ce mai multe apariții publice, devăluind secretul unei relații armonioase și fericite, ca a lor.

Cu toate că se iubesc de peste 20 de ani, cei doi nu sunt părinți. Chiar dacă își asumă decizi, Șerban a mărturisit că soția lui ar fi fost o mama extraordinară.

„Ea mi-a protejat și un fel de egoism al meu. Și eu și ea, deși niciunul nu recunoaște, suntem extrem de critici. Imaginează-ți un copil cu doi părinți așa, l-am fi devorat. Exigențele noastre ar fi fost atât de mari, încât nu știu dacă copilul ar fi făcut față.

Ne-am fi dat, oricum, seama că suntem niște idioți. Ce știu azi e că îmi pare rău nu că nu am eu un copil, ci că nu are ea. Ea și-ar fi dorit și o văd clar că ar fi fost o mamă extraordinară. Eu sunt mai egoist, dar ea l-ar fi crescut și singură. Nu e bine că nu avem copii, e o eroare și a mea și nu e bine ce am făcut.
Vom regreta, dar o facem deja.
, a mărturisit regizorul.

Chiar dacă în prezent, Șerban se poate mândri cu o carieră de succes, actoria nu era visul lui principal. Vedeta și-a dorit să devină medic, însă conjunctura l-a făcut să se angajeze drept pompier la Teatru Bulandra. Ulterior, Șerban Puiu a urmat cursurile la Facultatea de Teatru, realizând că aceasta este menirea lui.

De-a lungul timpului, actorul a jucat în numeroase piese celebre ale scenelor românești, iar în prezent îi învață meserie pe tinerii de la UNATC.

Scandalul în care a fost implicat Șerban Puiu

puiu serban varsta
Ce vârstă are Șerban Puiu[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citește și: ”Nu știu dacă eu aș mai fi fost ceea ce sunt acum.” De ce nu își dorește Alexandra Velniciuc copii. Actrița a vorbit deschis despre alegerea făcută

Cu toate că Alexandra și soțul ei au numeroși fani, reprezentând doi profesioniști și un cuplu reușit, Șerban a fost subiectul principal dintr-un scandal ce a luat amploare la noi în țară. În urmă cu 22 de ani, Alexandra era student la teatru, iar Șerban deja lucra în cadrul facultății.

În cadrul unui podcast, actualul profesor a povestit că frumusețea Alexandrei i-a atras privirea la acel moment. După acele declarații, mai mulți studenți din cadrul UNATC l-au acuzat pe Șerban Puiu de hărțuire și abuz, plângându-se că profesorul le oblige pe fete să se îmbrace cu fuste și pantofi cu toc. Chiar dacă plângerile au fost multe la număr, Șerban a explicat întreaga situație.

„Nu sunt singurul profesor însurat cu o studentă de-a lui în școală. Repet, e o poveste de acum 22 de ani. Sigur că se discută despre aspectul studenților. Pentru Dumnezeu, cum să nu discuți cum arată un student, suntem la Facultatea de Actorie, noi avem caractere dramatice de întrupat, este evident. La noi nu poate fi considerat bullying faptul că eu discut despre aspectul fizic al unui student, așa cum ar fi bullying dacă ar fi la Medicină, că la Medicină nu contează cum arăți. La actorie contează cum arăți., a povestit actorul.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cine este Smaranda Știrbu, iubita lui Selly. „Va fi unul dintre cei mai buni medici din România, vă dau scris!”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies