Paula Chirilă, sătulă de comentariile negative pe care le primește în mediul online! "Oameni buni, ieșiți din bula asta în care vă aflați. Credeți că sunteți buricul pământului?"

Paula Chirilă, sătulă de comentariile negative pe care le primește în mediul online!
Paula Chirilă, sătulă de comentariile negative pe care le primește în mediul online! "Oameni buni, ieșiți din bula asta în care vă aflați. Credeți că sunteți buricul pământului?"

Comentariile negative din mediul online au continuat să apară și pentru Paula Chirilă, iar aceasta a reacționat.

Paula Chirilă este una dintre cele mai cunoscute și apreciate femei din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, ca orice vedetă cunoscută de publicul larg, aceasta are și fani, dar și persoane care nu o apreciază atât de mult. Acest aspect s-a văzut și în mediul online, acolo unde Paula Chirilă primește comentarii negative, în special pe pagina sa de Facebook.

Paula Chirilă a răspuns la comentariile negative de pe rețelele de socializare

Citește și: Rețeta de pizza la tigaie, pregătită de Paula Chirilă: „Nu e nimic complicat! Se face ca orice altă pizza, doar că la tigaie, însă trebuie urmați cu grijă câțiva pași!”

paula chirila facebook
Paula Chirilă, sătulă de comentariile negative pe care le primește în mediul online![Sursa foto: Facebook]

Citește și: Prăjitură la cană cu afine și cacao, rețeta Paulei Chirilă. „Totul se face în 2 minute.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Indiferent de cât de pașnică este o persoană, la un moment dat poți ajunge într-un punct în care să nu mai tolerezi un anumit comportament exterior, negativ. Astfel, în urma comentariilor negative primite de Paula Chirilă, aceasta a decis că este momentul să le și răspundă și să se adreseze direct persoanelor în cauză, pentru a le atrage atenția asupra comportamentului nepotrivit pe care îl au.

Bună, dragilor! Mă uitam acum ceva vreme prin comentarii și cred că am greșit că m-am apucat să le răsfoiesc, deși mi-am zis că nu o să fac lucrul ăsta, îl mai făceam așa când n-aveam ce face, ceea ce se întâmplă foarte rar și mă mai prindea câte unul așa pe un teren sensibil sau aveam chef de distracție și mai răspundeam, practic îi luam la mișto, pe cei care scriau comentarii nepotrivite.

Printre multele comentarii foarte drăguțe sau la obiect, erau și niște comentarii foarte urâte. Domnule, comentează unii de zici că le-ai luat din farfurie, de zici că le-ai băgat mâna în buzunar, le-ai dat în cap cu ceva, le-ai furat locul la rând. Ofticați, frustrați, eu știu ce Dumnezeu de probleme mai au și ei și își varsă frustrările și supărările la mine pe pagină.

Citește și: Glumele Teodorei l-au scos din minți pe Antoni! „Taci!”. Aflați de la ce a pornit totul în noul episod din „Casa iubirii” de marți, 1 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Româncă de 42 de ani ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia avea...- stirilekanald.ro

Ideea este că, oameni buni, ce se întâmplă? Ce se întâmplă cu voi? Și vorbesc cu ăia, unii, care se apucă să își scuipe veninul la mine în postări. V-am furat din buzunar, v-am dat în cap, v-am tras copilul de urechi? Ce Dumnezeu aveți?

Măi oameni buni, pe rețeaua asta de socializare există miliarde de utilizatori, pe tot globul ăsta pământesc, unde a ajuns Facebook-ul.

Toată lumea postează orice.(...) Oameni buni, ieșiți din bula asta în care vă aflați. Credeți că sunteți buricul pământului și că doar voi aveți voie să postați pe Facebook? ”, a punctat aceasta, pe contul său de Facebook.

paula chirila instagram
Paula Chirilă, sătulă de comentariile negative pe care le primește în mediul online![Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Prăjitură la cană cu afine și cacao, rețeta Paulei Chirilă. „Totul se face în 2 minute.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Sărbătoare mare pe 1 OCTOMBRIE 2024! Creștinii prăznuiesc Acoperământul Maicii Domnului. Ce nu ai voie să faci sub nicio formă

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Celil Nalçakan, care dă viață personajului Akif în serialul Totul pentru familia mea, transformare uluitoare de-a lungul celor două decenii de activitate! Iată cum arăta celebrul actor la început de carieră

A fost împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni


Cookies