Cine este Simona Trașcă. „Am făcut un șoc foarte mare!”

cine este simona trasca
Cine este Simona Trașcă

Simona Trașcă este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbizul românesc. Încă din tinerețe, frumoasa blondină era în lumina reflectoarelor, expunându-și foarte mult viața personală.

Simona a reușit să se bucure de admirația publicului, nu doar prin aspectul său, ci și prin carisma ce o caracterizează.

Simona Trașcă vârstă

simona trasca varsta
Simona Trașcă vârstă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Toată viața mea am avut o problemă cu trei kilograme" Secretul Simonei Trașcă pentru o siluetă de invidiat

Cunoscuta asistentă TV a încercat întotdeauna să îmbine viața profesională cu cea personal.

La 43 de ani, Simona se declară împlinită și fericită cu alegerile pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Deși a dus o viață grea, în prezent, fosta asistentă TV se bucură de tot ceea ce i se întâmplă.

Simona Trașcă, momente cumplite de-a lungul vieții

simona trasca copil
Ce a declarat Simona Trașcă despre copilul ei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Larisa Iordache. „Cazi, dar te ridici!"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Deși era una dintre cele mai expuse vedete în urmă cu câțiva ani, apărând foarte des la emisiuni TV, viața Simonei Trașcă era una foarte complicată. Vedeta a devenit mama de foarte tânără, după ce s-a îndrăgostit de fostul consul al Libanului. Simona i-a dăruit bărbatului un copil, pe nume Fady Gavriil Hammud, care în prezent are 26 de ani. Chiar dacă și-a dorit dintotdeauna gemeni, viața a făcut ca Simona să aibă doar un copil.

De-a lungul timpului, fosta asistentă TV a trăit momente extrem de dure, după ce casa copilăriei sale i-a fost luată. După numeroase procese, familia vedetei nu a reușit să primească înapoi locuința de pe Calea Victoriei. Așadar, deși „Pamela de România”, așa cum este supranumită, trăia de fapt o viață grea, cu toate că era una dintre cele mai cunoscute vedete de la momentul acela. În cadrul unui interviu, Simona Trașcă a povestit cât de dificil i-a fost să fie stâlpul familiei, în timp ce a locuit ani de zile în chirie.

De asemenea, în urmă cu câțiva ani, familia blondinei a fost sfâșiată, după ce fratele ei a decedat în penitenciarul Rahova, fiind răpus de boala SIDA.

„A fost foarte greu, am făcut un șoc foarte mare, a fost o perioadă nefericită din viața mea, acumulată și cu fratele meu care era bolnav, încă nu murise. Când am pierdut casa am ajuns la spitalul de psihiatrie, am făcut un șoc foarte mare.

Ne-am luptat pentru ea foarte mulți ani dar am pierdut. Eu apăream la televizor, toată lumea credea că viața mea este roz. Am stat foarte mulți ani în chirie.”, a mărturisit blondina.

Abia anul acesta, Simona Trașcă a reușit să își cumpere casa visurilor ei și să renunțe la plătitul chiriilor.

Viața amoroasă a Simonei Trașcă

simona trasca
Simona Trașcă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Cine este Claudia Pavel. „Aveam nevoie de o provocare personală!”

Simona a avut mai multe iubiri de-a lungul vremii, cu bărbați mai mult sau mai puțin celebri din România. De asemenea, nu puține au fost dățile în care presa din România a speculat că blondina ar fi fost amanta unor persoane publice de la noi din țară. Din nefericire, Simona a trecut și prin momente neplăcute în relație, fiind abuzată de către un fost iubit.

„A fost o ceartă foarte nasoală, a degenerat. Am văzut moartea cu ochii, într-adevăr. A fost ceva ce n-am trăit până acum. Bine că nu s-a întâmplat mai rău, adică uite că trăiesc. Se putea întâmpla o tragedie. Am fost la un pas de moarte.”, a declarat fosta asistentă TV.

Simona Trașcă, la un pas de a deveni bunică

Cu toate că a trecut de vârsta de 40 de ani, vedeta se mândrește cu un trup senzațional, cu care face furori pe rețelele de socializare. Simona nu își arată vârsta, deși băiatul său este adult. Vedeta a declarat că este mulțumită de nora ei și că aibă așteaptă momentul în care va deveni bunică.

„Am o noră extraordinară! Este frumoasă, este deșteaptă. Copilul mi l-a dat Dumnezeu după sufletul meu și nora la fel. Acum am și o fată cu ocazia asta. Nu îmi mai doresc copii, dar îmi doresc nepoți.”, a specificat vedeta.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cine este Alexandra Dinu. „Hollywoodul este visul suprem!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies