Ce spune Cristina Șișcanu despre compromisurile de la locul de muncă. „Nu plecați capul doar de frica faptului că el este șeful.”

Ce spune Cristina Șișcanu despre compromisurile de la locul de muncă.  „Nu plecați capul doar de frica faptului că el este șeful.”
Ce spune Cristina Șișcanu despre compromisurile de la locul de muncă. „Nu plecați capul doar de frica faptului că el este șeful.”

Cristina Șișcanu a vorbit despre compromisurile la locul de muncă.

Cristina Șișcanu, cunoscuta prezentatoare TV, a făcut un videoclip pe rețele de socializare, în care a vorbit despre compromisuri, mai ales cele de la locul de muncă. A ținut să le dea câteva sfaturi doamnelor și să nu se lase călcate în picioare din cauza unor șefi care nu fac altceva decât să se comporte foarte urat cu ele. “Să nu faceți compromisuri, mai ales la locul de muncă, niciodată.

Să nu faceți compromisuri în fața unui bărbat frustrat. Sunt și oameni extraordinari, profesioniști, care au respect față de angajați sau de echipă, dar sunt unii care sunt execrabili și asta probabil se naște din propriile frustrări și neputințe ca să-și mențină locurile în pozițiile pe care le au. Nu știu decât să se comportă execrabil. Vreau să vă gândiți așa, ca în televiziune nu e lapte și miere. E groaznic, ca și în alte domenii.”,
a povestit Cristina Șișcanu.

Sfaturile pe care le oferă Cristina Șișcanu femeilor, cu privire la compromisurile din viață

Citește și: Ce spune Cristina Șișcanu despre gătitul în familie și despre cele care văd o prioritate din a-și ține soțul cu asta: “Dacă nu mă vedeți că dau cu sapa, asta nu înseamnă că nu fac lucruri.”

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Ținuta pe care a ales-o Cristina Șișcanu pentru o zi de plajă, alături de soțul ei, Mădălin Ionescu. „Outfit check.”

Prezentatoarea TV a ținut să spună că sunt nenumărate cazuri de acest tip și că nici în televiziune nu este totul lapte și miere.

Le sfătuiește pe femei să nu mai aplece capul în fața celor care vor să culeagă roadele de pe spatele lor, mai ales dacă ele își cunosc adevărata valoare și sunt bune în ceea ce fac. „Sunt diverse situații de genul acesta, dar nu faceți compromisuri la locul de muncă. Nu aplecați capul dacă sunteți muncitoare, aveți rezultate, vă cunoașteți valoarea, vă cunoașteți meseria și sunteți bune în ceea ce faceți.
Nu plecați capul doar de frica faptului că el este șeful și că vrea să se comporte urât, să culeagă roadele de pe urma muncii tale fără să te valorizeze. Aveți grijă, doamnelor, nu lăsați să treacă timpul de frica salariilor sau de frică să nu vă pierdeți poziția. Credeți-mă, orice s-ar întâmpla, fiți demne și până la urmă tot apare soarele pe strada voastră. Nu stați cu frica pierderii locului de muncă și să faceți compromis în fața unui șef.”
, a mai spus Cristina Șișcanu.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Regula pe care Cristina Șișcanu a încălcat-o în mașină, în timp ce se afla cu soțul ei. „Asta o să ne strice ziua de azi?”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este românca ce a impresionat la nunta cu un milionar indian, îmbrăcată din cap până în picioare în aur

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies