Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu vor mai avea un copil? Petra, fetița lor, își dorește un nou bebeluș în familie

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu vor mai avea un copil?
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu vor mai avea un copil?

Copilul celor doi le-a adresat o rugăminte cel puțin emoționantă! Petra mai vrea un frățior sau o surioară!

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă românească și împreună trăiesc o adevărată poveste de dragoste, din care a rezultat micuța Petra, o fetiță superbă și foarte deșteaptă. Cei doi se declară în totalitate mulțumiți de ceea ce au realizat până acum: o familie mare și foarte unită!

Citeste si: Anamaria Prodan i-a răspuns lui Dani Mocanu! Cum a reacționat impresara la declarațiile de dragoste făcute de manelist

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu vor mai avea un copil?
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu vor mai avea un copil?[Sursa foto: Instagram]

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu vor mai avea un copil?

Cristina Șișcanu are o relație foarte apropiată cu fanii de pe rețelele de socializare, astfel că recent a publicat o filmare cu micuța Petra de când avea doar trei anișori. Fetița i-a adresat mamei o rugăminte care i-a emoționat în adevăratul sens al cuvântului pe urmăritorii vedetei, căci cea mică le cerea părinților ei încă un frațior sau o surioară. 

Petra îi ruga pe cei doi să mai aducă în familie încă un bebeluș, însă anii au trecut, iar Mădălin și Cristina nu au mai avut copii. Familia lor este destul de numeroasă, cu trei copii, doi dintre ei fiind ai lui Mădălin din prima căsnicie. 

Citeste si: Larisa Udilă se confruntă cu probleme dificile după naștere! Vedeta i-a uimit pe fani: „Asta e nimic...”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Petra mai vrea un frățior sau o surioară!
Petra mai vrea un frățior sau o surioară![Sursa foto: Instagram]

Cristina Șișcanu, dezvăluiri despre divorțul de Mădălin Ionescu

În mediul online au apărut diferite informații conform cărora Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu ar mai forma un cuplu și că ar urma să divorțeze. Pentru a pune la punct orice fel de speculații, Cristina a venit în fața urmăritorilor de pe rețelele de socializare și a spus tot adevărul.

Astfel, frumoasa vedetă a mărturisit că niciodată nu s-a pus problema de așa ceva, iar toate speculațiile pe care le-a auzit o deranjează foarte tare, mai ales că nu este nimic

adevărat.

Citeste si: Haziran, iubita manelistului Luis Gabriel, a pierdut un copil! Tânăra urma să aibă gemeni: „Unul s-a oprit din evoluție”

Petra mai vrea un frățior sau o surioară!
Petra mai vrea un frățior sau o surioară![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Voiam să vorbesc despre situația aceasta cu divorțul. Într-adevăr de vreo zece zile, ne întreabă foarte multe persoane dacă am divorțat, dacă divorțăm...lumea e tot mai preocupată de subiect, pe Instagram mă tot întreabă persoane.

Lumea afirmă că noi am divorțat și cu părere de rău afirmă acest lucru...sincer, nu știu cum ar trebui să răspund la o astfel de situație. În primul rând, nu este adevărat. În al doilea rând, nu știu de ce ar trebui să mă justific dacă e adevărat sau nu, dar înțeleg această curiozitate a persoanelor care ne cunosc, o înțeleg, nu sunt absurdă să înțeleg acest lucru. 

Sincer, nu mă deranjează în niciun fel că s-a speculat asta, pentru că nu este adevărat. Dar într-adevăr a fost un pic incomod pentru că a trebuit să dăm explicații unor oameni. Nu înțelegeam de ce există asemenea întrebări din partea unor oameni pe care nu-i cunosc. Am cercetat problema și se pare că tot internetul este împânzit de o știre despre ceva de genul acesta, a unui divorț între mine și Mădălin, dar de fapt dacă citești articolele nu despre asta e vorba”, a spus Cristina Șișcanu, pe pagina ei de Instagram.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Victor Slav, declarații despre iubita lui. Ce planuri au împreună: „Nu își dorește să devină...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies