Cu cine s-a afișat Andreea Bălan în mașina decapotabilă. Primele imagini cu Victor Cornea

Cu cine s-a afișat Andreea Bălan în mașina decapotabilă. Primele imagini cu Victor Cornea
Cu cine s-a afișat Andreea Bălan în mașina decapotabilă. Primele imagini cu Victor Cornea

Andreea Bălan a făcut publice primele imagini alături de noul ei iubit. Cunoscuta artistă a confirmat oficial relația cu tenismenul Victor Cornea.

Andreea Bălan este un nume de referință în industria muzicală din România, bucurându-se de o mare popularitate și apreciere din partea fanilor. Cu toate acestea, după divorțul de George Burcea, artista a ales să își păstreze discreția în ceea ce privește viața personală, în special relațiile amoroase.

Citește și: „Am făcut milionul. L-am și cheltuit.” Andreea Bălan a vorbit despre sumele pe care le-a făcut de-a lungul carierei

Cu cine s-a afișat Andreea Bălan în mașina decapotabilă

Andreea Bălan a fost văzută în repetate rânduri în compania tenismenului Victor Cornea în ultimele zile. Cei doi au petrecut timp împreună pe terenul de tenis, unde Andreea l-a susținut pe Victor, și au fost surprinși în imagini video. Pe lângă asta, au făcut și o pauză pentru a savura o cafea împreună și s-au plimbat într-o mașină de lux, decapotabilă, moment ce au imortalizat în fotografii.

După divorțul de George Burcea, Andreea Bălan și-a dorit să păstreze viața sa privată în afara ochilor curioșilor, în special în ceea ce privește relațiile amoroase. Și-a ținut cuvântul și timp de peste doi ani nu a oficializat nicio relație. Cu toate acestea, pare că tenismenul Victor Cornea i-a cucerit inima, deoarece în ultimele zile au fost văzuți împreună în mai multe ocazii. Recent, Andreea a postat și un story pe Instagram în care se țin de mână, confirmând astfel suspiciunile fanilor.

Artista și-a oficializat relația cu tenismenul Victor Cornea

După ce au circulat zvonuri în ultima perioadă despre o posibilă relație între Andreea Bălan și tenismenul Victor Cornea, pare că aceste zvonuri sunt confirmate. Cei doi se află în prezent în Germania, unde Victor are antrenamente, iar în plus, există fotografii în care se țin de mână în mașina sa de lux

Andreea Bălan pare că a găsit echilibrul și fericirea alături de Victor Cornea, un tânăr tenisman cu 9 ani mai mic decât ea. Victor Cornea este un sportiv cunoscut în lumea tenisului și, într-un moment remarcabil, în data de 11 iunie, a obținut cea mai bună poziție în clasamentul ATP la dublu, ocupând locul 84 la nivel mondial.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Mă lasă rece.” Cum a reacționat Andreea Bănică, după ce Oana Zăvoranu i-a cerut scuze în mod public

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Felicitări.” Andreea Bălan și Jador au mers împreună în Belgia. Cum au reacționat internauții

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies