„Suntem blocați peste tot”. Codruț Pop are o nouă iubită. Ce a declarat despre Alexandra

codrut pop wownews
Codruț Pop, în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”

În timp ce Codruț și Alexandra erau concurenți la „Puterea Dragostei”, au avut o relație complicată, cu năbădăi. După numeroase certuri, separări și despărțiri, cei doi au decis să o ia pe căi separate, definitiv. În cadrul emisiunii „Online Story cu Cornelia Ionescu”, Codruț a făcut câteva declarații surprinzătoare despre viața lui amoroasă.

De asemenea, bărbatul a mărturisit că a rupt orice fel de legătura cu fosta parteneră, fiind blocați chiar și pe rețelele de socializare.

Codruț și Alexandra au rupt orice legătură. Ce a declarat fostul concurent de la „Puterea Dragostei”

 

Citeste si: Codruț de la Puterea dragostei, adevărul despre Alexandra! De ce nu mai sunt cei doi împreună

În urmă cu câteva săptămâni, Alexandra a trecut prin momente dificile, deoarece a suferit o operație. Cu toate că fostul ei iubit nu i-a fost alături, acesta  nici măcar nu știa prin ce trece fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”, deoarece s-au blocat reciproc în mediul online. Așadar, Codruț a aflat din alte surse ce se întâmplă în viața frumoasei blonde.

codrut si alexandra puterea dragostei
Ce a declarat Codruț despre Alexandra[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Marinela Mavrodin a aflat sexul bebelușului

„Eu cu Alexandra suntem blocați peste tot. Am văzut niste mesaje de la niste oameni, nu a fost o complicație gravă, am stat mai în umbra. Am mai intrat și în live pe TikTok, dar deja nu mai era treaba mea", a povestit Codruț pentru contul de YouTube WoWnews.

„Au o astfel de mentalitate aceste femei”.  Codruț, mărturisiri despre noua sa iubită

Se pare că fostul iubit al Alexandrei nu se mai gândește deloc la ea, fiindcă în viața lui a apărut o altă femeie. Codruț a vorbit deschis despre noua sa relație, în cadrul emisiunii. A cunoscut-o pe noua parteneră, Ramona, prin intermediul rețelelor de socializare.

codrut pop
Codruț Pop[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: “Nu te așteptai la banii ăștia, nu?” Jador a ajutat un om al străzii. Suma de bani a creat o reacție de nemulțumire

„Este de acolo de lângă mine, de la Deva. Am cunoscut-o online. A început de la un simplu like pe TikTok. Cum sufăr de insomnii, am intrat pe TikTok și de acolo, i-am dat follow pe Instagram.

Da, chiar este foarte frumoasa, blonda. Am eu ceva cu blondele.”, a mărturisit Codruț Pop.  

De asemenea, Codruț a explicat că este foarte mulțumit de faptul că iubita lui este cu aproape 10 ani mai în vârstă decât el, având o

„Ramona este puțin mai mare decât mine. Au o altfel de mentalitate aceste femei, mă atrag cele care știu ce vor.

Am depășit alt prag. S-au cam schimbat lucrurile, cu femeile mature ar trebui să ai mai multa răbdare. Ea are 32 de ani, e mai mare cu 9 ani decât mine", a declarat Codruț.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„A fost mai tare decât mă așteptam”. Ce le-a mărturisit Cristina Ciobănașu fanilor, chiar de ziua ei de naștere

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies