Larisa Udilă se confruntă cu probleme dificile după naștere! Vedeta i-a uimit pe fani: „Asta e nimic...”

Larisa Udilă se confruntă cu probleme dificile după naștere!
Larisa Udilă se confruntă cu probleme dificile după naștere!

Bruneta le-a mărturisit urmăritorilor de pe Instagram ce probleme are la trei luni după sarcină!

Larisa Udilă și partenerul ei de viață, Alexandru Ogică, au devenit părinți cum trei luni de zile, iar viața lor este din ce în ce mai frumoasă alături de singurul lor copil, un băiețel superb pe care l-au numit Milan. Încă din timpul sarcinii, frumoasa fostă concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a confruntat cu kilogramele în plus, iar pentru acest lucru a fost aspru criticată în mediul online.

Ei bine, acum se mai confruntă cu o problemă destul de gravă la care aparent se aștepta, mai ales că abia a născut.

Citeste si: Anda Adam, moment de panică într-un centru de înfrumusețare! Ce i s-a întâmplat chiar înainte să intre: „ Am constatat că îmi lipsește...”

Larisa Udilă și fiul ei, Milan
Larisa Udilă și fiul ei, Milan[Sursa foto: Instagram]

Larisa Udilă se confruntă cu probleme dificile după naștere!

Foarte activă pe rețelele de socializare, Larisa Udilă obișnuiește să împartă experiențe cu urmăritorii ei, la fel cum a făcut și de data aceasta. Cu toate că multă lume a criticat-o pentru faptul că s-a îngrășat în timpul sarcinii, Larisa este în continuare asumată și dezvăluie că mai are o problemă. Se pare că brunetei a început să îi cadă părul, la trei luni după ce a născut, lucru despre care spune și ea că este normal, însă nu se aștepta la acest lucru având în vedere că nu a avut niciodată probleme de acest fel.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Mie mi-au zis fetele că la trei luni după naștere îmi va cădea părul groaznic, dar eu nu le-am crezut pentru că nu-mi cădea niciun fir și de două zile îmi cade părul cu pumnii”, a declarat Larisa Udilă pe pagina sa personală de socializare.

Citeste si: Mădălina Pamfile, cu ochii în lacrimi după cearta cu Nicoleta Dragne: „Defilai cu ceasuri de zeci de mii de euro, de unde au apărut?”

Larisa Udilă se confruntă cu probleme dificile după naștere!
Larisa Udilă se confruntă cu probleme dificile după naștere![Sursa foto: Instagram]

Larisa Udilă își dorește să devină mămică pentru a doua oară!

Vedeta și-a obișnuit fanii de la pe Instagram cu sesiuni dese de Q&A, iar prin intermediul acestora aflăm detalii destul de importante din viața frumoasei foste concurente de la „Bravo, ai stil!”.

Vedeta a fost întrebată de un internaut dacă fiul ei, Milan, va avea în viitor un frățior sau o surioară. Nici nu s-a pus problema dacă va mai exista un al doilea copil, căci Larisa și-a dezvăluit deja dorința în ceea ce privește sexul bebelușului: „Tot băiețel”.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Anamaria Prodan, surprinsă în timp ce se săruta cu un bărbat influent din sport! La petrecerea din Dubai se afla și soția lui

Larisa Udilă și fiul ei, Milan
Larisa Udilă și fiul ei, Milan[Sursa foto: Instagram]

Tot pe contul său de Instagram, Larisa Udilă a menționat faptul că nașterea este un proces foarte complicat, și cu toate că își mai dorește un copil, de data acesta preferă să mai aștepte o perioadă: „Da, dar nu prea curând.

E un proces extrem de greu”.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Culiță Sterp are o mamă plină de surprize! Cum a fost surprinsă Mama Geta, în tinereţe

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies