Cristina Șișcanu, despre prieteniile false. Prezentatoarea TV a vorbit despre cum ar trebui să avem grijă la oamenii care pretind că ne vor binele. „Concluzia mea în prag de 40 de ani.”

Cristina Șișcanu, despre prieteniile false. Prezentatoarea TV a vorbit despre cum ar trebui să avem grijă la oamenii care pretind că ne vor binele. „Concluzia mea în prag de 40 de ani.”
Cristina Șișcanu, despre prieteniile false. Prezentatoarea TV a vorbit despre cum ar trebui să avem grijă la oamenii care pretind că ne vor binele. „Concluzia mea în prag de 40 de ani.”

Cristina Șișcanu a vorbit despre relațiile de prietenie și la ce trebuie să fim atenți când ne punem încrederea în cineva.

Cristina Șișcanu a abordat un subiect destul de sensibil pe rețelele de socializare, astfel că prezentatoarea TV a făcut un videoclip și a vorbit despre prieteni și relațiile de prietenie din viața oamenilor. Aceasta a mărturisit că ar trebui să ni se pună un semn de întrebare în momentul în care un anumit gest ne atrage atenția, iar atunci când vom permite persoanei de lângă noi să continuie în același mod, nu vom ajunge decât ca totul să se lungească și să se agraveze.

Cristina a mai spus că prietenii adevărați sunt cei care demonstrează de-a lungul timpului asta, cei care au fost alături de tine în momentele grele, care te iubesc și simți când transmit acest sentiment, mai ales că oamenii, în adevăratul sens al cuvântului, sunt din ce în ce mai rar, din mărturisirile ei.  „O mică trădare, un gest împotriva relației voastre de prietenie, care să zicem că ar putea fi trecut cu vederea că nu ar fi așa grav, dar care îți declanșează un semn de întrebare, deja trebuie să știi că pe viitor se va ajunge la
niște gesturi mult mai grave, mult mai urâte, atunci e bine să se taie răul din rădăcină. La concluzia asta am ajuns eu. Nu merită să o lungești, așa cum am zis eu mai devreme că „vai, se întâmplă”...Nu, nu există așa ceva. Iar prietenii adevărați care ți-au demonstrat că sunt în clipele grele, care te-au ajutat, care efectiv te iubesc și simți lucrul ăsta trebuie prețuiți ca pe niște diamante.
Oameni, în adevăratul sens al cuvântului, în zilele noastre mai ales, sunt foarte rari și trebuie prețuiți și iubiți, trebuie să ai grijă de relațiile cu ei. Exact ca într-o familie.”,
a spus Cristina Șișcanu.

Cum recunoaștem un prieten fals de unul real?

Citește și: Costumul de baie cu care s-a afișat Cristina Șișcanu la plajă, în vacanță. Care a fost reacția urmăritorilor din mediul online. „Măcar un pic să mă bucur și eu.”

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu a răbufnit, după ce a fost acuzată că nu l-a crescut pe Filip! „Nu trebuie să mă justific. Eu știu foarte bine ce am trăit și ce trăiesc.”

Această întrebare și a pus-o și prezentatoarea TV, iar aceasta a mărturisit că aici situația se schimbă și este mai complicat, deoarece foarte multe persoane au început să trăiască în izolare, în urma unor dezamăgiri

de acest fel, trăite în viața lor. Aseamănă totul cu relațiile amoroase, atunci când după un divorț o persoană nu mai reușeste  să găsească adevărata iubire, dar mai ales acest lucru poate să rănească și mai mult după o anumită vârstă, atunci când prieteniile chiar înseamnă altceva și nu mai pot fi tratate ca pe niște lucruri banale de la vârsta de 20 de ani. Concluzia la care a ajuns Cristina Șișcanu în pragul vârstei de 40 de ani este ca prietenii adevărați trebuie prețuiți, iar cei care dau semne împotriva prietenie dintre voi, trebuie imediat scoși din viețile voastre.
„Întrebarea este cum faci distincția între prietenii adevărați și prietenii falși? Aici e complicat. Am mai spus în alte postări că te mai poți păcăli chiar și la o vârstă matură. Asta este, astea sunt lucrurile. Cunosc persoane care au trăit dezamăgiri și efectiv s-au izolat. S-au izolat, nu au mai întreținut relații de prietenie pentru că au trăit dezamăgiri. Exact ca în relațiile astea de iubire amoroasă. Sunt persoane care au divorțat, au fost rănite și apoi nu vor să mai audă de o relație seioasă.
Așa și în relațiile de prietenie, mai ales când ești deja după 35, 40, 50, 60 de ani, când prieteniile chiar înseamnă ceva. Nu le mai poți trata ca pe niște lucruri la 20 de ani. Simțim altfel la vârsta maturității și vrem lucrurile mult mai așezate. Asta este concluzia mea în prag de 40 de ani. Prietenii adevărați trebuie prețuiți, trebuie avută mare grijă de relația cu ei, iar cei care dau semne împotriva relației de prietenie trebuie scoși din viețile noastre.”,
a mai spus prezentatoarea TV.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cristina Șișcanu a răbufnit, după ce a fost acuzată că nu l-a crescut pe Filip! „Nu trebuie să mă justific. Eu știu foarte bine ce am trăit și ce trăiesc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies