Cu cine seamănă micuța Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol?

gina pistol copil
Gina Pistol vorbește despre micuța Josephine

Frumoasa prezentatoare Gina Pistol a dezvăluit cu cine seamănă micuța Josephine.

Smiley și Gina Pistol sunt mai fericiți ca niciodată de când micuța Josephine a intrat în viața lor. Chiar dacă cei doi au ales să nu-i arate chipul fetiței, asta nu înseamnă că rețelele sociale sunt lipsite de fotografii cu cea mică. De asemenea, frumoasa prezentatoare s-a dat de gol și a spus cu cine seamănă copilul.

Cu cine seamănă micuța Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol?

Chiar dacă au trecut câteva luni de când micuța Josephine a venit pe lume, Smiley și Gina Pistol continuă să-i ascundă chipul copilei. 

Internauții se întreabă în continuare care este motivul celor două vedete de a recurge la acest gest, iar cei doi răspund fără menajamente tuturor.

Citeste si: Valerie Lungu și iubitul ei s-au despărțit cu ajutorul avocaților, deși nu erau căsătoriți: ”Îmi spunea că sunt o incultă, că nu fac nimic”

gina pistol si smiley copil
Gina Pistol și Smiley nu vor să arate chipul micuței Josephine[Sursa foto: Instagram Gina Pistol]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

"Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toată energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum.", a mărturisit Gina Pistol.

Citeste si: Fiica Andreei Tonciu de la Bravo, ai stil! Celebrities, pregătită să fie soră mai mare. Cum a surprins-o micuța pe vedetă

Se știe deja că Gina Pistol a fost una dintre cele mai râvnite femei din România, iar Smiley nu se află mai prejos căci multe tinere și-ar fi dorit să-l aibă drept partener.

Iată că până la urmă Gina Pistol și Smiley s-au găsit și au început o relație care a mers până într-acolo încât cei doi și-au mărit familia și au întâmpinat-o cu inimile deschise și pe Josephine, fetița lor născută din dragoste pură.

smiley si gina pistol copil
Smiley și Gina Pistol și-au întregit familia atunci când au întâmpinat-o fericiți pe micuța Josephine[Sursa foto: Instagram Smiley]

Acum, fanii se întreabă cu cine oare seamănă fetița celor doi și au îndrăznit să pună această întrebare chiar mămicii, Gina Pistol. Frumoasa blondină nu s-a sfiit să răspundă, așa că acum s-a aflat încă un detaliu despre Josephine, copilul care le-a umplu casa de zâmbete celor două vedete.

"Voi încerca să vă răspund la întrebarea: «Cu cine seamănă asta mică?».

Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine.", a spus Gina Pistol.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei se pregătește să devină mămică: ”Îi facem fotbaliști”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies