Află din rândurile următoare care este rețeta de spaghete cu creveți și sos roșu a Gabrielei Cristea.
Gabriela Cristea gătește mereu cele mai gustoase preparate pentru familia sa. Vedeta apelează la numeroase rețete, fie că vorbim de mâncăruri sofisticate, deserturi, preparate tradiționale sau de mâncăruri gustoase și foarte rapid de făcut. De data aceasta, soția lui Tavi Clonda a pregătit o rețetă de spaghete cu creveți și sos roșu și a împărtășit întreg procesul pe pagina sa de Facebook, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online.
Rețeta de spaghete cu creveți și sos roșu a Gabrielei Cristea
Citește și: „Este un deliciu. O mâncare de post rapid făcută!” Rețeta de legume la cuptor a Gabrielei Cristea
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Ingrediente:
- 1 kg de creveți;
- usturoi;
- un pahar de vin alb;
- sare;
- piper;
- suc de roșii;
- paste;
- ulei.
Mod de preparare:
Gabriela Cristea a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul simplu, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este de-a dreptul delicios.
„ Am terminat de curățat creveții și să curățăm repede și usturoiul. Eu pun mult usturoi. Când mă apuc să gătesc pastele astea am totul pregătit. Apa e aproape de fierbere, tigaia se încinge. Vinul este sec. Uleiul este gata de pus în tigaie. Trebuie să fie destul de bine încins în momentul în care punem creveții. Nu trebuie să stea foarte mult creveții în el.
Creveții nu se prăjesc foarte tare, doar cât să se rumenească foarte bine pe o parte și pe cealaltă. În uleiul rămas de la călitul creveților punem usturoiul în sos. Acum punem vinul. Adăugăm și sosul de roșii și amestecăm bine. Lăsăm să fiarbă. Nu uităm de sare și de un strop de piper. Lăsăm la fiert sosul nostru și punem o lingură de sare în apă și răsturnăm pastele.