Secretul Paulei Chirilă pentru ca pâinea să se înmoaie după ce s-a întărit. “Arată bine, miroase bine. Am reușit.”

Secretul Paulei Chirilă pentru ca pâinea să se înmoaie după ce s-a întărit. “Arată bine, miroase bine. Am reușit.”
Secretul Paulei Chirilă pentru ca pâinea să se înmoaie după ce s-a întărit. “Arată bine, miroase bine. Am reușit.”

Paula Chirilă a dezvăluit secretul pentru pâinea și croissantele care s-au întărit. Cum să le faci ca la panificație.

Paula Chirilă a obișnuit deja pe rețele de socializare să împartă diferite trucuri și secrete din bucătărie, astfel că de la preparate a ajuns la o idee cu care va scoate multe persoane din dificultate atunci când se află în bucătărie.

Secretul Paulei Chirilă pentru ca pâinea întărită să redevină pufoasă

Citește și: Zacuscă de gogonele, rețeta Paulei Chirilă. „Este excepțională. E simplu.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Prăjitură la cană cu afine și cacao, rețeta Paulei Chirilă. „Totul se face în 2 minute.”

Paula Chirilă a găsit o soluție pentru ca pâinea și croissantele cumpărate de câteva zile să-și recapete gustul și consistență ca atunci când au fost scoase de la panificație.

Dacă și voi vă confruntați cu pîinea uscată, aceasta a descoperit o soluție pentru ca ea să revină la forma inițială. Începe prin a le înmuia în apă, cât să nu se umezească foarte tare, apoi vor fi băgate la cuptor. “Cu siguranță și vouă vi s-a întâmplat atunci când vreți să luați masa că pâinea este veche, tare. Exact așa am pățit și eu. Am cumpărat acum câteva zile două lipii speciale pentru gyros, iar astăzi, când am vrut să prepar acest fel de mâncare, am descoperit că lipiile s-a făcut tari ca piatra, deși eu le-am pus într-o
pungă. Nu prefer în general pâinea care se ține la frigider pentru că se umezește, dar am descoperit un secret. Ce să fac ca aceste lipii să fie moi și proaspete ca la început? Și am descoperit o soluție, am încercat-o. Acestea sunt cele două lipii pe care le-am cumpărat acum câteva zile și au devenit tari ca piatra. Mai am și câteva croissante și o să încerc și cu ele.
Deși ele sunt mai speciale, voi încerca și cu croissantele. Avem nevoie de un pic de apă e, eu pun apă din filtru, nu direct de la robinet, în care vom înmuia pâinea sau lipiile. Să se înmoaie coaja. Nu le înmoi prea tare pentru că s-ar putea să măriți timpul petrecut la cuptor. Așa procedez cu toate. Le înmuiem și pe o parte, și pe alta.  Repet, nu le înmuiați foarte tare pentru că va trebui să stea mai mult la cuptor.
Trebuie lăsate cam 10-15 minute la cuptor și le mai încercați din când în când. Să vedem cum reacționează și vreau să înțeleg dacă merge. N-am să le înmoai foarte tare, ele au un regim special, nu știu dacă funcționează această metodă și la croissante.”,
a spus Paula Chirilă.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Mia a murit la 8 ani, după ce medicii au trimis-o acasă. Copila suferea de o boală gravă, dar medicii au diagnosticat-o cu o banală răceală- stirilekanald.ro

Care este rezultatul pâinii și croissantelor, după trucul dezvăluit de Paula Chirilă

După ce Paula Chirilă a înmuiat pâinea și croissantele uscate pe care le avea în casă, aceasta le-a pus la cuptor la 180 de grade pentru 10 minute, iar ulterior au mai fost verificate din când în când. Acestea au ieșit pufoase și cu miros îmbietor, exact ca atunci când au fost cumpărate.  

“Croissantele doar le tăvălesc puțin prin apă. Nu vreau să se înmoaie tare. Tava este pregătită, am pus-o pe hârtie de copt și le băgăm la cuptorul preîncălzit la 170-180 de grade și le lăsam acolo vreo 10 minute, dar mai verific din când în când să nu se usuce de tot. Ce drăguț arată! Trebuie să le mai las puțin. Au trecut cele 10 minute. Ce pufoase sunt! Croissantele au ieșit minunat. Să le las să se răcorească. Sfat. Să consumați pâinea în aceeași zi sau o zi după, pentru că eu cred că se vor întări. Se pare că acestea sunt bune dacă le mâncați imediat. Le-am scos din cuptor după încă 10 minute, arată foarte bine, s-au înmuiat. Nu arată rău. Este moale, este pufoasă și am să prepar imediat ceva bun de mâncare. Arată bine, miroase bine. Am reușit.”, a mai spus Paula Chirilă.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Prăjitură la cană cu afine și cacao, rețeta Paulei Chirilă. „Totul se face în 2 minute.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Patrick o iubește pe Bianca? Robert face dezvăluiri incendiare: "Se simte că e ceva mai mult..." Tânărul simte că iubitul lui Giuly ar da orice ca să-l vadă descalificat

Inundații catastrofale, la Galați: patru oameni au murit, iar străzile au fost măturate de ape. Iadul s-a dezlănțuit pe pământ


Cookies