Cristina Șișcanu a plâns în hohote! Cătălin Botezatu a desființat-o: “Așa sunt eu mai al dracului!”

Cristina Șișcanu a plâns în hohote! Cătălin Botezatu a desființat-o: “Așa sunt eu mai al dracului!”
Cristina Șișcanu a plâns în hohote! Cătălin Botezatu a desființat-o: “Așa sunt eu mai al dracului!”

Cătălin Botezatu și Cristina Șișcanu au ajuns din nou la cuțite! Semifinala i-a pus capac celebrei concurente

Ultima ediție de gala a emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities  a adus în prim plan un scandal de proporții între Cristina Șișcanu și jurații show-ului. Nervoasă pe comentariile primite de la Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu, Cristina Șișcanu a tunat și-a fulgerat, considerându-se nedreptățită. Acuzațiile au pornit de la faptul că aceasta nu ar fi meritat locul în finala competiției și, conform spuselor Ralucăi Bădulescu, a fost doar un noroc.

Hohote de plâns și acuzații extrem de dure între Cristina Șișcanu și jurații Bravo, ai stil! Celebrities

Raluca Bădulescu: “Vă spun sincer: Concurente mai slab pregătite, ținute mai slabe decât am văzut în seară asta, nu am văzut în viața mea și în fiecare sezon s-a făcut acest concept: aripi de înger!”

Cristina Șișcanu comentează: “Mie mi se pare bună ținuta mea!”

Citeste si: Raluca Bădulescu a desfiinţat-o pe Cristina Şişcanu! “Ținuta ta este o mascaradă și nu vă meritați locul aici! Bătaie de joc!"

Raluca: “Le văd efectiv DEZINTERESATE! Le văd dezinteresul pentru că altfel nu pot să spun! Tu concurentă Bravo, ai stil care vrei să câștigi premiul în marea finală vii cu un guler de Maria Antoaneta și ai trântit o lebădă în cap! Ne ia la mișto și apoi tot ea se supără!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cristina Șișcanu comenteaza revoltată și nervoasă: “NU ÎMI PASĂ!”

Cătălin Botezatu, calm inițial, ii dă replica: “Nu trebuie să spui că nu îți pasă pentru că ești într-un concurs și ai ajuns aici…”

Șișcanu îl atacă dur: “M-am prezentat de multe ori mai bine decât multe concurente și nu m-ați puncatat! Lăsăți că știu…! Știți că este situația aia legată de conștiință… “

Cătălin Botezatu: “Eu sunt cu o conștiința împăcată! Te înșeli amarnic! Așa sunt eu, mai al dracului.. ce să fac?! Îmi asum!”

Citeste si: Andreea Tonciu a părăsit emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities!”! "Simt că mor!"

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Criticată din cap pana in picioare pentru ținută, păunul de pe cap, aripile stil cabaret pe care le-a purtat, Cristina Șișcanu a încasat cu stoicism toate comentariile dure.

La testimonial Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu au răbufnit: “Șișcana... are un tupeu fantastic!"

După citirea clasamentului Ilincăi Vandici, Cristina Șișcanu a izbucnit în hohote de plâns: “N-am cum să mă bucur că am ajuns în finală, dacă am ajuns printr-un noroc! Tot timpul am ajuns pe forțe proprii, prin forță și foarte multă muncă! Nu pot

să mă bucur! Îmi pare rău!”, a comentat aceasta napadind-o lacrimile și suspinele.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Care este secretul folosit de mamaia Lenuța pentru dulceața de gutui? "Am cules gutuile din copac, că acum e toamnă, s-au copt!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies