Cobra Tate și Lidia Buble sunt împreună?! Afaceristul a răspuns extrem de sincer

lidia buble declaratii
Lidia Buble spune că întotdeauna îl va iubi pe fostul partener, Răzvan Simion

Cobra Tate și Lidia Buble au fost văzuți foarte des împreună, însă niciunul nu a vorbit despre o posibilă relație. Ce spune afaceristul?

Lidia Buble s-a despărțit de mult timp de Răzvan Simion, însă vedeta susține că iubirea pentru el nu va dispărea niciodată. Cu toate acestea, cântăreața a fost văzută extrem de des în prezența lui Cobra Tate, afaceristul cu care se presupune că ar fi într-o relație.

Lidia Buble și Cobra Tate sunt într-o relație?!

Cobra Tate a răspuns mai multor întrebări ale fanilor printre care și una care făcea referire la faptul că afaceristul ar avea o iubită.

Bărbatul a confirmat că nu este singur și acum lumea așteaptă să vadă dacă va spune că este într-o relație cu Lidia Buble. 

Citeste si: Mariana și Cristian Comănici de la Puterea Dragostei formează un cuplu! Cei doi s-au sărutat!

cobra tate intr-o relatie
Cobra Tate a recunoscut că nu este un bărbat singur[Sursa foto: Instagram Cobra Tate]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

De cealaltă parte, cântăreața afirmă că încă îl iubește pe Răzvan Simion, cel cu care a fost împreună cinci ani de zile. Totuși, Lidia Buble se consideră o femeie puternică și își propune să rupă barierele muzicale cu piesele pe care le lansează. Astfel, artista se concentrează mai mult pe carieră și încearcă să lase totul în urmă.

Citeste si: Edward Sanda și Cleopatra Stratan se căsătoresc! "Ne oficializăm..."

„Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Nu știu dacă se poate să iubești și să te îndrăgostești la modul ăla nebun de mai multe ori. Că după te mai îndrăgostești și iubești e altceva. Te mai îndrăgostești, dar nu dragostea aia mare, dragostea vieții tale poate fi o singură dată, o singură femeie sau un singur bărbat. Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste.

Așa am simțit eu. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu îl mai iubesc. Da, îl iubesc într-un alt fel și într-un alt mod. Dragostea se transformă”, a declarat Lidia Buble.

cobra tate declaratie
Cobra Tate a fost văzut extrem de des în compania Lidiei Buble[Sursa foto: Instagram Cobra Tate]

Până vom afla dacă Lidia Buble și Cobra Tate sunt împreună, noi propunem să-i urmărim pe cei doi pe conturile de socializare, acolo unde cu siguranță vor spune dacă totul este adevărat sau nu.

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Andreea Mantea, însărcinată pentru a doua oară? „Graviduță frumoasă...”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies