Cristina Șișcanu își dorește să scoată la vânzare anumite articole vestimentare. Ce noi achiziții a făcut vedeta TV și cât au costat? „M-am înveselit un pic.”

Cristina Șișcanu își dorește să scoată la vânzare anumite articole vestimentare. Ce noi achiziții a făcut vedeta TV și cât au costat? „M-am înveselit un pic.”
Cristina Șișcanu își dorește să scoată la vânzare anumite articole vestimentare. Ce noi achiziții a făcut vedeta TV și cât au costat? „M-am înveselit un pic.”

Vedeta a vorbit despre articolele vestimentare pe care dorește să le scoată la vânzare și ce alte achiziții a făcut vedeta.

Cristina Șișcanu a transmis, într-un filmuleț pe rețelele de socializare, că își dorește ca în scurt timp să se organizeze și să scoată anumite articole vestimentare la vânzare, deoarece dressingul ei este plin, iar meseria pe care o are o face să nu poată îmbrpca de mai multe ori o ținută.  „Multe dintre hainele mele le ofer, dar sunt haine care efectiv au costat ceva, au fost mai scumpe și le-am îmbrăcat o dată sau de două ori, sunt aproape noi.

Pe acelea le voi da la un preț foarte mic comparativ cu cel pe care l-am plătit atunci când le-am luat. Vă voi spune în viitorul apropiat. Sper să fac cât mai repede asta, să mă adun, pentru că în dressingul meu s-au adunat foarte multe haine care sunt de foarte bună calitate, sunt foarte frumoase, doar că meseria mea presupune să schimb hainele și atunci când fac filmări, nu prea pot să port aceleași haine de foarte multe ori.
În emisiuni la fel, la evenimente și așa mai departe. Nu am ce să fac.”,
a povestit Cristina Șișcanu.

Cât a dat Cristina Șișcanu pe o rochie și două perechi de cercei

Citește și: Ce spune Cristina Șișcanu despre compromisurile de la locul de muncă. „Nu plecați capul doar de frica faptului că el este șeful.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, anunț neașteptat pe rețelele de socializare: „Mi-am luat iaht! Să vedeți ce frumusețe. Este imens aici. E minunat.”

Cristina Șișcanu a spus de foarte multe ori că atunci când merge la shopping se relaxează, astfel că prezentatoarea TV nu a putut să stea departe de magazine și și-a achiziționat o rochie de in, dar și două perechi de

cercei, pe care le-a arătat urmăritorilor și a dezvăluit și cât au costat.  „Mi-am luat rochia aceasta din in, am multe chestii de in. Vara asta chiar am luat multe lucruri din in. Vreau să vă spun că este superbă, abia aștept să o port și este XS. Nu mi-a venit să cred că o să port XS, eu sunt de M, dar aici mărimile sunt mai mari. Uitați ce frumusețe mi-am luat, niște accesorii.
Ce frumoși sunt cerceii aceștia, foarte drăguți. Frumoși și stilați. Au costat 145 lei, iar aceștia aurii 125 lei  Rochia a costat 450 lei, dar am avut o reducere de 10%. Astea au fost cumpărăturile pe care le-am făcut și m-am înveselit un pic.”
, a mai spus Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, anunț neașteptat pe rețelele de socializare: „Mi-am luat iaht! Să vedeți ce frumusețe. Este imens aici! E minunat.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este românca ce a impresionat la nunta cu un milionar indian, îmbrăcată din cap până în picioare în aur

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies