Cresc salariile angajaților Metrorex. Cu cât se majorează leafa celor mai bine de 5000 de angajați?

metrorex salarii majorate
angajații metrorex vor avea salariile majorate

Cei care administrează metroul bucureștean se vor bucura de majorări salariale începând cu data de 1 noiembrie.

Angajații Metrorex vor primii de la 1 noiembrie majorări salariale cuprinse între 150 și 1.575 de lei. Cu toate acestea, se pare că această treapă a salariilor nu este agreată de Membrii Consiliului care administrează compania.

Majorări salariale cu scandal

Consiliul de Administrației al Companiei Metrorex, nu este de acord cu această creștere salarială, dat fiind faptul că această decizie a fost luată ca urmare a negocierilor pentru un nou contract de muncă.

Citeste si: Marian Vanghelie, fata in fata cu Denise Rifai. „Primarul care este”, invitat in emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”, astăzi, de la 23:00, la Kanal D

Cei care fac parte din acest Consiliu, spun că nu vor să își asume rezultatele care au fost obținute în urma negocierilor pentru contractul de muncă, mai ales că acesta a fost deja trimis la Inspectoratul Teritorial de Muncă.

metrorex salarii majorare
angajații metrorex vor avea parte de majorări salariale[Sursa foto: PixaBay]

Răspunderea în ceea ce privește statusul financiar și economic al companiei, este exclusiv a comisiei de negociere.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Metrorex a pierdut în acest an 328 milioane de lei din pricina pandemiei de coronavirus. Din cauza faptului că majoritatea bucureștenilor au trebuit să lucreze de acasă, a scăzut drastic numărul de călători.

Citeste si: Viorel Catarama, urmatorul invitat la „40 de intrebari cu Denise Rifai”. „De ce nu va voteaza romanii?”, „Cat costa o paine?”, printre intrebarile la care va raspunde celebrul om de afaceri

Conform legii, atâta timp cât este instituită starea de alertă, contractele de muncă ale angajaților se vor prelungi și nu va mai fi nevoie astfel, de o renegociere a lor.

Autoritățile avertizează populația capitalei că ar trebui evitată deplasarea în afară locuinței, mai ales la orele de vârf, dacă nu este necesară.

salarii metrorex bani
se vor majora salariile angajaților metrorex[Sursa foto: PixaBay]

De asemenea, polițiștii vor verifica atent fiecare călător pentru a vedea dacă poartă masca de protecție corespunzător. În caz contrar, aceștia vor da amenzi pentru nerespectarea legilor impuse.

În București s-a insitituit scenariul roșu din pricina numărului mare de îmbolnăviri cu SARS-COV-2, ceea ce semnifică închiderea tuturor școlilor și grădinițelor.

Astfel, elevii au trebuit să treacă la învățământ exclusiv online.

O măsură de prevenire a răspândirii noului coronavirus constă în păstrarea distanței de cel puțin 1 m față de persoana care se află în fața noastră.

Spălarea mâinilor cu apă și săpun ori de câte ori avem ocazia, este o altă măsură pe care ar trebui să o luăm pentru a ne proteja.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Vremea de weekend, 31 octombrie - 1 noiembrie 2020, anuntul ANM: cod galben de vant!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies