Paula Chirilă a pregătit o super cremă aperitiv de brânză, care se poate pune pe masă, musafirilor.
Paula Chirilă este una dintre cele mai apreciate și cunoscute actrițe și persoane de televiziune, de la noi din țară. În plus, aceasta obișnuiește să fie activă și pe rețelele sociale, și nu doar prin intermediul fotografiilor și a filmulețelor legate de viața și cariera sa, dar aceasta împarte și diverse pregătiri de rețete, pe pagina sa de Facebook. De această dată, cu câteva zile în urmă, aceasta a pregătit o rețetă simplă de cremă de brânză aperitiv.
Cremă de brânză aperitiv, pregătită de Paula Chirilă
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Ingrediente
- Brânză proaspătă de vaci
- Smântână
- Brânză de burduf
- Ceapă verde
- Mărar
- Sare
Mod de preparare
„ Pentru crema de brânză, eu am să folosesc niște brânză de vaci,(...) niște smântână, ca să fie mai fluidă, nu știu, încă ce consistență are brânza, o s-o văd imediat. Am să mai pun și niște brânză de burduf(...) ceapă verde și mărar. Am mai multe variante în mine, dar am ales-o momentan pe asta.
Mă uit la brânza asta, o fi ea grasă, am gustat-o, dar nu e cremoasă, așa că am să mai pun niște brânză de burduf și un pic de smântână, 2 linguri de smântână, parcă simt că atât îi trebuie, mai vedem pe parcurs. Acum fac vrum-vrum cu blender-ul vertical. Am mai pus un pic de brânză de burduf și adaug și sare, după gust.
Bun, am făcut, a ieșit o cremoșenie super gustoasă și destul de fermă și acum o să adaug mărarul și după aceea o să mă ocup și de ceapă. Pun mărarul tocat, n-am pus foarte mult, am pus cam jumătate de legătură. Am tocat și ceapa mărunt și o pun și pe asta aici și pasăm iar.