Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au probleme în căsnicie? Ce se întâmplă între cei doi: „Nu mai strălucești ca înainte!”

Ce se întâmplă între Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu?
Ce se întâmplă între Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu?

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a răbufnit în mediul online! Există probleme în relația ei cu Mădălin Ionescu?

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi și împreună trăiesc o adevărată poveste de dragoste de ani buni, având chiar și o fetiță pe care au numit-o Petra. Cei doi se înțeleg de minune și sunt de nedespărțit, iar relația lor de familie este mai frumoasă și mai solidă ca niciodată. Prezentatorul TV mai are doi copii dintr-o căsnicie anterioară, iar Cristina îi iubește infinit și îi consideră ai ei. 

Ei bine, e clar că cei doi au o relație de invidiat și chiar dacă anii au trecut, se iubesc la fel ca în prima zi și nu se sfiesc să le demonstreze și celor din jur acest lucru. Între fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și moderatorul de televiziune nu s-a pus niciodată problema despărțirii, cel puțin nu în mod public.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, din nou într-o relație! Prima imagine cu iubitul ei

Ce se întâmplă între Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu?
Ce se întâmplă între Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu?[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ce mesaj a primit Cristina Șișcanu pe Instagram

Vedeta are o comunitate destul de mare pe rețelele de socializare și este obișnuită să primească tot felul de mesaje, dar de data aceasta nu s-a mai putut abține și a răbufnit la una dintre afirmațiile făcute de „o admiratoare”, așa cum a numit-o chiar ea.

Femeia și-a spus părerea în ceea ce privește relația celor doi și a menționat că se vede că nu mai strălucește ca înainte, întrebând-o dacă are probleme în căsnicie. Fără să stea pe gânduri, Cristina a răspuns simplu și ironic: „Mesaj de la o admiratoare!”.

Citeste si: Andrada de la Puterea dragostei, prima imagine cu noul ei iubit: „Te iubesc la infinit”

Mesajul primit de Cristina Șișcanu
Mesajul primit de Cristina Șișcanu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Mădălin Ionescu, despre despărțirea de Cristina Șișcanu

În cadrul unei sesiuni de Q&A pe contul său de Instagram, prezentatorul TV a dezvăluit câteva detalii despre căsnicia lui.

Ca în fiecare relație, și cei doi se confruntă cu momente incomode, certuri și neînțelegeri, dar de fiecare dată stau unul lângă celălalt până le rezolvă și încearcă pe cât posibil să nu spună lucruri sau să facă gesturi care ar putea să-l rănească profund pe celălalt.

Citeste si: Aya de la Puterea dragostei va deveni mămică? Mesajul blondinei i-a uimit pe fani: „Știu că ați așteptat...”

„Au existat situații în care am avut divergențe, dar niciodată nu ne-am gândit serios la separare.   Nu am plecat de acasă, nu ne-am jignit, nu au existat acte, gesturi care să lase răni adânci. Comunicarea, afecțiunea permanentă, altruismul, pasiunea întreținută, încercarea continuă de a nu-i provoca suferințe partenerei/ partenerului, absența jignirilor”, a spus pe rețelele de socializare Mădălin Ionescu.    



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Sorin Pușcașu de la Survivor România, viitor tătic! Fostul Războinic a dezvăluit sexul bebelușului

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies