Constantin Enceanu a spus motivul pentru care nu va fi prezent la evenimentul “În Memoriam Petrică Mîțu Stoian”. “Le-am spus încă de la început că nu ajung!”

Constantin Enceanu a spus motivul pentru care nu va fi prezent la evenimentul “În Memoriam Petrică Mîțu Stoian”. “Le-am spus încă de la început că nu ajung!”
Constantin Enceanu a spus motivul pentru care nu va fi prezent la evenimentul “În Memoriam Petrică Mîțu Stoian”

Artistul Constantin Enceanu a făcut mărturisiri despre absența lui de la concertul organizat la un an de la moartea regretatului cântăreț, Petrică Mîțu Stoian.

În luna Noiembrie se împlinește un an de la moartea regretatului artist de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian. Așadar, cu această ocazie, s-a decis să i se organizeze un spectacol ca semn de omagiu pentru artist, unde vor participa mai multe nume mari din industrie. Pe marele afiș de promovare a evenimentului apare și Constantin Enceanu, însă, acesta a declarat că nu va putea ajunge, din cauza problemelor de sănătate cu care acesta se confruntă, urmând să se opereze la genunchi.


Constantin Enceanu a insistat de la bun început să nu apară în afișul de promovare, anunțându-i pe organizatori din timp, însă aceștia au făcut contrariul, sperând ca artistul să poată ajunge la evenimentul dedicat lui Petrică, prieten foarte bun cu Constantin Enceanu.

Citeste si: Scandal în lumea muzicii populare. „Mai zice că are atâtea școli și facultăți” Constantin Enceanu, reacție la adresa lui Grigore Leșe

Citeste si: Cine este soţia lui Constantin Enceanu. „M-am liniștit când fiica mea, Cătălina, mi-a dăruit doi nepoți”

”Nu particip la spectacol, foarte rău au făcut organizatorii că m-au trecut pe afiș, le-am spus încă de la început că nu ajung, că am o problemă personală. Trebuie să mă internez, am de făcut o operație grea la genunchi, mă doare rău. I-am rugat să nu mă treacă, dar poate au tot sperat că ajung, pentru că eu și Petrică am fost buni prieteni. Și ieri le-am trimis mesaj ca să mă șteargă de pe afiș, de o lună le tot zic. Luna viitoare nici nu mi-am luat evenimente, nunți, botezuri sau alte spectacole. Am probleme mai vechi la genunchi, de la stat mult în picioare și în frig, mă operez la Spitalul clinic de ortopedie Foișor, din București. Să vedem ce stabilesc medicii, de ce anume intervenție chirurgicală este nevoie”, a spus Constantin Enceanu, pentru Ego.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Cine este CONSTANTIN ENCEANU. „Îmi amintesc când mi-a luat mama primul pulover de lâniţă.... era cu trei numere mai mari”

Constantin Enceanu a spus motivul pentru care nu va fi prezent la evenimentul “În Memoriam Petrică Mîțu Stoian”[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine a fost PETRICĂ MÎȚU STOIAN. Ce vârstă şi ce avere avea artistul de muzică populară

Constantin Enceanu nu știe dacă poate fi prezent la parastasul regretatului artist

Cântărețul de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian a trecut la cele veșnice pe data de 6 Noiembrie, anul trecut. Așadar, luna viitoare familia a decis să organizeze un parastas, însă, Constantin Enceanu nu știe încă dacă va putea fi prezent. Interpretul de muzică populară a declarat că există o posibilitate să ajungă, dacă va primi o invitație din partea familiei, și dacă nu va fi în spital, în urma operației pe care urmează să o facă.


”La parastas poate merg, dacă mă invită și nu sunt internat, încă nu știu nimic”, a declarat Constantin Enceanu.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: „Am luat ceea ce ni se cuvenea”. Ce s-a întâmplat cu averea lui Petrică Mîțu Stoian

Constantin Enceanu a spus motivul pentru care nu va fi prezent la evenimentul “În Memoriam Petrică Mîțu Stoian”[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Niculina Stoican și Olguța Berbec s-au întâlnit la tribunal! Ce decizie a luat instanța în cazul de plagiat



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine a fost Petrică Mîţu Stoian. "Noi nu am avut ce să împărţim, nu am avem avere şi nici copii."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies