„Considerați că aveți dreptul să ne judecați. Așa de specialiști sunteți unii dintre voi în a arunca cu noroi.” De ce Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu l-au luat pe Filip cu ei în vacanță

„Considerați că aveți dreptul să ne judecați. Așa de specialiști sunteți unii dintre voi în a arunca cu noroi.” De ce Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu l-au luat pe Filip cu ei în vacanță
„Considerați că aveți dreptul să ne judecați. Așa de specialiști sunteți unii dintre voi în a arunca cu noroi.” De ce Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu l-au luat pe Filip cu ei în vacanță

Cristina Șișcanu a explicat care este adevăratul motiv pentru care ea și Mădălin Ionescu nu l-au luat și pe Filip cu ei în vacanță.

Cristina Șișcanu este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online. Recent, vedeta a plecat alături de soțul și fiica sa într-o vacanță prin Europa. Acest eveniment a generat, însă, numeroase comentarii în mediul online, iar internauții au taxat-o dur pentru că nu l-au luat și pe Filip, băiatul lui Mădălin Ionescu, în vacanță.

De ce Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu l-au luat pe Filip cu ei în vacanță
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu[Sursa foto: Facebook]

Sătulă de toate acestea comentarii, prezentatoarea TV a spus lucrurilor pe nume, având o reacție acidă în mediul online.

De ce Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu l-au luat pe Filip cu ei în vacanță

Citește și: „Chiar mă enervați. Cocalarii, pa, la revedere! Vă dau block de nu vă vedeți, m-am săturat!” Cristina Șișcanu tună și fulgeră în mediul online! Vedeta, enervată la culme de urmăritorii săi

De ce Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu l-au luat pe Filip cu ei în vacanță
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, alături de Filip și Petra [Sursa foto: Facebook]

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Toți influencerii s-au făcut speakeri motivaționali, psihologi. Pe bune? Hai să fim serioși, ce prostie” Cristina Șișcanu, atac dur la adresa infleuncerilor din ziua de astăzi

Vedeta a explicat faptul că Filip are 20 de ani și are dreptul să aleagă singur vacanțele unde vrea să participe și unde preferă să stea acasă.

Mai mult decât atât, fiind un copil special, acesta are nevoie de o îngrijire mai atentă și nu toate vacanțele în care pleacă părinții săi i se potrivesc.

De fiecare dată când mergem într-o vacanță și nu este Filip cu noi, încep aceleași comentarii: «Că faceți diferența, că ați luat-o doar pe Petra, pe Filip nu l-ați luat.», chestii de genul acesta, răutăți.

Și de fiecare dată explic, pentru că voi, cei care faceți aceste comentarii considerați că aveți dreptul să ne judecați, să ne faceți regulile în familie, și așa mai departe. Pentru că, atâta timp cât postăm videoclipuri aici, considerați că aveți acest drept. 

Filip nu este un copil, are aproape 20 de ani, într-o lună face 20 de ani, nu toate tipurile de călătorii i se potrivesc vârstei.(...)

Filip nu își dorește să vină cu noi în vacanțe, lui îi place să stea în confortul casei lui, acolo unde deține controlul și asta pentru că este o persoană specială. Mai mult decât atât, genul de călătorie în care suntem plecați acum este puțin complicată pentru Filip, pentru că mergem cu mașina, avem mai multe opriri, el are anumite tabieturi, de exemplu el nu merge mult pe jos.(...) El nu vrea să facă asemenea lucruri, pentru el se potrivesc doar tipurile de vacanță unde te duci și stai într-un singur loc, genul de resorturi cu all-inclusive și stai acolo, nu
ieși de acolo.

El nu rezistă să meargă pe jos mult, Petra da. Mai mult decât atât, noi facem efortul, de câteva ori pe an, să îl convingem să vină cu noi în vacanțe, cum a fost în Grecia, în Turcia .”, a mărturisit Cristina Șișcanu, în cadrul videoclipului, postat pe rețelele de socializare.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, vacanță doar alături de Petra

De ce Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu l-au luat pe Filip cu ei în vacanță
Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu și Petra [Sursa foto: Facebook]

Pe de altă parte, soția lui Mădălin Ionescu a ținut să precizeze că Petra este la vârsta în care își dorește să meargă alături de părinții săi în vacanță, iar ei vor să profite din plin de acest lucru. În ceea ce-l privește pe Filip, acesta a fost la rândul său în vacanțe atunci când era mic, alături de tatăl său și de sora sa.

Plus de asta, Filip și Ștefania, de mici până la vârsta adolescenței au fost plimbați de Mădălin, am apucat și eu perioada asta. Filip când era mai mic nu comenta, știți cum e, copilul când e mic merge cu părinții, când crește nu mai face acest lucru. Iar în legătură cu Petra, facem acest lucru pentru că știm că nu mai durează mult până când o să ne spună nu, iar anii aceștia vor trece foarte repede. 

Și încă ceva, Filip mănâncă mâncare pasată, noi nu ne putem avânta să mergem la drum cu mașina și să zicem că vom rezolva problema pe parcurs, că vom găsi înțelegere la anumite restaurante, să știți că ni s-a întâmplat să nu găsim în toate restaurantele.(...) Așa de specialiști sunteți unii dintre voi în a arunca cu noroi și a face afirmații jignitoare, fără să știți. Nu mai faceți lucrul ăsta, dacă nu sunteți în papucii celui pe care îl atacați gândiți-vă înainte, nu fiți răi .”, a mai spus prezentatoarea TV, în cadrul videoclipului. 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Mie mi-a plăcut și îmi place în continuare Guță, pentru că el prima dată a doinit!” Mioara Velicu a nominalizat cei mai buni cântăreți de manele. Ce a zis artista despre Florin Salam

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies