Cine este Smaranda Știrbu, iubita lui Andrei Șelaru (Selly). "Ne înțelegem foarte bine. Ne respectăm. Ne iubim!"

cine este smaranda stirbu
Cine este Smaranda Știrbu, iubita lui Andrei Șelaru (Selly)

Selly este unul dintre cei mai apreciați vloggeri, de la noi din țară. Însă știați cine este iubita acestuia?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact iubita lui Andrei Șelaru (Selly), Smaranda Știrbu, ce vârstă are aceasta, dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și câteva aspecte legate de viața sa personală.

 

Ce vârstă are Smaranda Știrbu, iubita lui Andrei Șelaru (Selly)

Smaranda Știrbu, pe numele său întreg, Smaranda Daria Știrbu, s-a născut pe 20 martie 2001, în Craiova.

Prin urmare, aceasta are frumoasa vârstă de 23 de ani și locuiește în București.

Citește și: Cine este Andrei Șelaru (Selly). "Sunt mulțumit de veniturile pe care le am!"

smaranda stirbu varsta
Cine este Smaranda Știrbu, iubita lui Andrei Șelaru (Selly)[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Ecaterina Ladin. „Mi-am petrecut copilăria la multe greve. Ne luau părinții cu ei, să ne pună scut, să nu vină Poliția peste ei.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ce studii are Smaranda Știrbu, iubita lui Andrei Șelaru (Selly)

Atunci când vine vorba despre studii, se pare ca Smaranda Știrbu, iubita lui Andrei Șelaru (Selly) a studiat in cadrul Colegiul Naţional 'Fraţii Buzeşti', din Craiova, de unde a absolvit examenul de bacalaureat cu media finală de 9,83.

" Am luat 9.50 la Română, 9.60 la Matematică și 9.70

la Biologie. Media finală: 9.60. Să vă văd ce mai ziceți.(...) Am făcut un pariu împreună și m-a luat la note. A luat 10 la română, 9,80 la mate și 9,70 la biologie ”, a dezvăluit Selly la acea vreme, pe contul sau de Instagram.

In prezent este studenta in cadrul Facultăţii de Medicină a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, din Bucureşti.

În ciuda faptului că în perioada în care aceasta a fost acceptată la facultate, și iubitul său doar ce lansase o nouă piesă, acesta a ținut să o felicite pe contul său de Instagram. „Fraților, lăsați piesa, lăsați orice alte discuții, pentru că Smără a mea tocmai a intrat la Medicină. E full de emoții, a fost mega panicată, a învățat o grămadă. Felicitări! Te iubesc, viața mea! Va fi unul dintre cei mai buni medici din România, vă dau scris…deci vă dau scris”, a spus Selly pe Instastory.

smaranda stirbu studii
Cine este Smaranda Știrbu, iubita lui Andrei Șelaru (Selly)[Sursa foto: Instagram]

Cu ce se ocupa Smaranda Știrbu, iubita lui Andrei Șelaru (Selly)

Smaranda Știrbu, iubita lui Andrei Șelaru (Selly) a devenit și ea creatoare de conținut, pe conturile sale din mediul online, în special pe TikTok, dar și pe Instagram, acolo unde postează frecvent filmulețe și fotografii, cu viața sa de zi cu zi, dar și cu campaniile și parteneriatele din care face parte, având și aceasta o comunitate destul de mare de urmăritori.

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

smaranda stirbu
Cine este Smaranda Știrbu, iubita lui Andrei Șelaru (Selly)[Sursa foto: Instagram]

Cine este Smaranda Știrbu, iubita lui Andrei Șelaru (Selly)

Smaranda Știrbu este iubita lui Andrei Șelaru (Selly) de aproape 6 ani de zile. Cei doi se cunosc încă din timpul liceului, acolo unde au fost colegi de bancă, iar de acolo și până la a intra într-o relație care durează și până în zilele noastre, a fost doar un pas. Cei doi cresc împreună, se susțin și se iubesc reciproc, aspect observat și din fotografiile pe care le postează frecvent împreună.

Ne înțelegem foarte bine. Ne respectăm. Ne iubim. Chiar atunci când ne-am combinat, niciunul dintre noi nu se aștepta să fim chiar atât de compatibili. ”, a declarat Andrei Șelaru, Selly, in urma cu ceva vreme.

Căsătoria e o chestie simbolică. Instituția căsătoriei nu cred că mai contează atât de mult. Probabil că la un moment dat se va întâmpla, dar noi lăsăm lucrurile să decurgă de la sine. Oricum suntem foarte tineri. Mie îmi place foarte mult că am lângă mine o parteneră la fel de ocupată și o fată independentă care vrea să își croiască drumul ei în viață, și mi se pare cel mai important. De multe ori se întâmplă ca Smaranda să termine chiar mai târziu decât mine, ea învață foarte mult. Medicina este foarte grea, iar să fii medic e o meserie nobilă și o apreciez foarte mult. Eu nu aș putea niciodată să fac așa ceva, mi se pare imposibil de greu. ”, a declarat Selly în urmă cu ceva vreme, în cadrul unui interviu.

cine este iubita lui selly
Cine este Smaranda Știrbu, iubita lui Andrei Șelaru (Selly)[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cine este Ecaterina Ladin. „Mi-am petrecut copilăria la multe greve. Ne luau părinții cu ei, să ne pună scut, să nu vină Poliția peste ei.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D Șoc total pentru Asiye

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies