Cu ce asortăm botinele. Sfaturi pentru un look de senzație

Cu ce asortăm botinele. Sfaturi pentru un look de senzație
Cu ce asortăm botinele. Sfaturi pentru un look de senzație

Descoperă cele mai cool outfituri în care pot fi integrate botinele.

În garderoba oricărei femei trebuie să se regăsească o pereche de botine cool, întrucât sunt extrem de versatile, comode și se pot integra ușor în orice tip de ținută.

Indiferent dacă alegi să porți o ținută casual sau elegantă, botinele sunt încălțările care vor completa perfect look-ul, transformând o combinație banală de piese într-un outfit fresh.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cum se scot petele de cafea de pe hainele preferate

Cu ce asortăm botinele. Sfaturi pentru un look de senzație 

1.Ținută street style

Dacă alegi o ținută de stradă, recomandarea specialiștilor ar fi să renunți la adidași sau teniși și să optezi pentru o pereche de botine.

Combină un hanorac oversize cu o pereche de blugi și completează look-ul cu o pereche de botine scurte, cu siguranță nu vei da greș!

De asemenea, dacă ești adepta ținutelor „all black”, poți asorta o pereche de botine negre sau în culori tari, dacă îți dorești să le evidențiezi.

2.Ținută elegantă

Dacă ești adepta unui look elegant, poți combina o maletă cu pantaloni chino, la care poți adăuga o pereche de botine înalte. Vei obține un look perfect pentru birou.

Dacă vrei să fii în centrul atenției, poți să alegi o cămașă introdusă în pantaloni, iar la gleznă să îndoi pantalonii peste botine. Acest tip de ținută îți va pune în evidență silueta.

Citeste si: Teoria eșarfei, de Maurice Munteanu. Ce spune juratul de la “Bravo, ai stil! Celebrities” despre artificiile vestimentare care pot fi obținute cu ajutorul eșarfei

3.Ținută comodă

Pentru că sezonul rece bate la ușă, ținutele comode sunt la mare căutare. Combinați o cămașă cu un pulover larg pe deasupra, adăugați o pereche de pantaloni drepți și completați ținuta cu o pereche de botine din piele neagră.

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

4.Ținută rafinată

Fusta și botinele au făcut dintotdeauna echipă bună. Dacă vei alege această combinație, cu siguranță nu vei da greș, însă trebuie să fii atentă la tipul de fustă pe care îl vei alege. Modelul trebuie să fie potrivit pentru silueta ta. Vei obține o ținută îndrăzneață, plină de stil, întrucât picioarele vor fi în prim plan.

combinatii cu botine

5.Ținută cu colanți

Colanții, în combinație cu botinele cu toc, îți vor pune în evidență silueta. În partea de sus, poți adăuga un maiou fin și un cardigan lung.

Citeste si: Unde facem Revelionul? 7 idei de petreceri pentru noaptea dintre ani

„Daca totusi vrei sa porti botinele cu o pereche de jeansi, alege unii skinny si mai scurti, astfel incat sa ramana un spatiu liber de piele intre capatul de sus al botinei si tivul jeansilor.

Daca modelul o permite, ruleaza putin la capat jeansii.

Fusta se poate asorta de minune cu botinele, insa adopta un look monocromatic de la brau in jos. O pereche de botine negre va fi asortata cu o pereche de dresuri negru opac, fusta dreapta neagra si o bluza in orice nuanta doresti, pentru a avea si o pata de culoare. Poti face si alte combinatii. Daca ai botine colorate, alege dresuri colorate in culori ce se asorteaza. Aminteste-ti sa porti mereu dresuri opace cu un numar cat mai mare de DEN.

Credeai ca botinele nu se asorteaza cu rochii? Ei bine, uite ca se asorteaza! Poti asorta o pereche de botine din piele intoarsa cu o rochie de vara din panza si cu broderie sparta. Rochia trebuie sa fie in culori deschise precum crem, belu, verde pal sau alb. Adauga o geaca de jeans pana in talie si bijuterii masive din lemn sau alama si vei avea un look Boho Chic de invidiat.

Vrei sa fii o aparitie wow? Atunci adopta stilul Glam Rock, unde botinele sunt piesele de rezistenta. Jeansi negri, tricou negru cu formatii rock sau metal, curea cu tinte si bratari metal, un machiaj dramatic vor face din tine o aparitie de senzatie dupa care oricine va intoarce capul”, scrie Andrei Cenușă.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cele mai îndrăznețe combinații de culori pentru unghii

Ținutele completate cu botine pot fi compuse din piese simple, la care puteți adăuga accesorii complexe, pentru un plus de originalitate. Trebuie să păstrați însă un echilibru și să alegeți piese care se completează reciproc.

Iată câteva propuneri:

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 – puteți alege o pereche de botine cu toc înalt, în combinație cu o geantă sau un rucsac casual, pe care le veți completa cu o pereche de blugi și un sacou simplu;

 – poți asorta o pereche de botine cu talpă joasă cu o fustă plisată de lungime medie si un tricou statement;

 – poți alege un costum casual format din pantaloni chino și o bluză lejeră, pe care îl poți combina cu o pereche de botine cu botul rotunjit.

 Cu ce asortăm botinele. Sfaturi pentru un look de senzație

Citeste si: FASHION: Cu ce se poartă fustă plisată! Cum o poartă cele mai îndrăgite vedete?

În ceea ce privește accesoriile potrivite pentru o ținută combinată cu botine, mai ales dacă ești adepta ținutelor casual, te poți baza pe:

 – genti cu inserții metalice de dimensiuni medii;

 – un rucsac încăpător din piele întoarsă;

 – eșarfe în culori pastelate;

 – șaluri din materiale fine



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Andreea Bănică, Monica Bârlădeanu, Alexandra Ungureanu și Diana Munteanu, apariții de senzație la un eveniment monden. Cum s-au îmbrăcat vedetele EXCLUSIV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies