Cine este Viorel Șipoș. „A fost una dintre cele mai frumoase petreceri!”

cine este viorel sipos
Viorel Şipoş este unul dintre cunoscuții membri ai trupei 3 Sud Est

Viorel Şipoş este unul dintre cunoscuții membrii ai trupei 3 Sud Est. Însă știați care este afacerea pe care acesta o deține de mai bine de 10 ani?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact artistul   Viorel Şipoş, ce vârstă are acesta, dar și cum a ajuns să se bucure de succesul pe care îl are, în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și când s-a căsătorit cu frumoasa lui soție, Georgiana, dar și care este afacerea de familie pe care o dețin, acum, împreună.

 

Ce vârstă are Viorel Șipoș

Viorel Şipoş  s-a născut pe data de 10 iunie, în Constanţa. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 46 de ani.

viorel sipos varsta
Viorel Şipoş este unul dintre cunoscuții membri ai trupei 3 Sud Est[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arşinel. „Eram gras, nu scoteam o vorbă că nu cumva să râdă lumea de mine. O piesă de teatru care m-a salvat de la repetenţie."

 

Cine este Viorel Şipoş

Viorel Şipoş este unul dintre cunoscuții membri ai trupei 3 Sud Est, alături de Mihai Budeanu şi Laurenţiu Duţă. Acesta este cântăreț și totodată și dansator.

Artistul Viorel Şipoş s-a lansat pe piaţa muzicală ca dansator, împreună cu Mihai Budeanu. Cei doi aveau o trupă în care Laurenţiu Duţă, al treilea membru din prezent, al trupei 3 Sud Est, performa ca solist solo.

Această formă de colaborare dintre cei trei, a durat timp de mai mulţi ani, iar abia în anul 1997, au decis să pună bazele trupei care astăzi este cunoscută ca “3 Sud Est”.

Astfel, în prezent, trupa 3 Sud Est, formată din Viorel Şipoş, Mihai Budeau și Laurențiu Duță este recunoscută ca fiind cel mai complex produs care a existat pe piaţa muzicală din România, dar care totodată a reușit să o revoluționeze, ținând cont de faptul că încă de când au apărut, au fost supranumiți „Regii muzicii dance”.

Aceștia au fost primii care au abordat genul muzical soul and dance, având un succes uriaș în discoteci. Viorel Şipoş se bucura de cel puţin trei concerte în fiecare săptămână cu aproximativ 120.000 de spectatori, atunci când trupa 3 Sud Est performa, înainte de perioada pandemiei. Cu toate acestea, în prezent, concertele nu se mai regăsesc într-un număr atât de mare.

viorel sipos 3 sud est
Viorel Şipoş este unul dintre cunoscuții membri ai trupei 3 Sud Est[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cine este Laurențiu Duță. „De atunci, din 1993, am rămas împreună!”

 

Viorel Şipoş a dorit ca trupa 3 Sud Est să se reunească

În ciuda faptului că trupa din care Viorel Şipoş făcea parte de atât de multă vreme, 3 Sud Est, a avut un succes răsunător, formația s-a destrămat în anul 2008, iar acesta a fost singurul

membru care a ales să nu continue pe cont propriu.

De asemenea, se pare că artistul Viorel Şipoş a fost primul care a insistat cu „împăcarea” trupei, în anul 2014, iar de atunci cei trei artişti nu s-au mai despărțit. În plus, aceștia au reușit să ajungă pe primul loc în trendingul YouTube, în anul 2020, atunci când au colaborat cu artista Andra Măruţă, la piesa “Jumătatea mea mai bună”.

3 sud est
Viorel Şipoş este unul dintre cunoscuții membri ai trupei 3 Sud Est[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este soția lui Romică Țociu. “Primul gând a fost că orice va fi o să-l depăşesc. Singurul lucru care nu poate fi depăşit este moartea"

 

Viorel Şipoş are o frumoasă familie alături de soția sa

Viorel Şipoş este căsătorit de mai mulți ani, cu frumoasa sa soție, Georgiana Şipoş, iar împreună au doi copii, o fetiță și un băiețel, de care sunt tare mândrii. Artistul obișnuiește să posteze frecvent fotografii cu aceștia, dar și cu soția sa. Atunci când s-au căsătorit, în anul 2017, Viorel Şipoş împreună cu soția sa, au avut o petrecere restrânsă si pe placul tuturor.

A fost o petrecere între prieteni. Petrecerea a avut loc în faţa casei lui, undeva la iarbă verde, cu grătar, ne-a plăcut maxim. Toată lumea a fost casual, a fost una dintre cele mai frumoase petreceri.”, povestea atunci prietenul și colegul său de trupă, Laurenţiu Duţă.

Viorel Şipoş și soția sa, Georgiana, au continuat afacerea pe care artistul, împreună cu familia sa, o aveau deja în Constanţa, mai exact, un restaurant denumit “Casa Rustică”. Cu toate acestea, pandemia nu i-a ajutat prea mult în evoluția afacerii.

viorel sipos sotie
Viorel Şipoş este unul dintre cunoscuții membri ai trupei 3 Sud Est[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este Nicolai Tand. „Sunt cel mai mic dintre patru frați. Ion, Anuță, Zaharie și eu. În acte sunt Niculai”

 

Restaurantul lui Viorel Şipoş, afacere de familie

Viorel Șipoș se mândrește cu restaurantul “Casa Rustică” în care a pus și mult suflet pentru a-l menține, dar totodată și dezvolta cât mai mult. Această afacere a început de mai bine de 10 ani, atunci când era o afacere de familie.

Lucrăm cu toţii: mama, tata,  sora  şi eu. Punem murăturile împreună, sădim în grădină, sora mea este bucătarul-şef, dar şi administratorul firmei, eu mă ocup de manageriat, eu sunt idiotul cu idei. Când este foarte aglomerat, servesc şi eu, mai ajut şi la bucătărie.”, a declarat Viorel Șipoș, la acea vreme.

Viorel Şipoş a dorit ca în restaurant să existe mai multe obiecte pe care acesta le strângea din turneele sale cu trupa 3 Sud Est. Printre aceste obiecte se numără și o roată, două viori, masca ţăranului, blănuri, farfurii și multe altele.

Încă de când călătoream, ştiam că voi face restaurantul şi am adunat tot ce a fost rustic, din Moldova, din Mureş, Braşov.”, a mărturisit Viorel Şipoş.

Se pare că restaurantul artistului Viorel Şipoş era de-a dreptul populat înainte de perioada pandemiei, fiind vizitat chiar de americanii de la baza militară, Mihail Kogălniceanu.

Le place că la mine la restaurant, totul este tradiţional. Cel mai des comandă platoul casei, tochitură dobrogeană, pastramă de oaie, pălincă şi vin la carafă.”, a mai povestit Viorel Şipoş.

Viorel Şipoş este unul dintre cunoscuții membri ai trupei 3 Sud Est[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Cosmin Natanticu. „Aveam impresia că nu am nevoie de facultate, că merge așa doar din talent”



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies