Ciorbă de conopidă cu kefir și usturoi, rețeta Dianei Bart. „Servim cu mărar și pătrunjel verde.”

Ciorbă de conopidă cu kefir și usturoi, rețeta Dianei Bart. „Servim cu mărar și pătrunjel verde.”
Ciorbă de conopidă cu kefir și usturoi, rețeta Dianei Bart. „Servim cu mărar și pătrunjel verde.”

Diana Bart a explicat cum pregătește ciorba de conopidă cu kefir.

Diana Bart este mereu activă pe rețelele de socializare, acolo unde împarte numeroase idei și secrete din bucătărie. Pentru ea, mâncarea sănătoasă și ideile inedite din farfurie nu lipsesc niciodată, așa că reușește întotdeauna să inspire pe cei care nu știu să gătească atunci când vine vorba de preparate. Lucrurile clasice sunt înlocuite cu cele sănătoase, astfel că are alternativă de fiecare dată când își dorește să gătească ceva.

Ingrediente:

  • 1 lingură ulei presat la rece
  • 2 morcovi
  • 2 cepe albe
  • 1 ardei kapia roșu
  • 1 ardei verde
  • 1 păstârnac
  • Sare
  • 1 l apă
  • 1 kefir mare
  • 2 gălbenușuri
  • 5 căței de usturoi

Cum pregătește Diana Bart ciorba de conopidă cu kefir

Citește și: Cum curățăm și gătim anghinarea. Diana Bart explică întreg procesul. „Merge excelent cu vițel sau porc la cuptor.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Diana Bart ne învață să pregătim o delicioasă rețetă de musaca, însă fără sosul bechamel! Află secretul ei: "După o oră, scoatem tava din cuptor și turnăm deasupra compoziția uniform!"

Astfel, Diana a explicat, pas cu pas, cum realizează ciorba de conopidă cu kefir și usturoi și care sunt pașii pe care îi urmează până ca rezultatul să iasă unul delicios. Începe prin a fierbe morcovii, cepele, ardeiul roșu și cel verde, împreună cu un păstârnac, într-un litru de apă, pentru 15 minute. Ulterior, adaugă cartofii și conopida pentru încă 15 minute, apoi face un amestec din kefir cu două gălbenușuri și 5 căței de usturoi pisat.

„Am pregătit o ciorbă lejeră, delicioasă, pentru că în loc de smântână, folosim kefir, acea băutură magică, bogată în fier, prin conținutul mare de probiotice și multe proteine. Înăbușim 30 de secunde o lingură de ulei presat la rece, 2 morcovi, 2 cepe albe, 1 ardei kapia roșu, 1 ardei verde, 1 păstârnac, sare, 1 l de apă și fierbem sub capac legumele circa 15 minute. Adăugăm apoi conopida și cartofii și mai fierbem 15 minute.
Avem nevoie de 1 kefir mare, sare, 2 gălbenușuri, 5 căței de usturoi pisat. Amestecăm bine și turnăm un polonic din ceaunul fierbinte peste acest amestec, apoi întreg amestecul în ciorbă și lăsăm să dea în clocot ca să nu se brânzească. Adăugăm în ciorba clocotind și albușurile bătute cu sare, mai dăm un ultim clocot. Servim cu mărar și pătrunjel verde, lămâie, piper și sare dacă mai trebuie.”,
a
spus Diana Bart pe rețelele de socializare.

View this post on Instagram

A post shared by Diana Bart (@dianabart.ro)



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Diana Bart ne învață să pregătim o delicioasă rețetă de musaca, însă fără sosul bechamel! Află secretul ei: "După o oră, scoatem tava din cuptor și turnăm deasupra compoziția uniform!"

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Cine este Radu Ioan Budeanu, fiul Deliei Budeanu și moștenitorul dinastiei Budeanu

Aparat dentar: 9 semne care îți indică faptul că ai nevoie de un astfel de tratament

Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi

„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului


Cookies