Cristina Şişcanu, topless! Vedeta nu şi-a făcut, până acum, nicio operaţie estetică!

Cristina Şişcanu, topless! Vedeta nu şi-a făcut, până acum, nicio operaţie estetică!
Cristina Şişcanu, topless! Vedeta nu şi-a făcut, până acum, nicio operaţie estetică!

Cristina Şişcanu, topless! Vedeta nu şi-a făcut, până acum, nicio operaţie estetică!

Mulți bărbați au visat la momentul în care Cristina Șișcanu de la "Bravo, ai stil! Celebrities" urma să apară pe paginile unei publicații pentru bărbați. Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată, cel puțin nu până acum.

Cea mai sexy apariție a Cristinei Șișcanu a avut loc acum ceva timp, WOWbiz.ro fiind publicaţia care a imortalizat "peisajul" cu adevărat deosebit. Vedeta a fost prezentată când se relaxa pe marginea unei piscine, fără sutien.

Evident, fotografiile de atunci sunt la fel de interesante și astăzi, soţia lui Mădălin Ionescu neavând, nici în prezent, vreo operaţie estetică.

Citeste si: Cristina Șișcanu, fără lenjerie intimă la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cristina Şişcanu, topless! "Nu cred că mai există o femeie în spațiul public care să aibă armonia formelor ei"

Judecată de multe ori pe nedrept că obișnuiește să-și etaleze formele spectaculoase pe conturile de socializare, Cristina Șișcanu continuă să rămână o prezență nonconformistă şi imposibil de ignorat, în showbiz. În plus, vedeta de la "Bravo, ai stil! Celebrities" a știut întotdeauna ce să arate și ce să ascundă.

Soția mea are linia corpului și formele perfecte. Fără nici o exagerare! Nu cred că mai există o femeie în spațiul public care să aibă armonia formelor ei, cât se poate de naturale ”, spunea Mădălin Ionescu.

Citeste si: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu dorm împreună doar la hotel! Să aibă oare probleme în cuplu?

Cristina Şişcanu, topless! "Pur și simplu mi s-a tăiat respirația"

Mădălin Ionescu s-a mândrit întotdeauna cu soţia lui. Acesta a spus că a fost vrăjit de personalitatea ei puternică, dar şi de aspectul ei fizic.

Îmi aduc aminte de momentul în care am văzut-o prima oară goală... Pur și simplu mi s-a tăiat respirația ”, a mai mărturisit Mădălin Ionescu.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Andreea Tonciu, declaraţii despre problemele ei de sănătate! „Mi-am făcut o ecografie și...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies