Haziran, iubita manelistului Luis Gabriel, a pierdut un copil! Tânăra urma să aibă gemeni: „Unul s-a oprit din evoluție”

Luis Gabriel și Haziran
Luis Gabriel și Haziran

Iubita cunoscutului artist face noi dezvăluiri emoționante despre sarcină! Momentele cumplite prin care a trecut Haziran

Luis Gabriel și iubita sa, Haziran, formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi din țară și împreună trăiesc o adevărată poveste de dragoste, mai ales acum că frumoasa artistă urmează să aducă pe lume un copil. De curând, Luis Gabriel a cerut-o pe frumoasa brunetă în căsătorie într-un mod cel puțin inedit: pe scenă, în fața publicului! 

Citeste si: Anda Adam, moment de panică într-un centru de înfrumusețare! Ce i s-a întâmplat chiar înainte să intre: „ Am constatat că îmi lipsește...”

Luis Gabriel și-a cerut iubita în căsătorie vara aceasta
Luis Gabriel și-a cerut iubita în căsătorie vara aceasta[Sursa foto: Instagram]

Haziran, iubita manelistului Luis Gabriel, a pierdut un copil!

Frumoasa cântăreața este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde a și anunțat că va deveni mămică pentru prima dată în scurt timp. Tot pe Instagram, Haziran și-a anunțat fanii că urmează să facă o pauză de la mediul online, însă nimeni nu a înțeles de ce va recurge la acest gest.

Ei bine, artista a mărturisit că lucrurile nu au funcționat conform planului în sarcina ei, asta pentru că ar fi trebuit să nască gemeni. Din păcate, Haziran a avut parte de un episod mai puțin plăcut.

„Am avut parte de niște complicații. Chiar de ziua lui Luis, acum câteva zile, am ajuns la spital și am aflat că trebuiau să fie doi săculeți, dintre care unul s-a oprit din evoluție și trebuie eliminat.(...)

Eu visasem fată și băiat, cu o seară înainte”, a mărturisit Haziran în cadrul unei emisiuni televizate.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Cei doi viitori părinți se așteptau ca pe lume să vină gemeni, însă destinul a avut alte planuri pentru ei. Luis Gabriela și Haziran erau mai mult ca siguri că vor avea gemeni, asta pentru că în familiile amândurora există:  „Mama spunea mereu că o să fac gemeni.

Avem gemeni în familie, și-n a mea, și-n a ei”, 
a spus Luis Gabriel. 

Citeste si: Victor Slav, primele declarații despre iubita lui. Ce planuri au împreună: „Nu își dorește să devină...”

Haziran, iubita manelistului Luis Gabriel, a pierdut un copil!
Haziran, iubita manelistului Luis Gabriel, a pierdut un copil![Sursa foto: Instagram]

Luis Gabriel și-a cerut iubita în căsătorie vara aceasta

Luis Gabriel și Haziran sunt împreună de aproape un an de zile, iar în luna august a acestui an celebrul manelist i-a făcut o surpriză uriașă iubitei sale.

Ei bine, în timp ce se afla pe scenă, Luis Gabriel și-a cerut iubita în căsătorie, iar momentul a fost cel puțin emoționant. Mai mult, în cadrul unui interviu, artistul mărturisea că Haziran este femeia pe care și-o dorește alături pentru tot restul vieții, motiv pentru care nu s-a gândit prea mult în ceea ce privește cererea de căsătorie.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Anamaria Prodan este într-o nouă relație? Cătălin Botezatu a spus tot adevărul: „Până acum nu l-a avut...”

Luis Gabriel și Haziran
Luis Gabriel și Haziran[Sursa foto: Instagram]

„Suntem împreună de un an. Chiar dacă pentru unii înseamnă puțin timp, noi am trăit într-un an cât alții în zece și ne iubim necondiționat.

M-am decis să o cer în căsătorie pentru că ea este femeia vieții mele, ea s-a născut atunci când m-a cunoscut pe mine.

Ne iubim, ne respectăm și avem încredere unul în altul și sunt bucuros că am găsit, într-o lume atât de mare, omul meu de suflet"  ,a mărturisit manelistul, pentru  Cancan.ro.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Maurice Munteanu a slăbit enorm! Cum arată acum juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies