Cine este Andrei Șelaru (Selly). "Sunt mulțumit de veniturile pe care le am!"

cine este selly
Cine este Andrei Șelaru (Selly)

Andrei Șelaru (Selly) este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați vloggeri și nu numai, de la noi din țară.

Aflați din rândurile următoare, cine este mai exact Andrei Șelaru (Selly), ce vârstă are, dar și ce studii deține. În plus descoperiți și câteva aspecte legate de viața sa personală.

 

Ce vârstă are Andrei Șelaru (Selly)

Andrei Șelaru (Selly) s-a născut pe data de 28 februarie 2001, în Craiova. Prin urmare, acesta are frumoasa vârstă de 23 de ani.

Citește și: Cine este Ecaterina Ladin. „Mi-am petrecut copilăria la multe greve. Ne luau părinții cu ei, să ne pună scut, să nu vină Poliția peste ei.”

selly iorga si adrian elicopter
Cine este Andrei Șelaru (Selly)[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Ileana Stana Ionescu. „Îmi doresc ca publicul să mă țină minte așa cum eram înainte, de aceea am dispărut.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Ce studii are Andrei Șelaru (Selly)

In ciuda faptului că acesta a decis să nu continue cu studiile superioare, deși s-a înscris la o facultate, Andrei Șelaru (Selly) a studiat în cadrul Scolii Gimnaziale numărul 22 "Mircea Eliade" din Craiova, dar și în cadrul Colegiului Național "Frații Buzești", tot din orașul său natal.

andrei selaru
Cine este Andrei Șelaru (Selly)[Sursa foto: Instagram]

Cine este Andrei Șelaru (Selly)

Andrei Șelaru (Selly) este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați vloggeri și nu numai, de la noi din țară. Încă de la o vârstă fragedă acesta a fost pasionat de mediul online și de ceea ce se află în spatele camerelor, dar și de dorința de a face o schimbare. Astfel, Andrei Șelaru (Selly) și-a petrecut o mare parte a copilăriei sale în fața calculatorului, tocmai pentru a descoperi modalități prin care se poate dezvolta în acest domeniu.

Astfel, odată cu înaintarea în vârstă și cu căpătarea unei experiențe, acesta a ajuns să-și mențină periodic contul său de youtube, acolo unde încarcă videoclipuri din diverse domenii cu diverse subiecte, a ajuns ca în anul 2017 să formeze și o formație muzicală, denumită “5GANG”, la distanță de 2 ani, acesta a făcut și un film românesc pe baza trupei sale, iar în urmă cu puțin timp, acesta a lansat un alt film românesc, denumit “Buzz House: The Movie”, bazat pe un alt proiect al său, care a prins la public și a avut succes.

selly iubita
Cine este Andrei Șelaru (Selly)[Sursa foto: Instagram]

Succesul acestuia îl regăsim atât pe contul său de Youtube, cât și pe paginile din mediul online, Facebook, TikTok, respectiv Instagram, acolo unde acesta are o comunitate extrem de mare de urmăritori, pe care îi ține la curent cu activitatea sa zilnică, atât în ceea ce privește proiectele profesionale, cât și puțin din viața sa privată, prin intermediul videoclipurilor, dar și a fotografiilor.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Sunt mulțumit de veniturile pe care le am.

E o mândrie pentru mine, dar nu vreau să discut despre sume concrete. Lumea are impresia, când spui averea unui om, că sunt banii pe care omul ăla îi are în cont.(...) E vorba de Google AdSense. AdSens-ul se bazează pe vizualizările pe care le faci în YouTube. Contează cine se uită, puterea de cumpărare a publicului. La mine AdSens-ul asta crește peste 10.000 de euro, scade sub 10.000 de euro. 15.000 de euro am câștigat cel mai mult într-o lună ”, a declarat Selly în 2021.

selly varsta
Cine este Andrei Șelaru (Selly)[Sursa foto: Instagram]

Pe lângă succesul pe care îl are pe plan profesional, Andrei Șelaru (Selly) se bucură de împlinire și pe plan personal, dat fiind faptul că se află într-o relație de 6 ani de zile, cu partenera sa, Smaranda Știrbu, cei 2 fiind extrem de îndrăgiți chiar și în mediul online. Aceasta este cea care îi oferă sprijin necondiționat, în toate proiectele sale.

" Celui care îmi umple zilele cu dragoste și zâmbete, la mulți ani! 🤍 Fie ca anul acesta să îți aducă bucurii și succese. Mult noroc, BB!", a fost mesajul transmis de aceasta, pe contul său de Instagram, cu ocazia aniversării lui Andrei Șelaru (Selly).

Cine este Andrei Șelaru (Selly)[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cine este Camelia Potec. “A fost un an de excepţie.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies