„Cu siguranță nu este ușor pentru că nu am niciun fel de ajutor! Nici părinți, nici bunici, nici mătuși, nici soț, nici nimic!” Cum se descurcă Oana Roman, de când a devenit mamă singură

„Cu siguranță nu este ușor pentru că nu am niciun fel de ajutor! Nici părinți, nici bunici, nici mătuși, nici soț, nici nimic!” Cum se descurcă Oana Roman, de când a devenit mamă singură
„Cu siguranță nu este ușor pentru că nu am niciun fel de ajutor! Nici părinți, nici bunici, nici mătuși, nici soț, nici nimic!” Cum se descurcă Oana Roman, de când a devenit mamă singură

Oana Roman a trecut prin despărțirea de Marius Elisei, tatăl fiicei lor, iar de atunci, vedeta s-a dedicat în totalitate vieții cu fiica sa, Isabela, încercând să îi ofere cea mai bună educație și îngrijire posibilă.

Pe lângă rolul de mamă singură, fiica lui Petre Roman se implică, de asemenea, în binele mamei sale, care a trăit într-un centru de îngrijire pentru vârstnici de lux pentru o perioadă semnificativă.

Citește și: „Ne-am bucurat să fim împreună. Isa a insistat!” Oana Roman și fiica sa, întâlnire emoționantă cu Mioara Roman, înainte să plece în vacanță!

Cum se descurcă Oana Roman, de când a devenit mamă singură

Astăzi, Oana Roman și-a deschis inima și a vorbit sincer despre dificultatea de a împărți timpul și responsabilitățile dintre toate aspectele vieții sale cotidiene. Această schimbare majoră în viața sa a adus cu sine multiple provocări și solicitări, iar ea se străduiește să găsească echilibrul potrivit între acestea.

De mai multe luni, Oana Roman se ocupă de creșterea fiicei sale, Isabela, de una singură, iar micuța a început recent clasa a treia.

În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri organizată de Oana pe platforma sa de Instagram, un internaut a ridicat o întrebare sensibilă, întrebând-o dacă îi este greu să fie o mamă singură, fără niciun ajutor.

Vedeta a răspuns sincer, recunoscând că, într-adevăr, această responsabilitate este dificilă, deoarece se ocupă singură de educația și creșterea Isabelei.

„Cu siguranță nu este ușor pentru că da, nu am niciun fel de ajutor.

Nici părinți, nici bunici, nici mătuși, nici soț, nici nimic. Sunt eu cu mine și cu Isa. Nu pot spune că este ușor, dar nu am de ales. Practic, m-am învățat și viața m-a învățat că trebuie să iau lucrurile așa cum vin și trebuie să le rezolv pentru că, dacă nu le rezolv, eu nu le rezolvă nimeni. Și atunci, am grijă și de casă, de Isa și de mama și de absolut tot.
Singură. Sunt momente în care mă simt foarte obosită, mă simt foarte stresată. Uneori sunt epuizată, psihic mai ales. Dar mă remontez, meditez, respir și merg mai departe”,
a povestit Oana Roman pe rețelele de socializare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Oana Roman, alături de fiica ei în prima zi de școală

Cu doar două zile în urmă, fiica celebrei vedete, Isabela, a început clasa a treia, o ocazie de bucurie și mândrie pentru Oana Roman, care își manifestă profundul sentiment de mândrie față de realizările micuței.

Cu emoții și sentimente amestecate, vedeta a fost alături de Isabela în prima zi de școală, mărturisind că fiica sa se simte ușor nostalgică. Acest sentiment de melancolie a fost amplificat de faptul că noul an școlar a adus cu sine o schimbare semnificativă pentru ea, deoarece a început studiile într-o altă instituție de învățământ.

„E ușor nostalgică pentru că trebuie să se obișnuiască într-un nou mediu și noi colegi. Va fi bine. Azi am susținut-o și i-am fost alături, am încurajat-o și am fost doar eu cu ea, dar știu că îi dau putere chiar dacă poate fi ar fi avut nevoie și de prezența tatălui. Prima zi de școală într-o școală altfel, elegant, frumos și multe activități.”, a spus Oana Roman în mediul online.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: „Au fost ceva probleme atunci pentru că Oana nu a renunțat ușor la mine și câțiva ani de zile a luptat cu toate armele.” Cornel Păsat, detalii neștiute despre despărțirea de Oana Roman

 

 

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Cazul băiatului de la 2 Mai, el nu a avut părinți. Să se ajungă în această situație și tu să te numești părinte? Nu există!” Dana Budeanu, reacție acidă după tragediile care s-au petrecut în ultimul timp în România

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies