Cine gătește în familia Natanticu și ce anume i-a pregătit Cosmin soției sale, în prima zi când a rămas la el? „Am două mâini stângi.”

Cine gătește în familia Natanticu și ce anume i-a pregătit Cosmin soției sale, în prima zi când a rămas la el? „Am două mâini stângi.”
Cine gătește în familia Natanticu și ce anume i-a pregătit Cosmin soției sale, în prima zi când a rămas la el? „Am două mâini stângi.”

Cosmin și Eliza Natanticu au dezvăluit cine se ocupă de gătit în familie și ce anume i-a pregătit soțul ei pentru prima dată.

Cuplul Cosmin și Eliza Natanticu este unul dintre cele mai apreciate din show-biz, iar aceștia sunt mereu cu zâmbetul pe buze și plini de umor. Cu siguranță v-ați gândit până acum că după felul soției sale, actorul de comedie și-a găsit partenera de viață exact pe placul lui, iar acest lucru au demonstrat de foarte multe ori, când s-a dovedit a fi făcuți unul pentru altul. Aceștia au o familie fericită împreună și sunt împlinit și din punct de vedere profesional, acolo unde în ultima perioadă au început să apară împreună la câteva emisiuni televizate, dar și separat, în anumite proiecte.

Cine gătește în familia Natanticu. Cosmin dă cărțile pe față

Citește și: Eliza Natanticu, despre greutățile cu care s-a confruntat încă din copilărie: „Am rămas fără tată când aveam un an, pentru că el m-a părăsit.”

Cosmin Natanticu și Eliza Natanticu
Cosmin Natanticu și Eliza Natanticu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce ascunde, de fapt, zâmbetul Elizei Natanticu? Soția lui Cosmin Natanticu are o poveste de viață tristă „Când aveam un an de zile, tatăl meu a părăsit-o pe mama mea.”

Invitați amândoi în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici, Cosmin și Eliza au povestit foarte multe aspecte din viața personală și profesională, pe care le-au abordat cu zâmbetul pe buze și cu mult umor, așa cum fac de fiecare dată. Când vine vorba despre gătit, Cosmin a recunoscut că soția lui este cea care se ocupă de asta, chiar dacă el a terminat un liceu de profil.

A mărturisit că are două mâini stângi, însă soția lui spune că are talent la gătit, doar că îi lipsește răbdarea. Eliza și-a amintit și care a fost primul mic dejun pe care partenerul ei i l-a pregătit, întâmplându-se în dimineața în care a ales să o petreacă la el, când s-au cunoscut. Acesta a preparat un mic dejun din ouă prăjite și pâine cu pateu, spunând că erau singurele lucruri pe care le avea pe timpul burlăciei în frigider.

Cosmin Natanticu: Lizy gătește. Eu am terminat liceul bucătar-ospătar-cofetar, dar am două mâini stângi.  

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Eliza: De fapt, el mi-a gătit prima dată și prima dată…

Cosmin: Ți-am făcut un mic-dejun.

Eliza: Prima dată, când am rămas eu la el într-o noapte pe care am petrecut-o împreună, mi-a făcut ouă prăjite și pateu pe pâine.

Cosmin:  Asta aveam și eu în frigider. Eram burlac.

Eliza: Și cred că aia a fost prima și ultima… Nu, mi-a mai adus..

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cosmin: Am grijă de tine.

Eliza: Sendvișoare cu brânză și cu pâine prăjită. Îmi mai aduce și câte un ceai.

Cosmin: Sunt un bucătar sensibil când vine vorba de ea, în rest…

Eliza: Dar, de fapt, el are talent la gătit și chiar este mai talentat decât mine, dar nu are răbdare. Bărbații sunt cei mai buni bucătari, din ce am înțeles.

Cosmin Natanticu și Eliza Natanticu
Cosmin Natanticu și Eliza Natanticu[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Eliza Natanticu, dezvăluiri dureroase despre pierderea mamei și a bunicii! Cum a ajutat-o soțul său să treacă peste această suferință! „Datorită lui am învățat să trec peste durere, să accept!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies