Cine va fi moștenitorul bijuteriilor Reginei Elisabeta a II-a, după decesul ei. Colecția este una de-a dreptul impresionantă

Cine va fi moștenitorul bijuteriilor Reginei Elisabeta a II-a, după decesul ei. Colecția este una de-a dreptul impresionantă
Cine va fi moștenitorul bijuteriilor Reginei Elisabeta a II-a, după decesul ei. Colecția este una de-a dreptul impresionantă

Nu este o noutate faptul că Regina Elisabeta a II-a deținea o colecție tumultoasă de bijuterii foarte scumpe. În momentul actual, după ce monarhul s-a stins din viață, oamenii sunt curioși de cine va moșteni toate aceste bijuterii.

Colecția este una de-a dreptul tumultoasă și conține peste 300 de piese. Iată cine va fi moștenitorul bijuteriilor pe care le-a purtat Regina Elisabeta a II-a.

Citeste si: 8 reguli de protocol din Familia Regală Britanică. Femeile poartă greutăți în tivul rochiilor

Regina Elisabeta a II-a
Regina Elisabeta a II-a[Sursa foto: shutterstock]

Colecția de bijuterii a monarhului este una spectaculoasă

Una dintre regalele preferatele Reginei Elisabeta a II-a a fost Kate Middleton, iar de multe ori s-a speculat că ea îi va păstra bijuteriile luxoase ale monarhului. Ei bine, se pare că direcția colecției tumultuoase de peste 300 de piese va avea un drum diferit.

Regina Elisabeta a II-a avea în colecția sa numeroase bijuterii printre care coroane, coliere, cercei și broșe foarte scumpe și luxoase.

Una dintre cele mai spectaculoase bijuterii pe care le-a avut Regina Elisabeta a II-a este o diademă care i-a fost data reginei Maria de Teck în anul 1893, atunci când s-a căsătorit cu George al V-lea și pe care i-a dat-o nepoatei sale, Elisabeta a II-a, chiar în ziua nunții sale.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Conform The International Business Times, bijuteriile monarhului sunt evaluate la 110 milioane de dolari, iar colecția are peste 300 de piese.

Citeste si: Regina Elisabeta a II-a a lăsat o scrisoare secretă, care nu poate fi deschisă până în anul 2085. Cui îi este adresată

Cine va moșteni bijuteriile Reginei Elisabeta a II-a

Prințul William și fiica sa, Prințesa Charlotte, ar fi primii moștenitori ai bijuteriilor reginei Elisabeta.

Cu toate acestea, se pare că sosirea regelui Carol al III-lea va schimba soarta bijuteriilor de lux. Momentan viitorul bijuteriilor reginei Elisabeta este incert, deoarece au trecut doar trei zile de la moartea monarhului.

Primii moștenitori ai bijuteriilor reginei Elisabeta a II-a ar fi Prințul William și fiica sa, Prințesa Charlotte, dar cu toate acestea, sosirea Regelui Carol a III-lea va schimba drumul bijuteriilor de lux.

Kate Middleton a fost una dintre preferatele reginei Elisabeta, iar monarhul ar fi urmat una dintre cele mai vechi tradiții și anume să lase bijuteriile următorului rege sau regină.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Bunica reginei Elisabeta a II-a a moștenit bijuteriile de la fiica ei, regina Elisabeta, și le-a lăsat Elisabetei a II-a. Din acest motiv bijuteriile reginei Elisabeta a II-a vor fi moștenite de regele Charles al III-lea și automat și de regina consoartă, Camilla Parker. Acest lucru ar putea să nu fie pe placul unor persoane care nu o plac pe femeia care i-a luat locul prințesei Diana.

Moștenirea bijuteriilor Reginei Elisabeta a II-a nu este doar un gest de iubire și admirație față de moștenitor sau moștenitoare, dar ascunde și un secret legat de finanțe. Se pare că Regina Elisabeta a II-a ar prefera ca regele al III-lea să aibă bijuteriile, deoarece are beneficii în ceea ce privește impozitele. 

Regina Elisabeta a II-a
Regina Elisabeta a II-a[Sursa foto: shutterstock]

Citeste si: De ce sunt mai puține flori la moartea Reginei Elisabeta a II-a, față de moartea Prințesei Diana



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Bijuteria pe care Regina Elisabeta a II-a a purtat-o timp de 70 de ani. Povestea impresionantă din spatele ei

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies