Cu cine s-a iubit Claudia Cream. Cine este tatal copilului sau si cum si-a refacut apoi viata

Cu cine s-a iubit Claudia Cream. Cine este tatal copilului sau si cum si-a refacut apoi viata
Cu cine s-a iubit Claudia Cream. Cine este tatal copilului sau si cum si-a refacut apoi viata

Claudia Cream, una dintre cele mai iubite concurente de la Exatlon, are un copil cu un jucator de baschet american, apoi s-a iubit timp de doi ani cu un impresar celebru.

În 2011 a plecat în Los Angeles la sora ei. Tot acolo l-a întânit pe Jeremy, iubitul american. In curand a venit pe lume Noah, fiul celor doi.

"L-am cunoscut in Vegas, la un beach club, eu aveam 22 de ani. Nu a fost love at first sight, am fost prieteni la început, vreo câţiva ani. Nu mă gândeam că aş putea avea o relaţie cu cineva care locuieşte atât de departe.

Ceva mai târziu, când sora mea, Paula, se mutase deja în State (ca make-up artist la Hollywood), eu eram într-un moment în care îmi doream o familie, un copil. Nicio­dată până atunci nu mi-am dat voie să in­vestesc foarte mult într-o relaţie, pentru că întotdeauna cariera fusese pe locul întâi.

Peste câţiva ani, ne-am revăzut, m-am îndrăgostit de el şi am zis că e bărbatul vieţii mele.

Îl vedeam ca pe un soare, cel mai frumos bărbat de pe planetă. (râde) Mă gândeam că, dacă aş face un copil cu omul ăsta, ar ieşi cel mai frumos copil de pe pământ, şi aşa a şi fost. (râde) A fost o dragoste pură, reală.", spunea Claudia pentru REVISTA VIVA

In ceea ce priveste divortul si procesul de custodie, Claudia marturisea ca:

"Am simţit că trebuie să-mi protejez puiul. Cred că orice mamă îşi doreşte asta, şi-n plus era responsabilitatea mea să am grijă ca el să nu simtă niciun rău şi să aibă o viaţă cât se poate de normală. Şi atunci când te urmăresc paparazzii şi vin cu camere şi microfoane către tine fix sub ochii copilului, nu prea e normal. Aşa că eu am încercat să stau departe de ori­ce fel de discuţii, de scandaluri, am lăsat speculaţiile să circule, pentru că nu era scopul meu să le comentez.

Eu am avut nişte proceduri legale de parcurs şi din fericire totul a decurs normal, eu am fost în regulă tot timpul. Nu aveam nici-un fel de îndoială asupra a ceea ce urma să se întâmple, pentru că eu ştiam exact cine sunt şi ce fac."

Vezi cum arata Jeremy si fiul Claudiei in GALERIA FOTO

Claudia Cream s-a despartit de ceva timp, definitiv, de tatal copilului ei si a castigat custodia mostenitorului lor, Noah. Dupa aceasta victorie, artista s-a stabilit din nou in Romania si a luat viata de la capat, scrie WOWbiz.ro

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cream, dieta infernala: 6 zile doar cu sucuri si probiotice! Vedeta Exatlon a renuntat definitiv la carne si lactate

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Ce se intampla cu adevarat intre Cream si Catalin Cazacu la Exatlon? Giani Kirita i-a dat de gol

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies