Culiță Sterp a vorbit cu Daniela Iliescu la Survivor România 2021! Artistul a aflat că sora lui a născut

daniela iliescu mesaj culita sterp
Daniela Iliescu a reușit să vorbească cu iubitul ei la Survivor România

După ce Faimoșii au câștigat jocul de comunicare, Culiță Sterp de la Survivor România a reușit să vorbească cu iubita lui prin mesaje. Ce i-a spus Faimosul?

Culiță Sterp abia așeaptă să-și revadă iubita care mai are 5 săptămâni și va aduce pe lume primul copil al cuplului. Până atunci, Faimosul a reușit să vorbească cu Daniela Iliescu prin mesaje, dat fiind faptul că Faimoșii au câștigat jocul de comunicare la Survivor România.

Culiță Sterp a vorbit cu Daniela Iliescu la Survivor România 2021

Culiță Sterp a vorbit prin mesaje cu Daniela Iliescu și a rugat-o pe această să se gândească la un nume pentru copilul lor, pentru că el susţine că nu are nicio idee deocamdată.

Frumoasa fată mai are 5 săptămâni și naște, astfel că Faimosul este nerăbdător să-și cunoască băiatul. Cu toate acestea, luptă cu îndârjire în competiția Survivor România, pentru a câștiga premiul cel mare.

Citeste si: Ștefan Ciuculescu și Cucu, noi conflicte la Survivor România!

daniela iliescu mesaj culita sterp
Daniela Iliescu l-a asigur pe iubitul ei că totul merge ca pe roate și că abia așteaptă să se întoarcă acasă[Sursa foto: fanatik.ro]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Culiță Sterp a aflat de asemenea că a devenit unchi și este nerăbdător să-și cunoască nepoțica, pe Carla, atunci când va ajunge în România.

După mesajele primite de la Culiță, Daniela Iliescu a dorit din toată inima să le arate și fanilor ce om bun este iubitul ei și cât de mult așteaptă să ajungă acasă, pentru a avea amândoi grijă de băiețelul care va veni pe lume în curând.

Citeste si: Cine este Irina Ceban/Irisha de la Survivor România. Cum a devenit faimoasă în România

„Am reușit să vorbesc cu Daniela, pentru că îmi este foarte dor de ea. M-a bucurat, dar m-a și întristat pentru că m-a făcut să-mi fie și mai dor de ea.

culita sterp si daniela iliescu
Culiță Sterp a reușit să vorbească cu Daniela Iliescu și să-i transmită gândurile bune[Sursa foto: fanatik.ro]

Mi-a spus că am devenit unchi.

Este ceva minunat și am o nepoțică pe nume Carla. Este fetița surorii mele Ileana și abia aștept să ajung acasă să o iau în brațe”, a declarat Culiță după ce a reușit să vorbească prin mesaj text cu iubita lui, Daniela Iliescu, mama viitorului copil.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Valentin Sanfira și Codruța Filip, despre nuntă în perioada pandemiei: "Să vedem dacă apucăm"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies