Șatena a explicat cum pregătește ciorba de conopidă cu kefir.
Diana Bart este mereu activă pe rețelele de socializare, acolo unde împarte numeroase idei și secrete din bucătărie. Pentru ea, mâncarea sănătoasă și ideile inedite din farfurie nu lipsesc niciodată, așa că reușește întotdeauna să inspire pe cei care nu știu să gătească atunci când vine vorba de preparate. Lucrurile clasice sunt înlocuite cu cele sănătoase, astfel că are alternativă de fiecare dată când își dorește să gătească ceva.
Ingrediente:
- 1 lingură ulei presat la rece
- 2 morcovi
- 2 cepe albe
- 1 ardei kapia roșu
- 1 ardei verde
- 1 păstârnac
- Sare
- 1 l apă
- 1 kefir mare
- 2 gălbenușuri
- 5 căței de usturoi
Cum pregătește Diana Bart ciorba de conopidă cu kefir
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Astfel, Diana a explicat, pas cu pas, cum realizează ciorba de conopidă cu kefir și usturoi și care sunt pașii pe care îi urmează până ca rezultatul să iasă unul delicios. Începe prin a fierbe morcovii, cepele, ardeiul roșu și cel verde, împreună cu un păstârnac, într-un litru de apă, pentru 15 minute. Ulterior, adaugă cartofii și conopida pentru încă 15 minute, apoi face un amestec din kefir cu două gălbenușuri și 5 căței de usturoi pisat.
„Am pregătit o ciorbă lejeră, delicioasă, pentru că în loc de smântână, folosim kefir, acea băutură magică, bogată în fier, prin conținutul mare de probiotice și multe proteine. Înăbușim 30 de secunde o lingură de ulei presat la rece, 2 morcovi, 2 cepe albe, 1 ardei kapia roșu, 1 ardei verde, 1 păstârnac, sare, 1 l de apă și fierbem sub capac legumele circa 15 minute. Adăugăm apoi conopida și cartofii și mai fierbem 15 minute.View this post on Instagram