Cine este taximetristul care a dus fără să ceară bani o femeie cu copilul de urgență la spital

Cine este taximetristul care a dus fără să ceară bani o femeie cu copilul de urgență la spital
Cine este taximetristul care a dus fără să ceară bani o femeie cu copilul de urgență la spital

În urmă cu ceva timp, un bărbat, de profesie taximetrist, a transportat fără să ceară bani o femeie cu copilul de urgență la spital. Iată cine este, și ce declarații a făcut!

Un șofer de taxi a reușit să emoționeze o țară întreaga cu gestul pe care l-a făcut, după ce a transportat gratuit la spital o mamă cu copil.

Cine este taximetristul care a dus fără să ceară bani o femeie cu copilul la spital

În toamna anului 2021, în Capitală a avut loc o întâmplare impresionantă, însă întreaga poveste a devenit abia recent virală, după ce a fost repostată zilele trecute pe un grup de Facebook din Cluj-Napoca.

Bărbatul care se afla la volanul taxiului se numește Silvian Iulian Bucur, și este din București, potrivit Știrileprotv.ro.

Acesta a menționat faptul că, cu mai mult timp în urmă, a avut o cursă din cartierul bucureștean Pajura, până la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu. Femeia căuta cu disperare un taxi, deoarece se grăbea să ajungă de urgență la spital, după ce băiețelul ei se rănise la cap.

Astfel, după confirmarea cursei, aceasta i-a trimis un mesaj șoferul, unde i-a recunoscut că nu dispune de suficienți bani pentru comandă. Așadar, taximetristul s-a oferit să îi ofere cursă fără bani, gândindu-se că în locul femeii “ar putea fi mama, soția, sau cineva apropiat care să fie în aceeași situație”.

Citește și: Cine este Marinel Hotca de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Prima impresie la mine este zâmbetul”

Cine este taximetristul care a dus fără să ceară bani o femeie cu copilul de urgență la spital[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Nona Rusu de la Casa Iubirii, sezonul 2: „Am rămas cu inima rănită după divorț ”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Mai mult decât atât, înainte de începerea sărbătorilor de iarnă, șoferul de taxi  și femeia s-au reîntâlnit.

Aceasta era împreună cu soțul ei, care lucrează peste hotare, dar care venise acasă cu ocazia Sărbătorilor.

“Nu știa cum să-mi mulțumească din nou, pentru fapta pe care am făcut-o atunci. M-a recunoscut când a intrat în taxi. Era înainte de Crăciun, cu două sau trei zile. De data asta era cu soțul, care s-a întors din străinătate, de la muncă. Și îi auzeam cum vorbeau în spate, în șoaptă – ‘El e domnul care m-a dus’.

M-am uitat puțin în oglinda retrovizoare, îmi era puțin cunoscută, dar nu știam de unde. Dacă iau în fiecare zi zeci de clienți...”, povestit Iulian Bucur.

Iulian Bucur a menționat că a postat pe o platformă de socializare pozele în care e redat dialogul dintre acesta și clientă, pentru a arăta că nu toți taximetriștii sunt la fel.

“Fiecare pădure are uscăturile ei.(...)

Au fost foarte mulți care m-au felicitat, dar au fost și câțiva care n-au spus chiar ce trebuie, acolo.”, a spus bărbatul.

Citește și: Cine este Cristina Maria Dănilă de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Sunt fecioară, dar nu ca zodie!”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cine este taximetristul care a dus fără să ceară bani o femeie cu copilul de urgență la spital[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Patrick Daniel Deac de la Casa Iubirii, sezonul 2. ”Toată viața mea mi-am dorit să am o iubită blondă.”

Totodată, Iulian Bucur a mărturisit că a mai făcut și cu alte ocazii gesturi asemănătoare de bunăvoință.

“Am găsit un copil la ora 11 noaptea, să-l duc într-un sat apropiat de București. Nu puteam să-l las, pur și simplu, în stradă, acolo, că cine știe ce se întâmpla. L-am lăsat în fața porții, și nu l-am revăzut de atunci. (…) Într-un fel, am credința că, dacă faci bine, bine găsești. Dacă faci rău, rău găsești.", a mai povestit el.

“Ne bucură enorm că altruismul și omenia care caracteriza acest neam nu este pe cale de dispariție. Cu astfel de oameni, România mai are o șansă”, a scris un șofer.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cine este Nona Rusu de la Casa Iubirii, sezonul 2: „Am rămas cu inima rănită după divorț ”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies