Rețeta de pizza la tigaie, pregătită de Paula Chirilă: „Nu e nimic complicat! Se face ca orice altă pizza, doar că la tigaie, însă trebuie urmați cu grijă câțiva pași.”

Rețeta de pizza la tigaie, pregătită de Paula Chirilă: „Nu e nimic complicat! Se face ca orice altă pizza, doar că la tigaie, însă trebuie urmați cu grijă câțiva pași.”
Rețeta de pizza la tigaie, pregătită de Paula Chirilă: „Nu e nimic complicat! Se face ca orice altă pizza, doar că la tigaie, însă trebuie urmați cu grijă câțiva pași.”

Află din rândurile următoare cum prepară Paula Chirilă rețeta sa de pizza la tigaie.

Paula Chirilă a venit în fața urmăritorilor săi din mediul online cu o rețetă rapidă și delicioasă de pizza la tigaie.

Astăzi o să fac pizza la tigaie. Nu e nimic complicat. Se face ca orice altă pizza, doar că la tigaie, însă trebuie urmați cu grijă câțiva pași. Pentru că nu vreau să dau drumul la cuptor pe căldurile astea, m-am gândit să fac o pizza la tigaie .”, a spus vedeta pe Facebook.

Rețeta Paulei Chirilă de pizza la tigaie

Citește și: Secretul Paulei Chirilă pentru ca pâinea să se înmoaie după ce s-a întărit. “Arată bine, miroase bine. Am reușit.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Prăjitură la cană cu afine și cacao, rețeta Paulei Chirilă. „Totul se face în 2 minute.”

Ingrediente:

  • 250 de grame de aluat;
  • ulei de măsline;
  • suc de roșii;
  • porumb;
  • salam;
  • măsline;
  • mozzarella;
  • ardei gras.

Mod de preparare:

Paula Chirilă a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Tai aluatul în jumătate și îl punem în tigaie. Am ales o tigaie măricică, unde am pus cam 250 de grame de aluat.

Ungem tigaia cu ulei de măsline. Punem apoi aluatul în tigaie și îl împingem ușor, cu ambele mâini, către margine. Îl întindem uniform în tigaie. Am pus aluatul pe foc, la foc mediu. Acoperim tigaia și o lăsăm la foc mic spre mediu, cam 3-4 minute. Acum întoarcem pe partea cealaltă. O dăm deoparte de pe foc și punem ingredientele. Folosesc câteva ingrediente pe care le am în frigider: suc de roșii, porumb, două tipuri de salam, măsline, mozzarella și câteva felioare de ardei gras.
După ce am uns blatul cu suc de roșii, pun niște mozzarella rasă peste blat și peste suc și urmează apoi restul ingredientelor pregătite. La sfârșit am să pun și câteva condimente pentru extra savoare. Așezăm extra mozzarella și după care începem să așezăm feliuțele de salam, să fie bogată. Punem ardeiul gras, presărăm și câteva măsline, punem și porumbul, acoperim și mai lăsăm la tigaie vreo 3-4 minute, până se topește mozzarella.
După 2 minute am zis să pun și un pic de busuioc și un pic de oregano. Wow, ce bine arată! Arată foarte bine. Miroase excepțional. Am câteva sfaturi pentru voi: folosiți o tigaie cu fund gros, care să distribuie căldura uniform. Focul să fie mic spre mediu. Verificați în permanență aluatul să nu se ardă. Nu puneți mult ulei, doar ungeți un pic fundul tigăii cu ulei de măsline.
Folosiți ce ingrediente aveți în frigider
.”, a explicat vedeta pe pagina sa de Facebook.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Rețeta de gogoși a doamnei Coco de pe Tik-Tok. Secretul pentru ca aluatul să iasă pufos. „Foarte aspectuoase, foarte gustoase.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Semnul divin primit de Emily Burghelea, înainte de accident: „Mami, de ce spui asta?”

Farah Zeynep Abdullah, protagonista serialului “Vinovați de iubire”, aniversare cu peripeții! Iată câți ani a împlinit celebra actriță și cum și-a sărbătorit ziua de naștere

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies