Construiește conexiuni profunde. Cum să creezi o legătură unică și să îl faci să se simtă deosebit în relația voastră!

sfaturi de cuplu
Construiește conexiuni profunde

Indiferent de relația de cuplu, ambii parteneri trebuie să-și dea concursul pentru că această să fie una stabilă. Însă știați cum puteți construi conexiuni profunde?

Aflați din rândurile următoare, care sunt pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a construi o conexiune profundă în relația de cuplu, conexiune venite din partea femei. În plus, descoperit și care sunt pașii importanți, de care ar trebui să țineți cont. 

 

Fii selectivă 

În prim pas pe care ar trebui să îl urmăm într-o relație, este să fim selective, indiferent că este vorba despre începutul unei relații sau despre parcursul său.

Astfel, ar trebui să-l facem pe partenerul de viață să se simtă cu adevărat apreciat, dar și special, în fiecare moment. 

“Primul și probabil cel mai mare mod prin care îl poți ajuta, să se simtă special și acest lucru este într-adevăr în procesul de întâlnire, este să fii o ascultătoare selectivă. El vrea să se simtă special. Știu că ar putea părea că nu este evident pentru mulți oameni, dar vrem să fim aleși pentru noi, vrem să fim aleși pentru cine suntem, vrei să fii ales pentru ceea ce aducem la masă, vrem să fim

aleși pentru unicitatea pe care o avem noi. (...) 

totul începe prin a fi selectiv și o modalitate prin care poți fi selectiv la începutul procesului de întâlnire este cu limbajul pe care îl folosești. Un lucru pe care îl poți spune la întâlnire este că știi ce cauți, ceva special, o relație dedicată, dar ai nevoie de un ghid cu adevărat special, de aceea iți deschizi si inima.

(...) 

o altă variantă a acestui lucru este ca vrei o relație serioasă, dar iți place să iei lucrurile foarte încet, pentru a te asigura că el este tipul potrivit pentru tine. Și așa poți arată că ești selectiva, că nu te agăți de fiecare om pe care îl întâlnești.(...) Trebuie să-i creez o oportunitate pentru ca el să se simtă special sau selectat, iar când iei lucrurile mai încet, îți demonstrezi selectivitatea când îl selectezi în sfârșit, pe el.”,

a explicat specialistul. 

probleme in relatie de cuplu
Construiește conexiuni profunde[Sursa foto: freepik]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

Oferă-i provocări de făcut și apreciază-l atunci când le îndeplinește 

Astfel, un al 2-lea pas pe care ar trebui să îl urmăm, este să îi oferim provocări de făcut acestuia, iar ulterior să-l apreciem la adevărata sa valoare, odată ce le îndeplinește cu succes. 

“El se simte special, în al doilea mod, când ii oferi obiective de îndeplinit, precum provocări de făcut și apoi să-l sărbătorești atunci când el le îndeplinește. (...) 

Nu poți controla dacă se simte special, dar poți contribui la asta, având în vedere aceste mici obiective primite si îndeplinite de el, urmând sa fie sărbătorit cu ceva. De exemplu, «îmi place foarte mult dacă ai lua mâncare si ai aduce-o acasă în seara asta.

Ar însemna mult pentru mine dacă ai plănui o excursie în acest weekend, pentru ca noi să călătorim. Mi-ar plăcea să petreci timp cu familia în acest weekend». (...) 

Ajută-l să se simtă uimitor, nimic nu va iubi mai mult și ceea ce vei descoperi este ca el va căuta oportunități de a te surprinde astfel, mai ales atunci când îi ceri ceva care ți-ar plăcea, când el știe ca ți-l poate oferi, va crea acest sentiment frumos, de cât de special este el in viata ta.”,

a adăugat acesta. 

terapie de cuplu
Construiește conexiuni profunde[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citește și: Reguli pentru o relație sănătoasă de cuplu. Ghid detaliat cu reguli cheie pentru o Iubire sănătoasă și armonioasă!

 

Alătură-te in universul lui 

De asemenea, acesta va aprecia foarte mult momentul în care o să te alături lui atunci când vine vorba despre o pasiune a sa sau despre un anumit hobby, care deseori nu este exact aceleași cu preferințele tale. 

“A treia mișcare pe care o poți face pentru a-l ajuta să se simtă special, este să te alături în lumea lui, prin hobby-uri sau pasiuni. Daca el iubește sportul, s-ar putea să-i placa, daca si tu iubești sportul cu el. Din nou, îi place să ia masa in oraș, i-ar plăcea daca ai vrea sa i te alături. Ideea este sa te familiarizezi cu adevărat cu ceea ce el iubește și apoi sa te alături lui în lumea respectiva. O să-i surprindă mintea si nu numai.”, a încheiat specialistul. 

ce inseamna o relatie de cuplu
Construiește conexiuni profunde[Sursa foto: freepik]

Citește și: 4 cupluri de zodii care se potrivesc



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Reguli pentru o relație sănătoasă de cuplu. Ghid detaliat cu reguli cheie pentru o Iubire sănătoasă și armonioasă!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies