Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit! Mesajul șocant postat de brunetă

Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit! Mesajul șocant postat de brunetă
Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit! Mesajul șocant postat de brunetă

Ce s-a întâmplat cu cei doi.

La numai o lună de când a devenit mamă pentru prima dată, Cristina Ich a reușit să își șocheze fanii. Deși toată lumea aștepta nunta cu Alex Pițurcă, frumoasa șatenă a luat o decizie șocantă. Vedeta s-a despărțit de tatăl copilului său și a făcut anunțul pe pagina sa de socializare.

Deși acum o lună au devenit părinții micuțului Noah Alexandru și acest lucru ar fi trebuit să îi apropie și mai mult, se pare că lucrurile nu sunt deloc așa cum sperau fanii, iar fiul lui Victor Pițurcă nu mai este bărbatul pe care Cristina Ich și-l

dorește alături de ea.

Citeste si: Cristina Ich a fost cerută de soție: „Este exact cum mi-am imaginat”

Citeste si: Cristina Ich, momente cumplite după naștere: „Am avut o săptămână groaznică, nu vorbesc”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Veste uriașă în showbiz! A născut un băiețel perfect sănătos

Citeste si: Veste uriașă în showbiz! A născut un băiețel perfect sănătos

Cristina Ich a postat mesaje sugestive, pe fond negru, dând de înțeles că nimic nu mai este ca înainte și că povestea de iubire a devenit… trecut.

„Stare civilă singură și sper așa să rămân”, este unul dintre mesajele Cristinei Ich. Dar au urmat și altele, foarte dure.

”Dacă intri în tărâțe te mănâncă porcii”, ”Noroc de Noah în viața mea, în rest nimic bun”, ”Aplauze – circul ieftin s-a terminat. Oricum avea final”, ”Fetelor, când porniți la drum să vă asigurați că persoana de lângă voi este ceea ce trebuie”, sunt mesajele sugestive ale Cristinei Ich.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro


Cristina Ich, momente cumplite după naștere: „Am avut o săptămână groaznică, nu vorbesc”

Cristina Ich a devenit mamă pe data de 25 octombrie, iar de atunci a decis să fie extrem de discretă în legătură cu acest eveniment important din viața sa. Iubita lui Alex Pițurcă a născut pe 25 octombrie, într-o clinică privată din București, dar experiența ar fi fost, oarecum, traumatizantă. Iubita lui Piți Jr.

a împărtășit, pe pagina de socializare, impresiile cu fanii ei.

„Nu vreau să influențez. Ce mi-am imaginat cu ce a fost e diferență cer-pământ. Alăptez, asta da. Dar despre ce s-a întâmplat în spital nu vorbesc. Eu vă pot influența și cu asta nu e de joacă. Eu nu vreau să am pe conștiință… Vreau să mă înțelegeți. A fost foarte greu, dificil, m-am speriat. Decizia asta vă aparține.

E important că am născut, că fiu-meu e sănătos. Nu sunt nici prima, nici ultima.

Gata, am născut, burta nu mai e. Experiența mea nu a fost una fericită. Când am intrat în travaliu m-am machiat, m-am dichisit. Mi-am cerut iertare de la maică-mea: «Mamă, iartă-mă dacă te-am supărat vreodată, acum știu ce înseamnă»”, a dezvăluit Cristina ICH.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cristina Ich, momente cumplite după naștere: „Am avut o săptămână groaznică, nu vorbesc”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies