CITEȘTE: Cine este soțul Ralucăi Turcan, cea mai puternică femeie din PNL

Valeriu Turcan
arhiva personală a lui Valeriu Turcan

N-ai știut că el este soțul celei mai puternice femei din PNL, Raluca Turcan!

Raluca Turcan (lider al grupului parlamentar PNL din Camera Deputaților, Deputat de Sibiu, Membru al Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport) s-a născut la Botoșani și a obținut diploma în rusă comercială la Institutul Pușkin în Moscova. În anul 1999 a obținut diploma în economie de la Academia de Studii Economice din București.

Citeste si: Raluca Turcan, anunț de ultimă oră! În ce condiții vor studia elevii

El este cel alături de care își petrece viața Raluca Turcan

Valeriu Turcan, soțul celei mai puternice femei din PNL, s-a născut în București și a urmat cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București, timp în care a lucrat în domeniul politic la Radio Contact, iar mai apoi a fost producător pentru BBC World Wide (Londra) între anii 1999-2000.

Citeste si: Parlamentul a votat dublarea alocațiilor! Câți bani vor primi copiii?

Valeriu Turcan
El este Valeriu Turcan, soțul Ralucăi Turcan.[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Între 2002-2003, Valeriu Turcan a fost bursier al Universității Leeds din Marea Britanie, iar după întoarcerea în România a devenit consultantul politic al lui Theodor Stolojan.

Citeste si: Klaus Iohannis a semnat decretul! Ce se întâmplă începând cu 1 septembrie?

Când Traian Băsescu și-a reluat atribuțiile prezidențiale în anul 2007, soțul Ralucăi Turcan a fost numit consilier de stat în cadrul Departamentului de Comunicare Publică, fiind purtătorul de cuvânt al președintelui de atunci. Tot în perioada aceluiași an, Valeriu Turcan este numit lector asociat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării

Între anii 2003 și 2015 a realizat campanii de comunicare pentru candidații alegerilor prezidențiale, parlamentare și locale

Valeriu Turcan a fost cel mai longeviv purtător de cuvânt după 1989, fiind alături de Traian Băsescu chiar și în 2007 atunci când s-a realizat primul referendum de suspendare.

Citeste si: Redeschiderea restaurantelor în România. S-a stabilit data

Jurnalistul Valeriu Turcan a publicat și un manual intitulat "Breaking News. Ghid pentru comunicare de criză", apărut în anul 2014.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Elevii vor putea circula cu mijloacele de transport fara bilete sau abonamente, doar pe baza carnetului de elev

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies