Comportamentul Alexandrei îi dă de gândit lui Patrick. Ce îl reține să se apropie de ea. „Parcă ceva mă ține, mă blochează, e ceva ciudat.”

Comportamentul Alexandrei îi dă de gândit lui Patrick. Ce îl reține să se apropie de ea. „Parcă ceva mă ține, mă blochează, e ceva ciudat.”
Comportamentul Alexandrei îi dă de gândit lui Patrick. Ce îl reține să se apropie de ea. „Parcă ceva mă ține, mă blochează, e ceva ciudat.”

Patrick este ușor speriat de comportamentul Alexandrei față de el.

Patrick și Alexandra au avut o discuție în casă, după ce tânărul a ciocnit o ceașcă de cafea cu ea spre fericirea ei cu Gagea. Tânăra a spus că e o întreaga nebunie, mai ales că alții preferă să cucerească așa. Alexandra a postat și un story cu ei, iar Patrick a fost curios de reacțiile primite în mediul online.

Patrick: Noroc.

Alexandra: Doamne-ajută! Pentru ce e?

Patrick: Pentru Gagea.

Alexandra: Că e de acord cu toată nebunia asta, nu?

Patrick: E o nebunie? Tu o vezi ca pe o nebunie?

Alexandra: Da. Dacă îți plac nebuniile...Că dacă e prea simplu să cucerești.

Patrick: Situații mai turbate, așa. Dar am văzut că ai postat un story cu noi.

Alexandra: Da? Am văzut că ai dat și inimioară la primul.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Patrick: Care au fost reacțiile?

Alexandra: Legat de story-ul acela foarte multe mesaje am primit că vă stă bine, că ce frumos, încearcă, fă ce simți. Că ar fi cazul să te concentrezi, să te îndrepți către altceva.

Comportamentul Alexandrei îi dă de gândit lui Patrick

Citește și: Alexandra, în lacrimi, după toate glumele făcute de Gagea. Patrick încearcă să o consoleze. „Acum m-am aprins mai tare.”

Patrick
Patrick[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Antoni, pedepsit să meargă pe jos la filmări. Cât a făcut tânărul până la locație? „M-a luat gura pe dinainte, la modul grav.”

Tânăra a fost sinceră și a spus că multe persoane au îndrumat-o să facă ceea ce simte, iar Patrick a întrebat-o dacă s-a gândit la el în weekend. Tânăra a spus că da și ea a legat de conexiune faptul că în momentul în care a pus story-ul pe internet, și Patrick a intrat pentru a-l vedea.

Cu toate acestea, Patrick este reținut spre a face pași către Alexandra, deoarece el a rămas blocat la faptul că acum două săptămâni îi declara iubire lui Gagea, iar acum se pare că situația este schimbată.

Patrick: Te-ai gândit la mine weekendul acesta?

Alexandra: Da, tu?

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Patrick: M-am gândit și eu la tine, mai ales când am văzut, am rămas așa, cum de l-ai postat?

Alexandra: Eu m-am trezit, era în jur de 9 și ceva și după 10 minute intri. Conexiune. E universul!

Patrick: Mă uit, mie nu îmi vine să cred. Oricât de frumos ești ambalată așa și ce frumos de comporți, parcă ceva mă ține, mă blochează, e ceva ciudat.

Alexandra: De ce?

Patrick: Nu știu. Astea sunt greșelile mele. Rămân blocat pe situații negative. Și atunci eu am rămas cumva blocat pe că tu îl iubești pe Gagea, că vrei să fii cu el, iar acum, după două săptămâni, situația e altfel, când e roz, nu are nimeni nimic cu noi, parcă te pune așa pe gânduri. Te apropii, nu te apropii.

Alexandra și Patrick
Alexandra și Patrick[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Antoni, pedepsit să meargă pe jos la filmări. Cât a făcut tânărul până la locație? „M-a luat gura pe dinainte, la modul grav.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Feli Donose a vorbit despre primul său eșec în industria muzicii: „Am plecat după un anunț din ziar, pentru că așa am simțit. Toată noaptea am plâns după aceea. M-am simțit foarte murdară.”

Simge Selçuk, actrița care joacă rolul Nebahat în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs celebra actriță 

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies